Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Sparkasse – komitent??

Sparkasse – komitent??

a je kdo komitent omenjene banke?
Kako ste zadovoljni? Predvsem me zanima e-bančništvo

zelo zadovoljen – pri prejšnji, NLB, sem bil sit provizij za vsak drek, sparkasse ima upravljenje računa nekoliko dražje, a je to edini strošek komitenta – brez provizij
e-banko ima nlb morda bolj “user-friendly”, ampak je “net-stik” vseeno čisto ok

se strinjam s hja…

jaz sem zelo zadovoljen, kar se tiče vsega. še ko mi kredit trgajo se nasmeh držim

Vsak mesec računajo za vodenje računa in e banko 3,15€ in to je vse. Dvig je na vseh bankomatih zastonj, prav tako plačilo položnic po elektronski, pa naj bo ena položnica ali 100. Sem zelo zadovoljna.

Tudi jaz sem že nekaj časa njihov komitent in do sedaj nimam pripomb ne čez poslovalnico v Šenčurju ne čez net stik. So zelo prijazni in ustrežljivi! Priporočam!

triglavčica dva sončka pod Triglavom sta nam polepšala življenje 25.02.2006

Kje naj bi pa sicer NLB dobila denar za svoje barabije, če ne z izkoriščanjem in goljufanjem svojih komitentov?

Ja itak!
Točno tako, kot je napisal/a mik. Na vsakem koncu mastno pokasirajo. Čudi me le še to, da nimajo še vstopnine ko vstopiš v banko.

ah dajte no. majhne banke morajo imet zastonj dvige, saj svojih bankomatov praktično nimajo. večina bankomatvo je v lasti NLB, tako da imamo tudi stranke NLB tako rekoč zastonj dvige… kar jaz opažam je, da NLB ne zna tako eksplicitno izpostavljat prednosti, ki so samo po sebi umevne, druge banke pa to počnejo.

generic prednisone cost buy prednisone online canada india buy prednisone online
https://prednisonet.com prednisone 10 mg brand name
prednisone without rx prednisone 20mg cheap 10mg prednisone daily

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close