Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Special edition

Special edition

Moram priznati, da rada berem tvoje komentarje. Res se mi zdiš en prav dec in imaš ZKP.

:)))
In to piše zacopana ženska:). Omg! Sanje so res dovoljene, ampak tolele je kr neki.

In javila se je nevoščljiva ženska…, ki takšnih oboževalcev nima. Ima pa polno namišljenih.. ampak o teh ne bi tukaj 🙂

Kr neki že ni, če je vzbudilo tvojo pozornost. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Kr neki že ni, če je vzbudilo tvojo pozornost. :)[/quote]

Prebudil se je smeh v meni:)). Gledam iz svoje perspektive, kaj bi se mi moralo zasukati v glavi, da bi se “zatrapala” v besede:).

Česa ji ne privoščim?:) Naj ima sanje. Privoščim ji tudi prijetne moške v reali, ki bodo otipljivi in dosegljivi.
Kaj si ljubosumen na moj krog imaginarnih oboževalcev?:) Ne noooo:)).

Ti si še pa najbolj nevoščljiv, ker nobena tebi v čast ne odpre teme 😀

Ti si še pa najbolj nevoščljiv, ker nobena tebi v čast ne odpre teme :D[/quote]
Točno. In upam da bo kmalu katera naredila tudi ta usoden korak 🙂

Ti si še pa najbolj nevoščljiv, ker nobena tebi v čast ne odpre teme :D[/quote]
Točno. In upam da bo kmalu katera naredila tudi ta usoden korak :)[/quote]

GF, zdaj si na potezi ti :)))

Točno. In upam da bo kmalu katera naredila tudi ta usoden korak :)[/quote]

GF, zdaj si na potezi ti :)))[/quote]

Heyyy…kam me še tunkaš, jst sem že pod vodo:))). Calypso, kaj ne vidiš stavkov med vrsticami:). Želi si tebe, tvojih usodnih korakov…in naj jih bo veliko:). Evo, imaš moj blagoslov:)).

Babe, kako ste vedve prismuknjeni 🙂

Oh, come on!! Veš kakšna tuga bi bila tu gor brez naju? :)))

Oh, come on!! Veš kakšna tuga bi bila tu gor brez naju? :)))[/quote]

Ne, ne vem… 🙂

Oh, come on!! Veš kakšna tuga bi bila tu gor brez naju? :)))[/quote]

Ne, ne vem… :)[/quote]

Bolje zate, da ne :)))

Mogoče pa si je sam odprl temo?

Toliko ga pa poznam, da kaj takega NE BI naredil…

Hvala za kompliment, zdaj nehajte odpirat teme o meni, to je že druga v 2 mesecih. Ne rabim take pozornosti.

Brez zamere, ampak ni bolj praktično (in bolj intimno ter romantično), za take komplimenete uporabiti ZS. Sploh če je kateri od dveh že “ujet” … 😛

težko je na ZS napisat če noben ni prijavljen 😀

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

težko je na ZS napisat če noben ni prijavljen :D[/quote]

Imaš prav. Sem spregledala 🙂

Torej prijavite se ne, da bi ohranila anonimnost, hkrati pa si javno izkazujeta naklonjenost … 🙂

Ker sem bolj malo tukaj zadnje mesece me zanima: a je NM3w (dokončno) odšel v virtualna nebesa …?

Ja.

banan je bil baje…. 😛

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

banan je bil baje…. :P[/quote]

Bolan pa res:).

Kr neki že ni, če je vzbudilo tvojo pozornost. :)[/quote]

Prebudil se je smeh v meni:)). Gledam iz svoje perspektive, kaj bi se mi moralo zasukati v glavi, da bi se “zatrapala” v besede:).[/quote]
V kaj pa se naj he hehe morda v lepe ocke? Sicer pa je men komentar pač krnekaj. Men se zdi da to res ne more biti razlog da special … (daj skrajsaj si nik) greben zraste. MEN se zdi da dobi najvec poklonov Goldika. Kar je tudi edino pošteno, saj je zenska.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close