Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Speed Dating/Hitri zmenki – Ljubljana

Speed Dating/Hitri zmenki – Ljubljana

bodi lepo, papa

jaz se ne nastavljam soncu :))

“Babe”, kako ste se razpisale, ko tema teče o moških. 😀

Ronka

Ronka, ti imaš same negativne izkušnje? Nenavadno… :)))

Sramežljiva

Meni tak način pristopa ne bi bil všeč, če bi bil ženska, recimo pri Italijanih žvižganje za mano ali kaj podobnega, to mi je nekako primitivno. Enim pa to paše, da jim pihajo na dušo, jih prehvalijo na vse načine in nakladajo s komplimenti, ko pa imajo itak en cilj – kako jo spraviti v posteljo. 😀

Narave že poskrbi za pristope, drugače bi pa bili vsi samski v Sloveniji in brez otrok.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

matjazko, ne samo take izkušnje, ampak večinoma pa ja s strani mladih moških.
Ja, kar se pa žvižganja in osladnosti tiče se pa strinjam s tabo :).

In smo spet tam :): nesamozavestni moški iščejo barbike, ki bodo čisto nemočne in bodo samo čakale, da jih moški popedenajo :).

[/quote]

Kaj pa pomeni to, da ne zmore bit? Če pa je samski in zraven tega počne kup stvari, ki ga veselijo. Očitno zmore. Le pred žensko se mu zašibijo kolena in počne neumnosti. Ronka, priznaj, tudi ti si želiš nekoga ob sebi in bi raje živela z nekom, kot pa sama, posebej v teh letih, ko si človek zaželi ustvarit družino.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ne vem kaj to pomeni, zato sem tudi vprašala.

Kaj pa pomeni to, da ne zmore bit? Če pa je samski in zraven tega počne kup stvari, ki ga veselijo. Očitno zmore. Le pred žensko se mu zašibijo kolena in počne neumnosti. Ronka, priznaj, tudi ti si želiš nekoga ob sebi in bi raje živela z nekom, kot pa sama, posebej v teh letih, ko si človek zaželi ustvarit družino.[/quote]

To, da ne zmore bit samski si ti napisala, zato sem tebi odgovoril. Sramežljiva je samo napisala, da ne zmore živet brez ljubezni. To pa itak ne veš, kaj je s tem mislila, ker tip je očitno še živ. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Marko, jaz sem spraševala sramežljivo kaj pomeni to, da je depresiven, če nima punce in kaj to pomeni, da ne more živeti brez ljubezni. Pač nisem točno napisala do besede.

Pa lahko ti jaz odgovorim. Seveda lahko živi brez ljubezni, ampak še bolj si želi živeti v dvoje, tako kot jaz in ti in vsi okrog naju. 🙂

Če veš, zakaj potem sprašuješ 🙂

Pa saj jaz sploh nič ne sprašujem. Tisto zgoraj je blo retorično vprašanje, na katerega sem takoj odgovoril. Nekaj te je čist zmedlo, porkaduš. 😉

Napisal si, da si vprašal mene 🙂 in jaz sem sklepala, da želiš odgovor, nisem vedela, da si mi namenil retorično vprašanje na katerega ne smem odgovorit 🙂

Pokaži mi, kje se to napisal. Lahko, da sem tud jaz zmeden no. 🙂

In jaz sem bila tako neumna, da nisem vedela, da gre za retorično vprašanje in sem odgovorila 🙂

Kaj pa pomeni to, da ne zmore bit? Če pa je samski in zraven tega počne kup stvari, ki ga veselijo. Očitno zmore. Le pred žensko se mu zašibijo kolena in počne neumnosti. Ronka, priznaj, tudi ti si želiš nekoga ob sebi in bi raje živela z nekom, kot pa sama, posebej v teh letih, ko si človek zaželi ustvarit družino.[/quote]

Haha, pa daj no, ti me maš za norca. Enkrat rečeš, da si odgvorila, potem rečeš, da si vprašala. Saj tud odgovorila nisi na tisto vprašanje. Kje pa? 🙂

Joj, marko, pojma nimam kaj pravzaprav želiš. Ne bom odgovoarjala, ne bom spraševala, da me ne boš spet zabil, da si postavil retorično vprašanje 🙂

Takšen bi te hitro privezal na ketno za šporhet….:)
Pa še ljubosumen bi bil.

No, ampak, je treba vedet kako prepoznat nekoga, ki ne zmore bit samski. Kako pa to prepoznamo?

Ja, se je tudi meni oglasil enak alarm 🙂

Takšen bi te hitro privezal na ketno za šporhet….:)
Pa še ljubosumen bi bil.[/quote]

Ronka, ampak tudi ti iščeš “družbo” ali če gremo kr direktno, moškega. Ali lahko po tem kdo sklepa, da ne zmoreš ti bit samska? Ravno zato se ti je vklopil tisti alarm. Mogoče sklepaš po sebi?

Aleksandra, če ga imaš, mi daš link ?
Ni treba javno…..

Še dobro, da si me spomnila.
Zdaj si bom enega privoščil..Malo umijem in to je to. Za malico. 🙂

Jaz pa imam rad sonce. Seveda v primernih obdobjih, da ne rabim nekih zaščitnih krem.

Ni treba javno…..
[/quote]

Da ne boš pozabil vprašati žene, če lahko gledaš druge. 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Ni treba javno…..[/quote]
Kaj je zdaj to…a zdaj bi že privat pecal, javno ni dovolj 🙂 🙂
Meni pa daj link od tvoje žene 🙂 🙂

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Seveda. Nekateri najdejo svoje partnerje preko meje 🙂 🙂

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Marko, glede na to, da sem že kar precej let samska, bi rekla, da zmorem živet samska :). Če ne bi zmogla, če bi bila res tako obupana, da bi res morala biti v vezi, potem bi bila. Tako pa sem raje samska kot v slabi vezi.
Razlika je v tem ali želiš biti v vezi ali pa si tako obupan, da misliš, da moraš biti v vezi.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close