Speed Dating/Hitri zmenki – Ljubljana
Aleksandra, če ga imaš, mi daš link ?
Ni treba javno…..
Še dobro, da si me spomnila.
Zdaj si bom enega privoščil..Malo umijem in to je to. Za malico. 🙂
Jaz pa imam rad sonce. Seveda v primernih obdobjih, da ne rabim nekih zaščitnih krem.[/quote]
z robertom mam pa tok slabe izkušnje, da si loh vesel, da se sploh pogovarjam s tabo :)))
Zakaj bi pa morala bit v slabi zvezi in ne taki kot si jo želiš? To govorim zato, ker si tipa zgoraj “označila”, da ne zna bit samski, čeprav tako živi že dlje časa. Niti ne veš kako dolgo, morda mu je celo bolje kot tebi. To želim povedat. Pa tud to, da morda si še vedno ne želiš biti niti v dobri zvezi, ker imam občutek da prav hitro v vsakem najdeš nekaj slabega, samo da se izogneš morebitnemu “izpostavljanju” svojih ran. Upam, da se motim, ampak berem tvoje komentarje že dalj časa in vidim povsod precej izgovorov. Sploh daš komu dovolj časa, da ga spoznaš oziroma sploh dovoliš komu, da te spozna v dno duše?
Marko, povsem preveč analiziraš :).
Nisem v slabi zvezi :), ker ne želim biti, lahko bi bila pa ne želim biti.
Domenvam, da je spet retorično vprašanje zakaj nisem v dobri zvezi :)?
Nisem ga jaz označila, da je depresiven, da ne zna živeti brez ljubezni… jaz sem samo spraševala. Daj še enkrat preberi :). Iz opisa sem razumela, da gre za moškega, ki mora biti vedno v vezi, čeprav gre za ženske, ki ga izkoriščajo. Mogoče sem pa narobe razumela? Zato sem pa spraševala, a ne?
Joj, ste eni psihologi :). Menda ja vem kaj si želim in kaj ne :).
Marko, kakšnih izgovorov?
A je to motoče, če recimo ne maram alko-tipov ali pa maminih sinčkov ali pa poročenih abrahamov ali pa najstnikov?
Sem ti napisala, da nisem tako obupana, da bi se kar vsakemu vrgla okrog vratu.
Že v redu Ronka. 🙂 Želim povedat, da je človek sposoben v vsakem, prav vsakem človeku najt eno lastnost, ki ga bo njem grozno motila in to večinoma s pomočjo prehitre sodbe o nekom. Kar izhaja iz strahu.
Saj ne analiziram tolk, samo postavljam vprašanja, na katera si naj vsak pri sebi odgovori sam. Saj si nihče ne želi bit v slabi zvezi, kljub temu, pa jih je veliko.
Torej imam vsaj toliko samospoštovanja, da ne rinem v slabo vezo :).
Vseeno bolje na MONu jamrat, da sem že predolgo samska kot pa jokat kakega partnerja imam: da recimo popiva, vara, da se ne zmeni zame ali karkoli podobnega. Teh zgodb je že ogromno tu gor.
Mi je pa nekaj zanimivo: vedno mi najbolj težijo zakaj sem samska ravno ženske, ki so v slabih vezah (govorim o ljudeh, ki jih osebno poznam in je očitno, da so njihove veze na psu). Pogosto se imajo te ženske za nekaj več, ker so poročene, ker imajo otroke in so kar nekak vzvišene nad samskimi, češ kake pa ste toliko stare pa še vedno samske. V resnici pa tudi pod razno ne bi živele tako kot one. Le zakaj to počno? One niso srečne v vezi, težijo pa drugim, zakaj niso v vezi?
Tisti v srečnih vezah pa nikoli ne težijo vsem ostalim zakaj so samski?
Ne vem, ampak jaz se ne obremenjujem s tem, s čim se drugi obremenjujejo. Meni recimo nihče ne očita in sprašuje, zakaj sem samski. Če so drugi nesrečni, jim tega ne zavidam, če pa so drugi srečni, pa sem vesel za njih. Ampak, ko sem pa sem sam nezadovljen, pa znam tud zavidat zadovoljnim. Sicer se tega trudim ne kazat, čutim pa. To sem pa tud spoznal iz preteklosti o sebi. Spoznal pa sem tudi, da niso ljudje tisti, ki se imajo za nekaj več, ampak smo mi tisti, ki jih na ta prestol postavimo, zato, ker se sami počutimo manjvredne od njih. 🙂
Zato, ker si moški, te ne gnjavijo :). Ženske smo pa kar naprej tarča takih teženj. Zato se pa izogibam večine sorodnikov in pri sosedih zelo pazim, da ne skrene debata v napačno smer. Ker res ne maram, da mi težijo. Včasih me ima, da bi jim zabrusila, kar jim gre pa se ponavadi ugriznem v jezik. Sploh, če gre za starejše osebe.
Samo, ko pa se začne jokanje in stokanje kako možek nič ne nardi, kako je sama za vse, pa se nasmehnem in rečem, da me samske pa nimamo takih problemov :).
Še bolj črne ovce pa so ločenke. Te so pa na podeželju res smatrane za nekaj najhujšega :). Ženska, ki jo mož pretepa kaže okrog poročni prstan in se zgraža nad ločenkami. Logično? Po moji logiki ne.
Je to samo zavist, ker jaz lahko počnem marsikaj, ker me noben ne matletira, grem kamorkoli na dopust, lahko lenarim, berem, karkoli. Po mojem gre to nekaterim v nos, zato pa iščejo nekaj v čemer mislij, da so boljše? Samo je res boljša, če je ujela moža, ki jo zatira oz. se ne meni zanjo?
Nisi dobro prebrala mojega sporočila, sicer ne bi postavila zadnjih vprašanj. Ali pa moraš določene stvari še spoznat (o sebi).
Ni treba javno…..
Še dobro, da si me spomnila.
Zdaj si bom enega privoščil..Malo umijem in to je to. Za malico. 🙂
Jaz pa imam rad sonce. Seveda v primernih obdobjih, da ne rabim nekih zaščitnih krem.[/quote]
z robertom mam pa tok slabe izkušnje, da si loh vesel, da se sploh pogovarjam s tabo :)))[/quote]
Jaz pa sem se že spraševal kakšne izkušnje imaš z mano…Zgleda pa, da te le ime asociira na nekaj slabega.
Ni treba javno…..[/quote]
Kaj je zdaj to…a zdaj bi že privat pecal, javno ni dovolj 🙂 🙂
Meni pa daj link od tvoje žene 🙂 :)[/quote]
Sama jo vprašaj, če ti da link. Jaz ne morem od drugih posredovati. 🙂
Mislil sem, če bi me hotela za prijatelja, pa ne bo nič. Razen, če spremenim ime..:)
Aleksandra je v sosednji temi napisala, da si pravi moški upa pristopiti do vsake ženske.
Robi, najprej si moraš pridobit zaupanje. Potem te ženska sama zaprosi za FB naslov. 🙂
Prekratka…Sem se moral zgodaj vstati in iti v službo. Pa se še nisem dobro zbudil. :)[/quote]
men je to nasilje nad telesom, čist nenaravno, da se mora človek zbujat v temi in odhajat od doma…[/quote]
Se strinjam. Imaš kakšno rešitev ?
Če si slučajno kakšna privatnica, bi me lahko zaposlila. Začetek delovnega dneva pa od 8 naprej.
Forum je zaprt za komentiranje.