Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek SPAR BTC – da dol padeš!

SPAR BTC – da dol padeš!

a ste opazili kakšna razlika med SPARom v Hali A in INTERSPAROM v Cityju? OGROMNAAA!!
obakrat da dol padeš! enkrat v pozitivo in drugič kontra. da razložim.
1. v hali A sem naletela na blagajni na eno prodajalko Silvo (Silvijo?), mlajšo blagajničarko, ostriženo na svetlejši paž, ki je bila že večkrat zapovrstjo NEVERJETNO PRIJAZNA. pa ne tisto prisiljeno, ampak res fuuuuullll iskreno prijazna in nasmejana. ne glede na to, da je imela vsakokrat res veliko gužvo. take prodajalke pravzaprav nisem srečala že več let. kjerkoli. VSE POHVALE in naj čimdlje ostane taka.
2. tam nasproti teh blagajn, na hitri coni pri toplih obrokih pa večkrat dela en neverjeten par. mlajši, vitek fant in ena gospa srednjih let, s krajšo temnejšo pričesko. tam je pa zmerom taka gužva, da je za znort. sploh v času malice. a ta dva delata, kot bi tekmovala. en daje hrano na pladnje, drug kasira ali obratno. pa tudi nasmejana in še hecata se. vsaj on. jaz v vrsti kar gledam in gledam in se jim čudim. POKLON!!
3. grem za spremembo v Interspar v Cityja iskat eno čokolado, trenutno zelo oglaševane znamke. prehodim trgovino po dolgem in počez in to parkrat (kakšnih 20 min). potem se le odločim, da koga vprašam. vprašam prvega, pravi pri vhodu. grem nazaj na vhod. vprašam drugega, pravi na čokoladah. grem nazaj na čokolade-nič. tretjega-pravi pri topli hrani. grem še tja-nič.vprašam mlajšega fanta, ki zlaga nekaj v bližini čokolad. prav, ja tukaj na čokoladah. sem rekla, pejte z mano. išče tudi on-nič. pa pravi, dajte mal počakat, grem vprašat….
čakam kakšno minuto, dve in……OBUPAM. ker me že orng noge bolijo in KER IMAM DOVOLJ!!
bi še razumela za kakšen artikel kar tako. ampak tak, ki ga po celi domovini in vseh medijih oglašujejo?? halooooooo???

mislim, da je krivo vodstvo. za prvo in drugo trgovino. v hali A imajo očitno vodjo, ki jih zna zmotivirat. v Citij očitno nekoga, ki ne samo, da jih ne motivira, da bi bili prijazni ampak dela z njimi bog ve kaj, da pozabijo trenutno najbolj hot čokolado zložit na police.

kaj pa vi mislite?

…da ne bi hotel tako komplikatorko za babo nikad u životu…

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Totalno te štekam, groza. A mi lahko poveš katera čokolada je to, da je še jaz ne bom po nepotrebnem iskala. A je to tista čokolada, ki ma tako malo po lešniku in vaniliji okus, pa je pakirana v zeleno embalažo, ker to sem hotela tudi sama poiskati.

pol si pa najdi eno blond lutko, ki ti bo kimala in bo imela iq ledišča zato, da ne bo ogrožala tvoje moškosti:)

Sparovka: mi je zelo všeč da si pohvalila te ljudi! mogoče bi bilo smiselno tole poslat na njihov marketing ali vodji enot?

Pomoje bi res lahko mirno povedala, za katero čokolado se gre.

Se strinjam, če že delaš reklamo Šparu, potem jo daj pa še čokoladi.

In katera je ta opevana cokolada?

jaz pa iz tega in podobnih razlogov ne maram hoditi po teh ogromnih trgovinah, kjer izgubiš še pa še časa, da nabereš tistih nekaj stvari. Je pa res, da nimam navade delat velikih nakupov le enkrat ali dvakrat mesečno.
Kupujem redno v našem lokalnem Hoferju, kjer točno vem, kje so stvari postavljene, pa občasno v Tušu (ni velika trgovina)

Samo en pomislek. Če gre res za tako dobro in priljubljeno čokolado, a ni možno, da so jo preprosto vso prodali?
A je trgovec kriv, da nečesa zmanjka v trgovini?

no, jaz sicer nimam izkušenj s tistim v a hali.

imam pa različne izkušnje s tistim v cityu. sem že naletel 2x na zelo prijazni prodajalki. enkrat sem se hecal z eno na račun njene hčerke,… (dolga zgodba).. drugič pa mi je ena prodajalka zelo pomagala ko sem kupil dormea. ker kartica ni potegnila sem šel na banko dvignit denar, ona pa ga je pazila pri blagajni 🙂

Lep pozdrav, Iztok http://www.facebook.com/avtoovernet Avto.Over.Net na Facebooku http://twitter.com/#!/avtoovernet Avto.Over.Net na Twitterju http://avto.over.net/ http://iztokfranko.tumblr.com/

Meni se zdi tako posploševanje popolnoma mimo in nesmiselno. V vsaki trgovini lahko naletiš na zelo prijazne in na malo manj prijazne prodajalce. In zaradi dveh prijaznih prodajalk iz Spara metat slabo luč na drugo trgovino Interspar je res malo mimo.

se strinjam s teboj miupor. vendar velikokrat je tako, da je ena prodajalna ali z večinoma fajnimi delavci ali slabimi.

to me spominja na dve trgovini iz domačega kraja, kjer že vrsto let so v eni samo prijazne prodajalke in v drugi same zamorjene. raje ne bom omenil kateri verigi pripadata, ker je veliko odvisno od poslovodje.

Lep pozdrav, Iztok http://www.facebook.com/avtoovernet Avto.Over.Net na Facebooku http://twitter.com/#!/avtoovernet Avto.Over.Net na Twitterju http://avto.over.net/ http://iztokfranko.tumblr.com/

Se strinjam, če že delaš reklamo Šparu, potem jo daj pa še čokoladi.[/quote]

Najbrž kakšen Barni, ki se zdaj tako na veliko oglašuje.

Kakšen cirkus zarad ene čokolade v akciji. Pa človek ne more verjet!

Se podpišem in popolnoma strinjam, predvsem kar se tiče Interspara v Cityu.

Se strinjam, če že delaš reklamo Šparu, potem jo daj pa še čokoladi.[/quote]

Najbrž kakšen Barni, ki se zdaj tako na veliko oglašuje.[/quote]

Ne vem, če je Barni. Ta je že mal aut, se ni prijela. Mislim, da gre za eno novejšo čokolado. Vem pa ne.

meni je enkrta v city-ju prodajalka ob vprašanju kje imajo to pa to odgovorila: joj, bi mogla vprašat tudi jaz in delal dalje svoje?! kr neki.

sej mate prav, zakaj pa ne bi povedala še za čokolado, ko že o trgovini govorim z imenom.
gre za čokolado iz linije Premium. tiste linije, ki jo po celi deželi (in verjetno tudi v tujini) reklamira najlepši 007 vseh časov! in točno za to gre, da reklamirajo celo linijo novih (kao luksuznih) izdelkov in mi pet prodajalcev ni znalo povedat kje jo imajo razstavljeno-celo znamko izdelkov mislim, ne samo čokolado! ravno za to gre, ker ni samo ena čokoladica ampak cel program! ko sem rekla Premium, so me eni zaposleni tako bukovo pogledali, kot da sprašujem o kakšnih vesoljcih. očitno so prvič slišali za to besedo, oglašuje se pa že kakšen mesec. zaradi tega pravim – haloooo??? in ne zato, ker nisem dobila tiste ene čokolade! eni pač ne štekate. in tisti, ki se vam zdi, da kompliciram – ja, take “babe” pa res verjetno najprej napišejo dve veliki pohvali in potem zakomplicirajo za eno čokolado. džis!

Pa sej ni poanta v čokoladi…obstajajo določeni ljudje, ki se morajo prvi vsem pohvalit, da imajo to in ono stvar…važno da jo drugi še nimajo ali da sploh še niso slišali zanjo..in taki znajo najbolj komlicirat, se kregat, živce kravžlat,…bolano bolano…

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Seveda je point v čokoladi. Ne vem no. Saj sam vidiš, da ta šparovka ni hotela izdati, za katero čokolado gre, kar nekaj časa. Zdaj pa kao pravi, da jo sploh ni na tržiču. Mislim, ženska no.

Pri nas sparu imajo vso to ‘famozno linijo’ razstavljeno na 1×1 meter – čisto za sebe.

Tako da se ne čudim, da je v tako veliki trgovini niso našli. :)))

Še en primer, kako noga in roka ne vesta, kaj dela glava. Vložili so milijone v reklamno kampanjo, delavcev pa niso poučili kot prvo, kje ti izdelki so, kot drugo pa tudi ne, v čem so tako posebni, da bi jih znali ponudit kupcu.

Stran vržen denar, torej.

Katastrofa, se strinjam.

Tile prodajalci v City Parku morajo bit obupno slabo plačani. Tudi sama grem tja samo, če točno vem, kje bom artikel, ki ga potrebujem, našla. Prodajalci so totalno nestimulirani, da bi pomagali strankam.
Še najhuje mora bit tistim, ki strežejo tople obroke. Oziroma vsaj tista prodajalka, ki je tam bila včeraj popoldan.

Pa saj to je čisto razumljivo za tako veliko trgovino. Prodajalci v Sparu so zadolženi vsak za svoj sektor in tisti iz oddelka sladkarij recimo ne morejo vedeti kje se nahaja točno določen šampon.
Bi pa jaz pohvalila prodajalke v CityParku. Zadnjič sem kupila tam adventni venček in predvidevala, da so svečke na bližnjih stojalih s poličkami. Pa jih ni bilo. So bile čisto na drugem koncu trgovine. Ena prodajalka se je pošalila, da so jih dobro skrili 🙂 Nam je pa seveda znala povedati, kje se jih da najti. Brez njihove pomoči bi lahko blodila po trgovini ne vem kako dolgo.

Pa saj to je čisto razumljivo za tako veliko trgovino. Prodajalci v Sparu so zadolženi vsak za svoj sektor in tisti iz oddelka sladkarij recimo ne morejo vedeti kje se nahaja točno določen šampon.
Bi pa jaz pohvalila prodajalke v CityParku. Zadnjič sem kupila tam adventni venček in predvidevala, da so svečke na bližnjih stojalih s poličkami. Pa jih ni bilo. So bile čisto na drugem koncu trgovine. Ena prodajalka se je pošalila, da so jih dobro skrili 🙂 Nam je pa seveda znala povedati, kje se jih da najti. Brez njihove pomoči bi lahko blodila po trgovini ne vem kako dolgo.[/quote]

Ravno zato ne hodim v Spar v City. Tako nelogično zloženih izdelkov kot jih ima ta trgovina še nisem nikjer videla. In, potem porabim ogromno časa (pa še živcev), da vse naberem kar rabim. Jaz sem namreč ena od tistih ta hitrih nakupovalk. Pa še na blagajnah se ful obirajo tako prodajalke kot kupci.Vsaj tiste 5x, ko sem bila jaz v tem Sparu je bilo tako, zdaj pa itak ne grem več tja.

no, eni ste vseeno skapirali, da ni point v čokoladi! pač pa v dragi reklamni kampanji za katero večina zaposlenih ne ve. sploh nisem šinfala zaposlenih, za oboje so krivi šefi. za založen program in za nestimuliranje zaposlenih, ki niso tako prijazni kot tisti v hali A.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close