Speed Dating/Hitri zmenki – Ljubljana
Ah dej no. Nekomu, ki hoče samo seks, pa se res ne splača it na zmenkarije pa še denar “stran vrže”. Potrebnic in potrebnežev je dovolj na raznoraznih portalih pa tudi v živo pa preko fb-ja (moja kolegica je dva tipa preko nekih fb igric spoznala, sledilo je malo čveka pa kavica pa …).
Sicer pa kaj pol, če gre za reklamo? Vsaj nekdo, ki lahko kaj iz 1. roke pove, če se bo še oglasil, jasno.
@krivokljun zdravo, do zdaj sem bil na štirih. Zakaj?
sorry, sem prehitro oddal sporočilo. Za zmenke si nisem zadal nobenega posebnega cilja razen, da se imam dobro, saj vem iz izkušenj, da po navadi srečam kakšno zanimivo osebo, ko najmanj pričakujem.
Hodil pa sem že na različne dogodke in bom še, dokler mi bo to druženje ugajalo. Seveda, če pa se zaiskri, pa bo konec takšnih zmenkov in začetek novih 🙂
Ja, za ene sem slišal, da so se začeli srečevat tudi po dogodkih. Meni se to ni zgodilo. Sem pa opazil, da ko smo se na drugih dogodkih z nekaterimi že večkrat srečali, da smo se začeli čisto sproščeno družit na dogodku. Tako, da smo se počutili čisto domače skupaj.
Kar se pa zadeva hitrih zmenkov in srečevanja pa je tako: ker je naša Slovenija majhna, se temu ne gre izognit. Če se ponovno vsedeš za mizo z osebo, ki si jo že spoznal in se nista odbijala, se po navadi začneš pogovarjat kaj drugega, kot pa klasično spoznavno debato ali pa greš skupaj na kakšen prigrizek. Če se seveda razumeš z osebo. Sem pa od drugih slišal, da če se niso ujeli z osebo in so se srečali na drugem dogodku, so enostavno za tistih 7 minut vzeli pavzo in so šli npr. na pijačko, se osvežit ali kaj podobnega.
Poizkusiš lahko tudi na Objemi.me portalu za zmenke in zasebne stike
Kolikor sem jaz slišal, mu je bila “nesojena ljubezen”, ki mu je strla srca, virtualka. :))) hehe[/quote]
Zato ti ob enih zjutraj, namesto da bi te grela ženska, tipkaš tu po MON-u. :)[/quote]
Na nočnem ribolovu sem bil, kar si opazila. Po globoki in blatni vodi bredel do pasu, ko sem med trstičjem preganjal Rib’co. :))) Preživel, kot vidiš, našel pot iz močvirja čil in zdrav, ona pa je odplavala svojo pot. 😀
Antilopa, lahko pa naslednjič tebe povabim na vroči pogovor? Sam kaj če spiš… :)))
Tile speed datingi niso ok.
Ravno včeraj dobila mail oz. vabilo nanje. Starostna meja je 25-35 in 35-45. Jaz sem 34, torej bi sodila v prvo kategorijo in bi sedela skupaj s 25letniki, ki me niti malo ne zanimajo. Mene zanimajo moški tam okrog 35-40. Mogoče kako leto manj. Zame bi bila kategorija nekje 30-45.
Potem se na veliko hvalijo, da te crkljajo z vinčkom, da je všteta penina, da imaš zraven še dodaten kupon za vino… bljak. Alkohola sploh ne pijem.
Ma ne. Pred časom sm kej na tem forumu spraševal, zdej pa včasih Mal pogledam teme in vidm tvoje vprašanje. Si Mislim zakaj pa ne bi spoznal še koga. Nikoli ne reci nikoli…
Piš na bojchi.g@yahoo.com
Forum je zaprt za komentiranje.