Speed Dating/Hitri zmenki – Ljubljana
Aleksandra, četudi bi napisala nekaj, kar ne bi bilo za pljuvat, bi moški že našli neko provokacijo. 🙂 Tako to je je v dokazovanju kdo ima prav, moški ali ženska. 🙂 In kot moški menijo: Itak moški! 😉
Sploh pa, na monu se vrtijo eni in isti moški, ki samo pljuvajo ženske, tako da, nič bat, ne ciljamo na nobenega z mona. :)))
Ronka, jaz imam prijatelja, ki je non-stop na teku, kolesarjenju, rolanju, motorju…ful športnik. Bere pa res ne oz. samo za študij. Ampak, ko se midva pogovarjava, se na ure in ure lahko pogovarjava ker si priznava kaj je moja (ženska) napaka in kaj je njegova (moška) napaka. Tako da se trudiva razumeti moški in ženski svet in tako doumeti, da je pač potrebno vzeti to v zakup, ker človek se v globalu ne spreminja.
Bil bi vama z Aleksandro, je pa star 32 let, srednje visok, črnih las in oči, “športnoŽ” grajen, edino napako kar dela je, da si želi žensko pod vsako ceno, ker je totalno depresiven, če ni zaljubjen. Zato pa, samo da ima žensko, naseda vsaki babi, ki bi ga imela samo za finančnega ministra. 🙂 Ni pa kurbir, ampak res moški za resno vezo.
Bila sva sošolca na faksu in preždela z ostalo družbo cele dneve in tako še danes. Zelo fajn moški. 🙂 Ampak, meni vizuelno ne potegne, recimo mojim večinim sošolkam pa je bil ful všeč. Stvar “okusa”. 🙂
Ronka, ni depresiven, samo ne zmore živeti brez ljubezni. :)))) Je pa iz Domžal. 🙂
A ne Aleksandra, kako hecno je, da si v družbi moškega, ki ti ne “potegne”, ostale pa ga kar žrejo z očmi. 🙂
Jaz vama lahko ponudim samo tega prijatelja. Pa res ni depresiven, dečko je ful pozitiven, ful ma energije, ko pride iz šitha gre takoj tečt, vsak vikend se s športom ukvarja, hodi na izlete. Pa še ful zabaven sogovornik je, ful se mu nasmeješ. Še sploh ko ga gledaš v obraz, ker zna odlično in iskreno pokazati čustva glede na temo. 🙂 Tak, preprost, adrenalinsko, zanimiv moški. 🙂
Ne jaz, ne ta moj prjatu nima facebook profila. Sva ga imela, pa sva ga ukinila. 🙂
Ronka, sej jaz tud ne verjamem šlogarjem, pa čeprav sem bila pred leti pr eni (Stanki/Postojna), katere napovedi so se mi vse “ursničile”, ampak itak, po naključju, ne pa zato, ker baba kao vidi prihodnost. Japajade!
Za horoskop sem vprašala za štos, kako smo si “podobne/različne”. :))
Neki šteka mon, a ne?
Ja to sem pa že slišala, da moramo biti ženske nemočne pa ne preveč izobražene pa ne preveč pametne (torej med drugim verjet raznim zbirateljem denarja :)) pa ne preveč razgledane pa ne preveč spretne pri delu okrog in po hiši … potem pa bomo zaželene pri moških :). Pamet pa seveda sploh ni ženstvena 🙂
dej mal ženstvenosti pokaži no :)[/quote]
Je dosti fino, da imaš tudi mal terena, no moj je v primeru da ujamem sončne žarke, samo v avtu, dokler sem na šihtu, ker hodim takrat hodim samo na kake sestanke. 🙂
Taprav sonček bom pa lovila po šihtu. .)
Sveži korenček jej, da bo tvoja koža zdravo absorbirala oz. producirala lepo, naravno porjavelo barvico. 🙂
korenja pa pojem koker ena familija zajcev, to mi je najljubša zelenjava poleg gob, tko da v korenju ziher ni problem :))
ronka – če ima ženska lastnosti, ki si jih navedla, potem oni ne vidijo več kam bi pasali zraven in kaj bi ženski lahko dali.
kr je sicer kr neki, ampak očitno sebe kot take ne cenijo al pa res ni kej za cenit madona no…..
Forum je zaprt za komentiranje.