Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Speed Dating/Hitri zmenki – Ljubljana

Speed Dating/Hitri zmenki – Ljubljana

Robi, če pa ženska pristopi pa ni odziva ali pa so zgroženi. Recimo na netu, če ženska prva piše moškemu, skoraj nikoli ni odgovora, če pa že je odgovor pa je res tak, da ni za nikamor.
Če grem s kolesom ali peš v hribe vsakega, ki ga srečam pozdravim a glej ga vraga, mladi moški večinoma kar nekaj zagodejo, eni pa celo ne odzdravijo. Da bi kdo sam od sebe pozdravil je že čudež, srečna moram biti, da sploh odzdravijo. Kako kaj naprej govorit, če pa te tako grdo pogleda? Povsem drugače pa je s starejšimi osebami, pozdravijo, odzdravijo, kako rečejo, veseli klepeta… na smučišču ti mladi moški večinoma grdo gledajo, da se jih ne upam ogovorit, tisti, ki pa zmorejo kako besedo pa ponavadi jamrajo kaj vse je narobe. Težko je pristopit do takih moških. Da ne govorimo o tem, da se moški pogosto zgražajo nad tem, češ, da smo ženske preveč vsiljive, da ne marajo žensk, ki dajo pobudo in tako naprej.

Robi, čisto dovolj bo, ko se bodo fantje začeli odzivati na začetni signal, ne pa da rabijo fanfare, da dojamejo, da se je tekma že začela.

Enakopravnost pa upam, da si opazil, da je bolj na papirju kot zares. Ja, se borimo, ampak do stanja dejanske enakopravnosti je še daleč.

Pristope spreminjam, ampak noben ni moškim všeč.

In koliko je možnosti, da se bosta dva, ki imata premalo samozavesti, sploh našla in pristopila drug do drugega ?

Zato iščeš takšnega, ki bo samozavesten in dovolj pogumen.
Razen, če pri sebi spremeniš pristop.[/quote]

Pač ni odziva…
Če pa moški pristopi je pa vedno odziv ?
Še nisi nobenega zavrnila ?

Ne vem, kolikokrat sem jaz pristopil, pa ni bilo nič….

Jaz se vedno odzovem. To je vljudno. Vsak, ki mi je pisal, sem mu odgovorila.
Če me kdo pozdravi ne gledam skozi njega, ampak prijazno odzdravim. Ja, če me pa neznanec povabi v savno potem seveda rečem ne, ampak odzovem pa se.
Ne govorimo o tem ali ti oseba reče ja ali ne, govorim o tem ali se odzove ali ne. In moški se večinoma ne oz. dajo vedet: pusti me na miru, ker ob vljudnem pozdravi grdo pogledajo ali gledajo skozi tebe. Tega res nikoli ne počnem.

Drugače pa se je nekje pisalo kako to poteka v živalskem svetu: ja tudi tam samec pristopi in dvori samici in zmaga najboljši :).

Dobro jutro vsem skupaj! 😉

Ojojoj, pa se je tema res zapletla… 😉

Ampak edino Aleksandra je ugotovila, to kar sem hotela dopovedati:

“Spregledali ste pa tisto, kar je Sramežljivka navajala kot osnovni problem – to da moški ne pristopajo k ženskam. Do karakterja še prišli nismo 🙂 – ne njenega, ne njegovega, govora je bilo zgolj o prvem stiku, tako da malo prehitevate za spremembo :)”

Glede hormonov in poguma južnjakov, pa drži kot pribito! 😉 A čeprav sem sama južnakinja, moram reči, da se z mnogimi južnjaki ne morem in ne morem ujeti. Sem rojena v Slo in vse življenje tukaj živim in se tudi izobražujem vključno s tujino in sem preveč “internacinalizirana v odnosih”. A hkrati sem 100% ateist, tako da nimam nobenih “verskih” povezav pri iskanju “pravega” partnerja. 🙂

Je pa res, da so moje najlepše ljubezni bile vezane na Slovence, če že izpostavljam narodnost, a kot sem rekla, je ta povsem nepomembna za partnerstvo.

Robi,

glede na tvoje povedano: “In če ženska vidi, da jo tipi ne oblegajo, mora sama prevzeti iniciativo.
Ne pa potem zaradi lastne neodločnosti, kriviti moške.”, moram reči, da jaz pa že ne bom nobenega moškega, ki mi je všeč in ki ga prvič vidim v svojem lajfu, povabila na kofe!
Ker se mi zdi, da tako ženska kot moški vesta, če se med njima vžge “iskrica”. In torej, če to moški ve, jo bo lahko mirno in samozavestno povabil na kofe. Če pa jo ne bo, recimo mene, potem pa hvala lepa, takih cincavih moških pa tudi ne rabim, da se odloča a bo…ne bo…bi…pa ne bi…

In to je v enem stavku Aleksandra čudovito povzela: “osnovni problem – to da moški ne pristopajo k ženskam”.

Ok, da se ne jebe… več, dajmo raje povedati nekaj nekonfuznega, zanimivega, razburljivega, zabavnešega! 😉 A ne, Aleksandra? 😉

sramežljiva, en tip moških pa zna pristopit: poročeni in po možnosti 20, 30 let starejši. Ti pa zelo radi pristopijo in osvajajo, bljak 🙁

Ej, Ronka, točno take izkušnje imam tudi jaz z mladimi deci! 😉 Sej zato pa spoznavam samo zasedene in starejše, ker samo taki imajo kulturo in jajca ogovoriti na prvi stik.

Hahahahaha…vidim, da sva na isti “liniji” 😉

Ja ti boš že vedel.

Sramežljiva, ne kaj preveč upat na spiderja, ker on ženske 30+ v rl po moje niti ne pogleda.
Če rabiš družbo za šmarno goro, pa povej, jaz jo tudi iščem. Pa za speed dating se tudi lahko zmeniva…me zanima, kaki pacienti so tam…no jaz nisem izvzeta…da ne bo pomote 🙂 🙂

Robi, ti pa še bolj zbiraš podatke in delaš študije značajev, kot je bilo meni očitano 🙂 :)[/quote]

Katenjka, brez skrbi, z Spiderjem sva na liniji heca, tako da je povsem harmless najina komunikacija. 😉

A ti bi šla na Speed Dating? 😉 Koliko pa si stara? Ja bi bilo fino, da imam neko sebi enako oporo. 😉 Če nič drugega, se bove pa pol zabave, ko si bove pripovedovale, na kakšne prince sva narajmale. 😉
Aleksandra, se nama pridružiš? 😉

Ampak res nenavadno kako so starejši bolj prijazni, vljudni, pogumni. Pa zdaj ne mislim tistih pohotnih poročenih tipov, ki se slinijo po vseh, ki so v starosti njihovih hčera. Mislim pač normalne moške, ki so vljudni, prijazni, nasmejani in si večkrat rečem škoda, da tale ni 20 let mlajši in seveda samski. Kaj se godi z mladimi moškimi, da niti enega prijaznega pozdrava ne zmorejo? Saj jih nobena v nič ne sili, nikamor ne vabi pa že dajejo singale z grdimi oz. praznimi pogledi? Kaj bi šele bilo, če bi takšne tipe, katera kaj ogovorila in povprašala?

Ja ti boš že vedel.

Sramežljiva, ne kaj preveč upat na spiderja, ker on ženske 30+ v rl po moje niti ne pogleda.
Če rabiš družbo za šmarno goro, pa povej, jaz jo tudi iščem. Pa za speed dating se tudi lahko zmeniva…me zanima, kaki pacienti so tam…no jaz nisem izvzeta…da ne bo pomote 🙂 🙂

Robi, ti pa še bolj zbiraš podatke in delaš študije značajev, kot je bilo meni očitano 🙂 :)[/quote]

Katenjka, brez skrbi, z Spiderjem sva na liniji heca, tako da je povsem harmless najina komunikacija. 😉

A ti bi šla na Speed Dating? 😉 Koliko pa si stara? Ja bi bilo fino, da imam neko sebi enako oporo. 😉 Če nič drugega, se bove pa pol zabave, ko si bove pripovedovale, na kakšne prince sva narajmale. 😉
Aleksandra, se nama pridružiš? ;)[/quote]

kros dela in kaka tekma – to je blo edino kjer sem kdaj mela in bom mela štartne številke :)))

ni u snu draga moja 🙂

vaju peljem, čakam zuni in zvesto lajam po potrebi, ampak sodelujem pa v tem ziher ne

Ampak res Ronka, kaj je s temi mladimi? Je kriv “Mama Hotel”? Ali je krivo to, da tudi 30-35 letniki gledajo samo za 20-25 letnicami?

Jaz sem 30 let stara in me zanimajo moški, ki so od 30-37let max. Tam en 35 letnik, bi bil idealen, ker v teh letih ima večina moških kokr tok poštimano podstrešje za partnersko življenje.

Greš z nami na Speed Dating, če se seveda bejbe sploh odločimo it? 😉

A ni zanimivo, toliko samskih tipov je, pa se še noben ni priključil v pogovo s samskimi ženskami? :)))))

Tukaj se odlično vidi, da smo ženske bolj aktivne kot moški! :))) Je tako Robi? :)))

Glede speeddatinga sem pa istega mnenja kot Aleksandra.
Ne bi dajala kup €, zato da bom srečala 5 tipov. Za manj denarja grem raje smučat in srečam več tipov pa na smučanju je vsaj ena stvar skupna – smučanje :). Jaz sem bolj na športne tipe :).

je ratalo prehudo gnezdo, da bi kdo rinil v tole – to je odgovor :))

Niti en samski se ni oglasil no, če odštejemo tistega, ki v neki temi išče žensko za skupno popivanje, ampak taki samski pa res niso zaželeni 🙂

Ja res je, denar bi metale samo za modno pisto moških, če res orto na grobo povzamem, glede na to, da je to samo “biznis”. 🙂

Meni so všeč moški, ki poleg športanja radi preberejo kakšno knjigo in predvsem da so sposobni tudi včasih “globoko” se pogovarjati in ne samo “zaključno posploševati”.

mislim, da če ciljate na koga od tle, je čas da nehate pisat kaj bi mele vse hahaaaa

že do tle je čist preveč namreč 🙂

[/quote]

Hahahahahaha…tisti, ki išče žensko za skupno popivanje je samo vržena kost samskih ženskam, če smo toliko down da bi šle čisto na vsak žvižg od vsakega moškega.

Če mene vprašaš, če bi si ta moški “Ondrink” res želel spoznati kakšno punco, bi prvo to izpostavil. Tako pa je izpostavil damo-alko…ostalo pa je Aleksandra odlično zaključila. .)

mislim, da če ciljate na koga od tle, je čas da nehate pisat kaj bi mele vse hahaaaa

že do tle je čist preveč namreč :)[/quote]

Aleksandra, me samo sanjamo. 🙂 Ker pač resničnega ni, takega kot je, smo si orisale takega, da se bomo same sebe v glavi razvajale. 🙂

vsi tile podatki kok ste zahtevne bojo prov prišli pri naslednjem pljuvanju po babah, nč bat da ne hahaaaaa

Ja branje (pa ne le rumenega tiska) + športanje je potrebno, ampak to najti pri samskih moških je pa kriza. Športanje si večina predstavlja kot navijanje za nek nogometni klub, branje pa prepbiranje sporeda in rumenega tiska 🙁

ja, eurosport gleda in to je to :))

večina tipov k jim grejo zakoni narazen precej propade, tko da o tem močnejšem spolu že dolgo dvomim, da je res tako razen v oštariji, ko se je treba stepst

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close