Spar-nagradne igre
Trgovina Spar, večkrat organizira nagradne igre, nagradne ankete,.. v zvezi z nakupom ali pa pridobitvijo podatkov.
Zanima me, ali sodelujte v teh nagradnih igrah in ali je kdo že dobil kakšno nagradno?
Meni se zdi vse blef, saj nagrajencev nikoli ne javno objavijo. Zadnjič so podarjali 30 elektro koles, sedaj podarjajo telefone. Najbrž si vse razdelijo med sabo.
Pozdravljeni. Se strinjam, tudi sama sem se večkrat spraševala, če ti nagrajenci dejansko sploh obstajajo in če jih sploh izžrebajo. Vem, da so pred leti nekaj časa še objavljali imena in kraje, iz katerih so/naj bi bili nagrajenci. Čeprav pretežno kupujemo v Sparu, se tudi meni zdijo te nagradne igre zgolj vaba za pridobivanje osebnih podatkov, prepričana pa nisem.
Če kdo ve kaj več, se priporočam za informacije.
Lep pozdrav,
Anaja
Tudi mene to zanima. Rada imam nagradne igre, ampak dvomim, da je vse tako kot mora biti.
Tudi sama sem nekoč delala v nekem podjetju, kjer smo imeli nagradno igro za obiskovalce sejma, večino nagrad pa smo razdelili tistim, od katerih smo pričakovali koristi.
Spomnem se tudi ene nagradne igre pred verjetno dvema desetletjema, ko so ugotovili prevaro pri nagradnih igrah ne vem ali je bilo za čaj za hujšanje, mislim, da je podjetje imeli sedež nekje na Škofljici ali Lavrici v Ljubljani.. Nagrajenci so bili ljudje, ki so imeli svoj nagrobnik na pokopališču. Se kdo spomni?
Ne vem kako je to urejeno glede varstva potrošnikov, ampak mislim, da bi potrošniki morali vztrajati, da so nagrajenci objavljeni z imenom in priimkom ter naslovom.
Forum je zaprt za komentiranje.