Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Special edition

Special edition

Neumnost. Jeze in sovraštva se lahko znebiš, tu se strinjam s tabo, z veseljem pa tak dogodek ne boš nikoli povezoval.

Sem že večkrat slišal nasvet, čez leto, dve, se boš temu lahko samo še smejal. Ma moj ku*ac se boš temu smejal, odvisno s kakšno punco si se zapletel, pa koliko sta dala čez. Če bi bila res tok brezvezna, potem bi jo že v roku enega meseca pozabil, pa tudi zamenjal bi jo dokaj hitro.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Neumnost. Jeze in sovraštva se lahko znebiš, tu se strinjam s tabo, z veseljem pa tak dogodek ne boš nikoli povezoval.

Sem že večkrat slišal nasvet, čez leto, dve, se boš temu lahko samo še smejal. Ma moj ku*ac se boš temu smejal, odvisno s kakšno punco si se zapletel, pa koliko sta dala čez. Če bi bila res tok brezvezna, potem bi jo že v roku enega meseca pozabil, pa tudi zamenjal bi jo dokaj hitro.[/quote]
Sadni, v vsaki stvari lahko najdeš nekaj dobrega.
Kot je napisal Special edition, kar ne ubija, krepi…Vendar pa je treba razumeti, da to niso stvari same po sebi, ampak naš odnos do samih dogodkov in izkušenj. Šele naša zavest in odziv, določi situacijo.
Zato te ne ubije neka izkušnja, ampak se sami ubijamo, če ne sprejmemo dejstev in gremo naprej. Šele sprejemanje dejstva in doživljanje izkušnje kot nekaj, kar nam lahko pomaga pri naslednjih odnosih, nas okrepi.
Da se sploh zavemo, da nas je nekaj okrepilo, si moramo dati priložnost.

odlično povedano..

Saj nisem nikjer napisal, da mi ta slaba izkušnja ni prinesla nič dobrega. V bistvu mi je na nek način še koristila…

Kolk notranjih zamer do nasprotnega spola. Očitno pri nekaterih čas ne celi rane, ampak še vzpodbudi ves gnev, ki se nabira v človeku. To je karakter človeka, ki ob določeni situaciji, stresu privre na dan.

Pri meni gre pa samo še bolj proti extremu. Tok realen, da ni šanse, da dobim kdaj kako pohvalo s strani nežnejšega spola.

Hvala bogu, da se mi na zmenku ni potrebno z nobeno pogovarjat o splavu, poroki, otrocih, ženskih / moških pravicah, o politiki, religiji,…Takrat pridejo v odspredje bolj zabavne tamatike in se imava oba fino. Očitno moja “črna stran” pride do izraza šele na forumu ( lol ).

No, no Sadni, ni se ti potrebno počutiti zapostavljenega 😉
Saj pohvale so bile namenjene predvsem Specialcu in podobno mislečim. V ta krog pa mislim, da spadaš tudi ti, čeprav res greš velikokrat v extreme. Saj veš kako je pri ženskah; bolje, da kakšno stvar malo v celofan zaviješ, preden jo predaš naprej.
Mi je pa všeč tvoje razmišljanje 😉

Sem že večkrat slišal nasvet, čez leto, dve, se boš temu lahko samo še smejal. Ma moj ku*ac se boš temu smejal, odvisno s kakšno punco si se zapletel, pa koliko sta dala čez. Če bi bila res tok brezvezna, potem bi jo že v roku enega meseca pozabil, pa tudi zamenjal bi jo dokaj hitro.[/quote]
Sadni, v vsaki stvari lahko najdeš nekaj dobrega.
Kot je napisal Special edition, kar ne ubija, krepi…Vendar pa je treba razumeti, da to niso stvari same po sebi, ampak naš odnos do samih dogodkov in izkušenj. Šele naša zavest in odziv, določi situacijo.
Zato te ne ubije neka izkušnja, ampak se sami ubijamo, če ne sprejmemo dejstev in gremo naprej. Šele sprejemanje dejstva in doživljanje izkušnje kot nekaj, kar nam lahko pomaga pri naslednjih odnosih, nas okrepi.
Da se sploh zavemo, da nas je nekaj okrepilo, si moramo dati priložnost.[/quote]In če si te priložnosti ne damo ali ne dovolimo, lahko zelo nevarno ostanemo na isti točki.

Nihče ni nenadomestljiv.

Je samo vprašanje nas samih, koliko smo odločni, kaj hočemo, kako hočemo, zakaj hočemo, koliko hočemo in s kom hočemo.

Sicer pa mislim, da se je Antilopa Spidercialcu kar precej približala z bistvom, saj smo bolj ali manj vsi krvavi pod kožo. Pa tudi zato, ker je nekaj nekdaj napisal(da moraš ženski pričarati koktajl občutkov), se še spomniš ne?? No, da to dejansko poznaš, potem moraš imeti srce na pravem mestu.Tega ne boš nikdar prikril, ker se človek ne spremeni tako zlahka, po drugi strani pa dobrega niti ni za spreminjat.

Usmeri energijo v dobre stvari.

Samo kaj, ko se v vsakdanjem življenju stvari spremenijo, če kljub svojemu bitu, ki ga imamo v krvi, zaradi kakšnega razočaranja ali gojenja zamer, jeze do nekoga, ki nas je nekdaj prizadel, mogoče podzavestno a vseeno preveč stremimo v smeri maščevanja nad drugimi, ki nam niso pravzaprav nič naredili.

Takrat zapremo pot dobremu in takrat nam pripada natančno tisto, kar v takem trenutku puščamo za seboj.

Tako kot sovraštvo rodi novo sovraštvo, tako kot zamera ustvari novo zamero,…

Tako dobro prinese dobro, samo prijazno se povrne s prijaznim, samo veselje prinese novo veselje, le sreča in ljubezen se podvojita, če jo gojiš z nekom drugim.

Življenje je eno samo, največkrat prekratko.

Oh my lord. Ko že človek misli, da bo prebral kaj uporabnega, pa potem dobi tale zmazek zgoraj.

Sami Primoži tu gor aka nežni moški.

Ti frutek, ne ta ne nobena druga tema ni namenjena medsebojnemu obračunavanju, zato ti povem samo enkrat, ne smeti!!! vse po spisku, kar vsepovprek, ker ne poznaš stvari.

Deluješ kot razvajen mulc, ki mu manjka ena konkratna čez rit in 1 leto vojske, ma še v bivši jugi.

Take kot si ti, ki so neprestano jezikali in pametovali kakor mamini razvajenčki smo hitro poštimali.

ZATO, se v mene ne mešaj, če nimaš kaj pametnejšega povedati!!!

Če bi zadnji del (dopolnjen) upošteval ti te sploh nebi blo za brat na nobenem forumu

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

A jaz to dobro vidim? Sadni is back, Spider under cover, NM-3w gone?? 🙂

haha, nemči no

Kaj boš ti meni razlagal o vojski, ti starec, ki te vsako jutro zaboli v križu, ko se vstaneš iz postelje…

Btw, če si že tok naštudiral medsebojne človeške odnose, prebral nevem koliko literature na to temo, how come, da si ne moreš potem ženske najdt ?

Hint : preveč si nežen.

Kaj boš ti meni razlagal o vojski, ti starec, ki te vsako jutro zaboli v križu, ko se vstaneš iz postelje…

Btw, če si že tok naštudiral medsebojne človeške odnose, prebral nevem koliko literature na to temo, how come, da si ne moreš potem ženske najdt ?

Hint : preveč si nežen.[/quote]

Frutti di mare…jeza škodi lepoti:))). Raje napiši kaj lepega, pozitivnega…recimo, kdaj boš končno sexal?:))) Tole obdobje suše ter neskončne jeze traja že predolgo:).

Kaj ti pomaga, da najdeš žensko, če si sebe izgubil in te ona ne more najti. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Hint : preveč si nežen.[/quote]

Frutti di mare…jeza škodi lepoti:))). Raje napiši kaj lepega, pozitivnega…recimo, kdaj boš končno sexal?:))) Tole obdobje suše ter neskončne jeze traja že predolgo:).[/quote]
Goldfish, če bi ti dal za počekirat moje sms-se, koliko deklet nori za mano te dni, ne bi mogla verjet s kom si se pogovarjala cel cajt. Z getting sex nikoli nisem imel problemov. Naj ne bom v tvoji glavi zarisan, kot tipičen forumaš…

Frutti di mare…jeza škodi lepoti:))). Raje napiši kaj lepega, pozitivnega…recimo, kdaj boš končno sexal?:))) Tole obdobje suše ter neskončne jeze traja že predolgo:).[/quote]
Goldfish, če bi ti dal za počekirat moje sms-se, koliko deklet nori za mano te dni, ne bi mogla verjet s kom si se pogovarjala cel cajt. Z getting sex nikoli nisem imel problemov. Naj ne bom v tvoji glavi zarisan, kot tipičen forumaš…[/quote]Če ga nisi dobil od Zlatke, kot da nisi dobil nobenega….. :)))))))))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Goldfish, če bi ti dal za počekirat moje sms-se, koliko deklet nori za mano te dni, ne bi mogla verjet s kom si se pogovarjala cel cajt. Z getting sex nikoli nisem imel problemov. Naj ne bom v tvoji glavi zarisan, kot tipičen forumaš…[/quote]

Glej, ne vem zakaj imaš potrebo po pojasnjevanju, kaj vse se dogaja v tvojem real lajfu:). Mene ni potrebno v nič prepričevati. Lahko mi daš sto bučk in bodo to še vedno bučke. Samo blemiraš se s takšnimi izjavami. Kot da vsi ostali živimo v kloštru in se nam nič ne dogaja. Halooo? Nekateri ne potrebujemo pozornosti in ne rabimo razlagati o vsakem svojem koraku.
A ne vidiš, da se ves čas hecam in je neodvisno od tega, kar se ti v resnici dogaja tam nekje zunaj zidov?:)) Al mi boš pisno poslal celotno korespodenco, da ti začnem verjeti?:))) Ne trudi se no, ker v končni fazi…še vedno se bom pozabavala iz tebe:))).

Prit sm potem piz.da, pa si poglej na lastne oči, še sama jih lahko pokličeš zaradi mene, če si že tok firbčna. Sama se obremenjuješ z mojim privat življenjem, jaz ti samo serviram nazaj.

Pa ne mi s tem, da se hecaš, ker vem, da se ne.

Jaz pa vem, da se! Kaj se qu**š?
Koga briga al si ti kom pisal al nisi oz je kdo tebi pisal? Kaj ti spet ni jasno frik?

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Pa še ti ulet zraven, da te ene dvakrat brcnem v glavo.

Ravno to ti hočem razsvetlili. Meni je vseeno, kakšna je resnica, ker ni point po odkrivanju resnic, ampak izmenjavanju mnenj in zabavnih vsebin. Mene to zabava, priznam. Ko skočiš v luft in greš celo tako daleč, da bi mi posredoval vse cifre t.i. oboževalk:))). Relax:).

Seveda se hecam, kaj pa ti temu rečeš?:))

Hahaha Frutek! Saj je res vedno tako otročji. 🙂

Ravno to ti hočem razsvetlili. Meni je vseeno, kakšna je resnica, ker ni point po odkrivanju resnic, ampak izmenjavanju mnenj in zabavnih vsebin. Mene to zabava, priznam. Ko skočiš v luft in greš celo tako daleč, da bi mi posredoval vse cifre t.i. oboževalk:))). Relax:).

Seveda se hecam, kaj pa ti temu rečeš?:))[/quote]
Oziroma se ne upaš pridt. Stavim, da si ena ogromna medicinska žoga, ki se težko vklopi v družbo, potem pa nakazuje svoje slabe poskusa humorja na internetu. Ti relax, pa golti majonezo naprej.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close