Speed Dating/Hitri zmenki – Ljubljana
– knjižnica
– plesne vaje
– gledališče
– dobrodelne dejavnosti
– pomoč starejšim
– razstave
– razni kulturni dogodki..
Zelo kvalitetnih samskih žensk kolikor hočeš..[/quote]
Lej ti njega, moški smo potem nekulturni in nesolidarni? 😀
Samske ženske pa najdejo fante “na butanje” še na bolj skrivni točki, da še jim na kraj pameti ne bi prišlo, namreč po gostilnah.. :))
Jaz sem bila nekaj tednov nazaj za dveh speed dating-ih oz. na enem aktivno. Motilo me je, ker so bili sami mladi fantje oz. nekateri mlajši od mene. Bilo je kar nekaj zabave tako, da priporočam, če se nameravate imeti predvsem fajn, malo nasmejati, koga novega spoznati itd.
Sama sem pač bolj med zahtevnimi tako, da sem šla na ta dating bolj zaradi firbca in zabave kot pa da bi spoznala koga za resno zvezo.
mia9, a si za še en speed date 🙂 se dobiva v lj na tromostvju, 5 minut poklepetava in potem greva vsak po svoje 🙂 kaj praviš? 🙂 …no če si za foro mi piši na fant_od_fare@yahoo.com. Sem pa nekje sredina te kategorije. Pozdravček 🙂
Tko so me fantje naučili, da je treba biti vedno zahteven 🙂 Ne vem koliko je to pol povezano s samo srečo itd., ampak itak si vsak zase želi vse najboljše… prvo nam mora biti nekdo fizično privlačen … meni osebno pomembno še, da ni prevelik narcis… glede karaktera… da je optimist, dokaj razgledan, da zna govorit o svojih čustvih, prilagodljiv na splošno in pri hobijih, da je športna duša… mogoče tudi umetniška hehe…
Če je kak tak lahko pusti svoj mail naslov 🙂
Vsem vso srečo in lep večer!
Zdravo,
Jaz sem bil že večkrat na hitrih zmenkih od Dogodkov za samske na Nebotičniku. Ni me bilo kaj dosti sram, ampak prvič je bil zanimiv filing, ker tašknega druženja še nisem doživel. Moram pa rečt, da me je vzdušje presenetilo, ker so bili vsi full sproščeni, pa tudi jasno je bilo, da se želimo vsi v glavnem družit. Če pa se kaj ob tem zaiskri, pa je toliko bolje 🙂
Mislim, da se je treba na več načinov povezovat z ljudmi, zato sem tudi sprobal hitre zmenke. Iz lastnih izkušenj vam jih lahko le priporočam. Več najdete tukaj: Hitri zmenki
Mogoče se vidimo na zmenkih 😉
@Sašo z zmenkov: na koliko hitrih zmenkih pa si že bil? Si si zadal kakšen cilj ali boš pač hodil, dokler se ne bo zaiskrilo?
Na takih prireditvah je dosti tako imenovanih “serial daters” to so ljudje, ki večinoma samo na dejte hodijo. Ne me narobe razumeti, niso vsi taki samo iz lastnih izkušenj je serial daterjev precej. Pač folk ki hodi na zmenke vsak teden z drugim/drugo. Oni se ne mislijo iti resnih vezi, tisti z bolj nizko moralo še kakšno/ga podrejo. To je njihov način lajfa.
Ljubezni pa itak ne moremo načrtovati, je usojena in se zgodi takrat ko najmanj pričakuješ.
Bi rekel, da je med temi serial daterji obeh spolov dost takih, ki se na neki točki življenja, ko so stari 30+, 35+…začnejo spraševati..zakaj so še samski. Pa imajo odgovor na pladnju.
Enostavno, ker so obsedeni s spoznavanjem evdno novih predstavnikov nasprotnega spola, kar blokira kakršnokoli dejansko željo po vezi.
Forum je zaprt za komentiranje.