Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Special edition

Special edition

Ne vem ali si še prisoten na teh straneh ali ne, no v glavnem želela sem samo pohvaliti tvoje pisanje oziroma prispevke. Zdi se mi, da razmišljaš zelo življenjsko in blizu meni.

Pa ne me narobe razumet, sama sem v resni vezi, ne haram po svetu, pa vseeno opažam marsikaj, kar si sam že marsikje omenjal in te zaradi tega neprestano napadajo.

Rada te berem, všeč mi je tvoj slog pisanja zato upam, da se ne boš poslovil iz tega foruma, kljub “gorečim” nasprotnikom.
Saj veš, kako pravijo; naj vsak pred svojim pragom pometa.

P.S. Ni provokacija, ni noben “1001” nick, sem dejansko oseba, ki zaradi specialčevih oz. podobno mislečih ljudi sploh odpre ta forum.

Pa veselo pljuvanje vam želim 😀

Spider dobil si specialne pohvale 😀

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Ja hvala no.:)

Specialc čestitam za to pohvalo 🙂
Samo ne pozabit, da brez nas “nasprotnikov” ne bi niti ti imel o čem pisat 😀

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Pri meni gre pa samo še bolj proti extremu. Tok realen, da ni šanse, da dobim kdaj kako pohvalo s strani nežnejšega spola.

Hvala bogu, da se mi na zmenku ni potrebno z nobeno pogovarjat o splavu, poroki, otrocih, ženskih / moških pravicah, o politiki, religiji,…Takrat pridejo v odspredje bolj zabavne tamatike in se imava oba fino. Očitno moja “črna stran” pride do izraza šele na forumu ( lol ).

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Ah dej no. Jst sem te v preteklosti pohvalila, tudi spiderja. Seveda je bilo v kontekstu in res ne v vsakem postu, kar bi si želela moška populacija:)).

No, mene je življenje naučilo, da moškega nikoli ni dobro prehitro začeti hvalit…:))) Specialec je precej načitan, ima smisel za humor, samo za tisti “tapravi” in ne za blesav humor. Je pravi “pajkec” – vsi bi se ga radi znebili, ampak pajkec prinaša srečo. :))) Fant je navzven žilav, ampak v resnici nežen. Če ga bo nekoč ena ujela za daljše obdobje, sem prepričana, da bo zanjo dobro “poskrbel”. :))

Antilopa, misliš, da se bo na koncu odločil zate ?

Hočeš rečt, da je čustven? Ooooo, to je pa res lepo slišat, gotovo mu je zdaj kar malo nerodno. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

A sva mar v kakšni mehiški nadaljevanki, da vas zanima že zaključek? :)))

Dvomim.

Če se do zdaj nihče ni…:))

Dvomim.

Če se do zdaj nihče ni…:))[/quote]

Imaš prav, Spider je predober moški zame. On si zasluži samo najbojše. Evo, prvič se strinjava.

Je že vredu.

Da se prvič strinjava si se malo zmotila.

Dvomim.

Če bi jaz bil samski, bi Antilopo že zdavnaj povabil na kavo. 🙂

Dvomim.

Če bi jaz bil samski, bi Antilopo že zdavnaj povabil na kavo. :)[/quote]

Hvala, Robi. 🙂

Daj no daj, ne se tako dajat v nič.

Meni si ti absolutno kul in to sem ti že parkrat povedal. Ti rabiš tipa, ki si želi resno zvezo, ki bo zvest itd…Verjamem, da boš našla, kar iščeš. Upam pa, da bo ta tip v svojih namerah iskren.

Jaz ne iščem ničesar, jaz samo tavam po vesolju svojih želja, zablod, veselja in hedonizma….Takšen pač sem, od nekdaj.

To ziher vsaki reče. Potem si pa še taka, ki išče resno zvezo, iskrenega moškega, ne more pomagat pred njim. Dobra taktika, tudi sam jo večkrat uporabim.

+1

Daj no daj, ne se tako dajat v nič.

Meni si ti absolutno kul in to sem ti že parkrat povedal. Ti rabiš tipa, ki si želi resno zvezo, ki bo zvest itd…Verjamem, da boš našla, kar iščeš. Upam pa, da bo ta tip v svojih namerah iskren.

Jaz ne iščem ničesar, jaz samo tavam po vesolju svojih želja, zablod, veselja in hedonizma….Takšen pač sem, od nekdaj.[/quote]

To mi je bilo jasno že od zdavnaj. :)))

Sadni, pustiva zdaj mene, samo vsaka igra s kartami ali šahovska igra, se lahko slabo konča za tistega, ki misli, da obvladuje situacijo. Kakorkoli že, mislim da je Spider v redu moški, samo nečesa ga je strah…on ve najbolje, česa.

Robi pa je klasičen moški, tak pravi, družinski levček. Takšni so praviloma že oddani, ker so ženske pametne in se takoj zanje zagrebejo. :)))

Ma ja, če bi bile ženske pametne, potem bi jst rabu dobit najmanj 50 ljubezenskih sporočil dnevno.

Ničesar me ni strah. Ampak nobena se več ne bo igrala z mano in mojimi čustvi.

Eni je to uspelo. Na svoj dosežek je še ponosna.

Ženska je itak podn. In jaz sem jezen nase, ker sem temu podnu dovolil, da se igračka z mano in ker sem se sploh toliko ukvarjal z njo.

Ničesar me ni strah. Ampak nobena se več ne bo igrala z mano in mojimi čustvi.

Eni je to uspelo. Na svoj dosežek je še ponosna.

Ženska je itak podn. In jaz sem jezen nase, ker sem temu podnu dovolil, da se igračka z mano in ker sem se sploh toliko ukvarjal z njo.[/quote]

Kdo bi si mislil, ampak marsikdo od nas je to doživel. Tudi jaz, sicer nekaj let nazaj. Veš, v tem je štos – bika moraš zagrabiti za roge, soočiti se je treba z nevarnostjo. Pa ne zaradi mene, to moraš storiti zaradi sebe. Seveda vse z malimi koraki, nikoli se ni dobro česa lotiti na silo. Niso vse ženske “podn”, imel si pač slabo izkušnjo. S tem, ko še vedno premlevaš ta dogodek v sebi, ji še naprej daješ zadovoljstvo. Ti si mlad, v najlepših letih, v resnici si lahko srečen, da se nisi resneje zapletel z njo in imel še kakšnega otroka. No, toliko, zdaj sem se prelevila že v osebno svetovalko. :)) Ampak vse za dobrega prijatelja Specialca.

Hvala, prijateljica antilopa.:)

Tudi jaz sem to doživel par let nazaj. Ampak posledice so ostale..:)))))

Veš kako pravijo…kar ne ubija krepi..:)))

Boljše taka izkušnja, kot pa pekel celo življenje, ker si se zaklal s hudičem.

Jst sem se pol leta nazaj še enkrat in verjetno tudi zadnjič soočil z njo. Pogovor na 4 oči pomaga. Recimo, da sem se znebil vsega sovraštva in zamer, ki sem jih gojil do nje. In ja, je lažje. Ampak, kot je napisal Spider, tudi pri meni je bila PREgrda izkušnja. Se mi je že opravičevala, mi govorila kako zelo ji je žal, ampak jst tej ženski ne verjamem niti besedice več…

Samo jezo in sovraštvo moraš zamenjati z veseljem, da si se takšne osebe znebil. In to še pravočasno.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close