Special edition
Ravno to ti hočem razsvetlili. Meni je vseeno, kakšna je resnica, ker ni point po odkrivanju resnic, ampak izmenjavanju mnenj in zabavnih vsebin. Mene to zabava, priznam. Ko skočiš v luft in greš celo tako daleč, da bi mi posredoval vse cifre t.i. oboževalk:))). Relax:).
Seveda se hecam, kaj pa ti temu rečeš?:))[/quote]
Oziroma se ne upaš pridt. Stavim, da si ena ogromna medicinska žoga, ki se težko vklopi v družbo, potem pa nakazuje svoje slabe poskusa humorja na internetu. Ti relax, pa golti majonezo naprej.[/quote]
Vračam žogico…ajd, objavi svoj telefon, pa ti dokažem. Nea pustim se enmu mladiču:))).
Tolk o tem! Brezjajčnik. Samo ne mi reči, da si jst ne upam! Ciao[/quote]
Jup.
Sem si premislil kasneje, ko sem se spomnil na “varnost” zasebnih sporočil. Primož je preveč dober po srcu, tako da bi podatki slej kot prej prišli v javnost.
Uživaj v supermočeh. Go go power rangers ! ( tista taroza )
Tolk o tem! Brezjajčnik. Samo ne mi reči, da si jst ne upam! Ciao[/quote]
Jup.
Sem si premislil kasneje, ko sem se spomnil na “varnost” zasebnih sporočil. Primož je preveč dober po srcu, tako da bi podatki slej kot prej prišli v javnost.
Uživaj v supermočeh. Go go power rangers ! ( tista taroza )[/quote]
Vsak izgovor je dober, a ne. Samo ne okrog govort, da sm jst tista, ki si ne upam. So dokazal nasprotno. Ajd…
Primanjkljaj v reali mora nekje kompenzirat. Tako da ta ajd je bil kar tako, do naslednje ovulacije ali drstitve…[/quote]
EnTip, zavrnitve težko prenašaš, a je to moj problem? Ni.[/quote]
Ribnik, potok,… karkoli ti je pač bolj poznano, je dovolj širok. Daj me obplavaj in ne spet mešat reale s fikcijo. Tukaj je namišljen svet, odloči se kje bi rada bila.
Daj Ribica, bodi bolj nežna s fantom, vidiš da je občutljiv. Vsaj ti, ko si ženska. :))
To je tako kot z odvisniki od igralništva. Bolje preprečiti kot lečiti. Fant se želi odvaditi odvisnosti. Po moje mu je treba iti nasproti.[/quote]
Zdaj mi je jasno zakaj si Sadnega prosila za tel. številko. :)[/quote]
Zakaj pa? Še mene razsvetli. In nikogar nisem nič prosila. Bila sem izzvana in vrnila žogico, kateri se je frutko umaknil, ker se je ustrašil!
Forum je zaprt za komentiranje.