Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Special edition

Special edition

Ravno to ti hočem razsvetlili. Meni je vseeno, kakšna je resnica, ker ni point po odkrivanju resnic, ampak izmenjavanju mnenj in zabavnih vsebin. Mene to zabava, priznam. Ko skočiš v luft in greš celo tako daleč, da bi mi posredoval vse cifre t.i. oboževalk:))). Relax:).

Seveda se hecam, kaj pa ti temu rečeš?:))[/quote]
Oziroma se ne upaš pridt. Stavim, da si ena ogromna medicinska žoga, ki se težko vklopi v družbo, potem pa nakazuje svoje slabe poskusa humorja na internetu. Ti relax, pa golti majonezo naprej.[/quote]

Vračam žogico…ajd, objavi svoj telefon, pa ti dokažem. Nea pustim se enmu mladiču:))).

Še bolj verjetno pa preveč real napram ostalim / tipičnim forumašem, ki se raje skrivajo za računalnikom in pljuvajo čez druge pod neregistriranimi vzdevki.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Sem bil vesel ko smo se nm-ja nekak znebili, pa se ti od nekod spet prikotali to čudno sadje…. :/

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Robi, kaj se da izbrisat oz. zablokirat moj account, da ne bom imel več dostopa sem gor ?

Kot bi pijanček prosil, da samo zanj zaprejo gostilno….. 😀

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Tolk o tem! Brezjajčnik. Samo ne mi reči, da si jst ne upam! Ciao

Tolk o tem! Brezjajčnik. Samo ne mi reči, da si jst ne upam! Ciao[/quote]
Jup.

Sem si premislil kasneje, ko sem se spomnil na “varnost” zasebnih sporočil. Primož je preveč dober po srcu, tako da bi podatki slej kot prej prišli v javnost.

Uživaj v supermočeh. Go go power rangers ! ( tista taroza )

Tolk o tem! Brezjajčnik. Samo ne mi reči, da si jst ne upam! Ciao[/quote]
Jup.

Sem si premislil kasneje, ko sem se spomnil na “varnost” zasebnih sporočil. Primož je preveč dober po srcu, tako da bi podatki slej kot prej prišli v javnost.

Uživaj v supermočeh. Go go power rangers ! ( tista taroza )[/quote]

Vsak izgovor je dober, a ne. Samo ne okrog govort, da sm jst tista, ki si ne upam. So dokazal nasprotno. Ajd…

Ko bi ta ajd vsaj obveljal za vse večne čase…

Ammm, kolikor te berem, ti zdaj prosiš, da se zbriše tvoj uporabniški račun, torej TI odhajaš:))). Al si se premislil?:) Hja, jst nisem nč obljubila, samo medmet ajd sem uporabila kot pozdrav ob slovesu:)). Si spet z nami, med nami?:))) Ne nooo:)). Bodi karakter!:)

Primanjkljaj v reali mora nekje kompenzirat. Tako da ta ajd je bil kar tako, do naslednje ovulacije ali drstitve…

Primanjkljaj v reali mora nekje kompenzirat. Tako da ta ajd je bil kar tako, do naslednje ovulacije ali drstitve…[/quote]

EnTip, zavrnitve težko prenašaš, a je to moj problem? Ni.

Primanjkljaj v reali mora nekje kompenzirat. Tako da ta ajd je bil kar tako, do naslednje ovulacije ali drstitve…[/quote]

EnTip, zavrnitve težko prenašaš, a je to moj problem? Ni.[/quote]

Ribnik, potok,… karkoli ti je pač bolj poznano, je dovolj širok. Daj me obplavaj in ne spet mešat reale s fikcijo. Tukaj je namišljen svet, odloči se kje bi rada bila.

EnTip, zavrnitve težko prenašaš, a je to moj problem? Ni.[/quote]

Ribnik, potok,… karkoli ti je pač bolj poznano, je dovolj širok. Daj me obplavaj in ne spet mešat reale s fikcijo. Tukaj je namišljen svet, odloči se kje bi rada bila.[/quote]

Zate velja enako. Če hočeš biti obvozen, me ne povozi:).

Daj Ribica, bodi bolj nežna s fantom, vidiš da je občutljiv. Vsaj ti, ko si ženska. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Možno je. Pa mislim, da imaš še vseeno svobodno izbiro. 🙂

Še bolj verjetno pa preveč real napram ostalim / tipičnim forumašem, ki se raje skrivajo za računalnikom in pljuvajo čez druge pod neregistriranimi vzdevki.[/quote]

Sej sem vedla, da boš dal nek brezvezen odgovor. Nič te ne pljuvam bolj kot ti druge.

Se trudim, res:).

Možno je. Pa mislim, da imaš še vseeno svobodno izbiro. :)[/quote]

To je tako kot z odvisniki od igralništva. Bolje preprečiti kot lečiti. Fant se želi odvaditi odvisnosti. Po moje mu je treba iti nasproti.

Bi prej reku 10 letna razvajena punčka, ki nima nič pametnega za počet čez dan, potem pa visi na forumu in se vtikava v življenja drugih. Jak humor, res…

Možno je. Pa mislim, da imaš še vseeno svobodno izbiro. :)[/quote]

To je tako kot z odvisniki od igralništva. Bolje preprečiti kot lečiti. Fant se želi odvaditi odvisnosti. Po moje mu je treba iti nasproti.[/quote]
Zdaj mi je jasno zakaj si Sadnega prosila za tel. številko. 🙂

Pogrešam uporabnice, kot so katenjka, zmedena_samica, bikini in podobne. S tistimi se je vsaj dalo normalno pogovarjat…

To je tako kot z odvisniki od igralništva. Bolje preprečiti kot lečiti. Fant se želi odvaditi odvisnosti. Po moje mu je treba iti nasproti.[/quote]
Zdaj mi je jasno zakaj si Sadnega prosila za tel. številko. :)[/quote]

Zakaj pa? Še mene razsvetli. In nikogar nisem nič prosila. Bila sem izzvana in vrnila žogico, kateri se je frutko umaknil, ker se je ustrašil!

Frka je, ko se počutiš nezaželjenega.

Veš, da se da. Samo voljo rabiš. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close