Speed Dating/Hitri zmenki – Ljubljana
Jaz povem po resnici. Lažnivcev pa tudi ne prenesem.
Če imaš od koga FB naslov, še to ni pecanje.
Ampak ženski karakter potem to dojema, da moški ni odločen, če sam ne pristopi in ni angažiran. 🙂
Sem pa vprašal bolj za hec.[/quote]
na fb imam samo ljudi, ki jih dejansko poznam in še te brišem v kolikor nismo nekaj časa v stiku.
Bi tukaj vskočila…
Meni je vedno zanimivo to, da moški prav radi “skačejo čez plot”, si privoščijo takšno in drugačno avanturo (ali več), niti pod slučajno niso zadovoljni z ženo (in ponavadi tudi z “biti z družino, otroci”) ampak kljub temu, da imajo možnost oditi, začeti novo življenje … ne grejo, ne odidejo…
Varanja ali “varanje” ja, razveza ne. :-/
Mi je vseeno, kako nam rečejo..
Ja, malo sem njihov, nisi vedela?:)))…S 100 % pure čefurji se nikol nisem štekal. Polni so sebe. Sej čefurke so ene dobre za pogledat, smao notranje plehke. Kaj češ s tako? Moški pa večinoma debelušni in oblečeni v trenirke.
Zato se najraje družim z mešančki..:)))
Mi je vseeno, kako nam rečejo..
Ja, malo sem njihov, nisi vedela?:)))…S 100 % pure čefurji se nikol nisem štekal. Polni so sebe. Sej čefurke so ene dobre za pogledat, smao notranje plehke. Kaj češ s tako? Moški pa večinoma debelušni in oblečeni v trenirke.
Zato se najraje družim z mešančki..:)))[/quote]
Jaoooooooo pajki, dej zehi no… da boš bolj odprte glave. :)))
ps; mešančki pa tako ali tako vedno najbolj lajajo. baje zato, ker ne čutijo prave pripadnosti. 🙂
Spider piše, milo rečeno, prilično površinsko in grobo.
Mi je prav žal, da moram to napisat, da takšno pisanje (razmišljanje) tudi meni ni všeč. Pa sem slovenka, (moj priimek se ne konča z -er, z -ić tudi ne) ampak tole je neumnost.
Sramežljiva, ti si ena fajn punca… to sploh ni vprašljivo.
Aja pa še nekaj, od kod tolikšna zagledanost v ostale vezane tipe tu na forumu?
Po cele ure pametujete tukaj, kje so vaše punce no –ok za eno vemo, tisto je pogojno opravičljivo 🙂 🙂 Pa recimo da je še Robiju opravičeno nekje do četrt, ker je pač moderator.
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup] O, Katenjka, najlepša hvala za kompliment. Enako mislim tudi o tebi, veš.:)
Zdaj sva samo še midve pokonci, no, jaz se ravno spravljam iti spat. Delala sem za službo (vmes nohte lakirala in se frizirala :))ker popoldne po službi imam neki glupi javni govor v “čast” moje službe (beri: direktorja) in dopoldne ne bom imela časa. :(((
Tudi meni ni všeč, da kdorkoli piše/razmišlja o narodih. Jaz, ki sem tukaj rojena in že vse življenje tukaj živim in sem tudi zaradi študija po svetu spoznala različne narode, ampak nikdar na nobenega obesila kaj takšnega. Je pa res, da za določene narode marsikaj velja, ampak, vedno obstajajo izjeme, tako za moške, kot za ženske, vseh narodnosti oz. verstev.
Vsekakor, kar je Spider napisal, je težka žalitev.
Kar se pa tiče vezanih monovcev pa, vse kar sem prebrala od njih, je bilo večina iskrenih, preprostih in uporabnih nasvetov v veliki meri. Ne gre se pa za nikakršno zagledanost, vsaj z moje strani ne.
Kje so pa njihove punce, ne vem. 🙂 Niti za tisto od ne vem koga, ki si napisala, da je za njo pogojno opravičljivo? 🙂
Zdaj pa grem ajati, ker imam oči rdeče in sijoče od naprezanja kot paradajz, pa še da sperem možgane, da ne bom jutri na govoru govorila o mon-u! 😉
Nočko! 😉
Registriraj se, bova šli na šmarno goro al pa na rožnik, pa jih bova obglodali do kosti 🙂 🙂
Spider je verjetno mislil tiste ki imajo neko nadsubkulturo tu v sloveniji, to razumem, da mu gre naživce… sicer so pa take izjave prazne kot milni mehurček 🙂 🙂
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup] Dobro jutro. 🙂
Evo pa sem se “Sramežljiva” registrirala kot “ShyGirl”. 🙂
Ampak, obstajajo tudi izjeme, za katerih Spider trdi, da jih ni.
Komu pa ne gre na živce kateri koli važič? 🙂 Ampak, zato pa ga ni treba predalčkati na tak način, ker kot pravim, so izjeme tako v dobrem kot v slabem smislu v vsakem narodu. 🙂
No, za Šmarno ali Rožnik sem pa takoj za. 🙂 Se bove domenili. 🙂 Vsekakor bova še spotoma koga spoznale, če ne za novo poznanstvo, vsaj za zabaven klepet. 🙂
Katenjka… ta forum ni namenjen (samo) samskim. Ali si ti predstavljaš vezo v kateri partnerja ne komunicirata z nikomer, razen s partnerjem (pustimo zdaj nujne zadeve, službo in podobno)?
Torej povezovati čvekanje na tem forumu, z željo in planom skočiti na drugo trato, je povsem brezpredmetno.
Tako, kot ima samski človek marsikaj povedati o vezah, ima vezan človek marsikaj povedati o samskosti.
O uspešnosti navezovanja stikov in funkcioniranja dobrih vez, bi pa znal povedati največ tisti, ki to prakticira.
In trditev, da ni dobrih samskih moških, potegne za sabo trditev, da ni dobrih samskih žensk. To je dejstvo. Zdaj pa ali ga sprejmeš, zavržeš ali vztrajno trdiš ”vsi so napačni, samo jaz sem prava/prav”. In potem to vpije vsak na svojem bregu razočaranja… Nadaljevanje je večini poznano.
japkica, ampak tule gor (na MONu) se samski moški sploh ne oglašajo :). Se pa oglaša kup samskih žensk. Kar kaže na to, da je res pomanjkanje samskih moških :). Pa ni le na MONu tako, podobno je tudi v reali.
Glede na to, da je moških in žensk približno enako, mi res ni jasno kje so ti samski moški? Vsi doma čepijo, mogoče po gostlinah?
ronka kaj ti naj rečem… potem trasa ni prava. 🙂
Samski moški pa tu gor so. Zdaj, koliko se oglašajo in koliko ne, je pa druga stvar. Je pa res, da samske ženske precej napadate moške, v smislu, da ničear ne delajo prav. Samske moške, da ne bo pomote.
In ponavadi teče debata nekako takole; hja, če je moški pri teh letih samski, je gotovo nekaj narobe z njim. Meni pa se poraja vprašanje; kaj pa je potem narobe s samsko žensko pri teh letih? Zakaj dvojna merila?
Hm, v temah o samskih se vedno oglašajo le vezani, tako, da ne vem, če so res samski moški tudi na MONu.
Ja, če je moški mamin sinček ali pa pijanček potem je res težko reči, da je ok.
Jaz osebno ne pričakujem od moškega nič več kot jaz nudim. Daleč od tega, da bi pričakovala ne vem kaj. Pričakujem preprosto to, da je mojih let, da je samski, da hodi v službo (oz. da jo vsaj resno išče), da je razgledan (to ne pomeni, da mora imeti diplomo), da je odkrit, prijazen, pošten in da se vsaj malo rekreaira, da mu šport ne pomeni le buljenje v tv ekran, ko je nogomet, da rad poskusi kaj novega, da ni sovražen do drugih, da ni pijanec. Je to tako veliko? Če jaz to nudim, lahko upravičeno to tudi od drugega pričakujem?
Če je pa presuh ali pa s preveč kg, če je plešast, če ni bogat, če nima dragega avta… to mi je pa povsem vseeno.
Ja, japkica res je. Ob tem pa bi dodal še tole. Kar seješ, to žanješ. Če iščeš dobro, najdeš dobro. Če iščeš slabo, najdeš slabo. Se pravi, če verjameš, da obstajajo še dobri ljudje okrog tebe, jih boš kmalu našel. Vse pa izhaja iz nas. Če sebe ne cenimo dovolj, potem tudi drugih ne moremo in v njih iščemo napake. Verjemite, v vsakem, še tako dobrem človeku lahko najdemo kup “napak”, če je to tisto, kar iščemo. To spet izhaja iz osebnega strahu. In v še tako slabem človeku lahko najdemo samo dobroto. Ko drugi spozna to dobroto, ki jo drugi v njemu najde, jo začne še bolj izžarevati. Slab/dober človek je pa samo subjektivni pogled na nekoga. V resnici so vsi ljudje dobri, le treba je znat/upat si to poiskat v njih. Treba je verjet.
[/quote]
Ne nisi prezahtevna. Jaz sem očitno bolj, ker meni mora moški biti še vizualno privlačen, pa dišat mi mora… :)))
Ampak ne govorim o tem. Povej mi, se oglaša na forumu kakšen mamin sinček ali pijanček? Kako veš? Sicer pa sploh ne vem, kje najdete vse te mamine sinčke in pijančke.
In ja, še enkrat: na forumu SO samski moški.
Forum je zaprt za komentiranje.