Spanje na dopustu
Pred časom smo šli smučat, hči, njen fant in naš sin. Imeli smo dva prostora in mini kuhinjo, hči in njen fant sta spala v dnevni sobi (tam sta bili v bistvu dve postelji/kavča), v drugi sobi pa je bila zakonska postelja in še ena postelja. In tu smo spali mi trije s sinom (star je 16 let). Nam to ne predstavlja nobenega problema, tudi poleti spimo vsi v prikolici, če tako nanese, da smo vsi za nekaj dni tam.
Zadnjič v neki družbi pa se je en znanec zgražal, češ, a tudi nobene intime si midva z možem ne privoščiva.
Je vam tudi to čudno? Midva res nimava s tem težav, saj je na voljo ostalih 300+ dni za intimo.
Ja normalno, kako pa boste? Saj ste družina! Tudi v naši družbi je nekdo, ki ves čas odganja otroke od sebe in se mu zdi najpomembneje, da bo imel na dopustu ženo ves čas “na voljo”. Smo se ga naveličali in se družimo samo še, če smo povabljeni na isto žurko. Mi se imamo tudi z našimi otroki prav super, če smo skupaj, še prehitro bo prišel čas, ko bojo šli po svoje.
Bella528, 21.02.2022 ob 19:20
Pred časom smo šli smučat, hči, njen fant in naš sin. Imeli smo dva prostora in mini kuhinjo, hči in njen fant sta spala v dnevni sobi (tam sta bili v bistvu dve postelji/kavča), v drugi sobi pa je bila zakonska postelja in še ena postelja. In tu smo spali mi trije s sinom (star je 16 let). Nam to ne predstavlja nobenega problema, tudi poleti spimo vsi v prikolici, če tako nanese, da smo vsi za nekaj dni tam.
Zadnjič v neki družbi pa se je en znanec zgražal, češ, a tudi nobene intime si midva z možem ne privoščiva.
Je vam tudi to čudno? Midva res nimava s tem težav, saj je na voljo ostalih 300+ dni za intimo.
NIč čudnega. Pri nas je enako.
Vedno najamemo opcijo, kjer ima otrok svojo sobo (in po možnosti tudi kopalnico). Pa ne zaradi seksa, ampak preprosto zato, ker gre otrok prej spat.
A vi pa potem v temi čepite in hodite po prstih, ko gre otrok spat? Ali ste eni tistih, katerih otroci ob desetih še kričijo po hodnikih, očitno od izčrpanosti, ampak njihovi starši tega ne vidijo (ali nočejo videti?), saj so ja na dopustu…?
od dopusta mora vsak nekaj imeti, 21.02.2022 ob 21:24
Vedno najamemo opcijo, kjer ima otrok svojo sobo (in po možnosti tudi kopalnico). Pa ne zaradi seksa, ampak preprosto zato, ker gre otrok prej spat.
A vi pa potem v temi čepite in hodite po prstih, ko gre otrok spat? Ali ste eni tistih, katerih otroci ob desetih še kričijo po hodnikih, očitno od izčrpanosti, ampak njihovi starši tega ne vidijo (ali nočejo videti?), saj so ja na dopustu…?
Otročiček je star 16 let, verjetno je dlje pokonci kot ta stari.
kak dopust je to, 21.02.2022 ob 22:03
Kak dopust je to, da se ti pod nogami zapletajo tuji otroci? Še v samih gatah ne moreš na wc.
Me zanima kako je sinu všeč, da mora zaradi tujega otroka, spat s starši?
Otroci? Par sta že od 16-ega leta, stara sta 22 in ja, radi smo par dni skupaj na počitnicah. Fant prispeva zraven seveda.
h. jobert, 21.02.2022 ob 22:16
Ne, ni čudno, zakaj bi bilo? In “otročiček”, ki je star 16, menda ne hodi ob 8h spat. Sama se bom takim situacijam z veseljem prilagodila 🙂 To zame ne bodo froci, mislim, kakšno izrazje. Bella, v redu ste!
Hvala!
Zanimiva tema pravzaprav, jo bom izpostavila – kako jemljete fante/punce svojih otrok … ?
h. jobert, 21.02.2022 ob 22:36
Pismo, saj niso tujci, če sta imenovana par že cca 6 let.
Za par dni gre! Za glavni dopust bi tudi sama premislila, ampak za par dni …
Moj bog res, kakšna nestrpnost! Halo? Že to poimenovanje – prikolica! Fant je super, radi ga imamo in celo dopust skupaj nam je super! Niti pikice nam ni tujec. Sta pa že toliko stara, da poleti itak šibata po svoje naokrog, mogoče za kak dan na morje, bolj na obisk. In kot pravi h.jobert, seveda nikjer ne piše, da bo poroka, ampak to ne pomeni, da se ne smemo družit z nobenim otrokovim partnerjem, če se razumemo. No, mi pač tako na to gledamo. Včasih je staršem huje, ko se otroci razidejo s kom 🙂
dopust je uživanje, 21.02.2022 ob 22:58
Meni je dopust bistvo celega leta pa, če gre samo za par dni. Dopust mi je izredno dragocen. Ma ni šans, da so neki tuji otroci ali pa zeti zrave.
Pa osebno niti pod razno ne bi rinila na dopust s taščo, čeprav bi bila z dedecm že 6 let skupaj.
Ti, a veš, da meni se zdi pa fino, da svojim otrokom in njemu nismo toliko zoprni, da ne bi hoteli z nama.
Bella163, 21.02.2022 ob 23:07
Ti, a veš, da meni se zdi pa fino, da svojim otrokom in njemu nismo toliko zoprni, da ne bi hoteli z nama.
Lej, vprašala si za mnenje. Jaz pač povem kako je meni. Verjamem, da je tebi tako všeč. Jaz takega dopusta niti pod razno ne bi prakticirala. Imam premalo dopusta. Zato skrbno ravnam z njim.
Če vprašaš za mnenje, ne moreš pričakovati, da bomo sedaj vsi kimali in se ti dobrikali kako si pa ti fajn. Meni je pač tvoj način obup. Če pa tebi paše, pa seveda prakticiraj tako. KOt si že opazila, da tudi v reali, tvojim znancem, tvoj način ni všeč. Tebi pač je. Pač prakticiraj kot tebi paše.
dopust je uživanje, 21.02.2022 ob 23:14
Lej, vprašala si za mnenje. Jaz pač povem kako je meni. Verjamem, da je tebi tako všeč. Jaz takega dopusta niti pod razno ne bi prakticirala. Imam premalo dopusta. Zato skrbno ravnam z njim.
Če vprašaš za mnenje, ne moreš pričakovati, da bomo sedaj vsi kimali in se ti dobrikali kako si pa ti fajn. Meni je pač tvoj način obup. Če pa tebi paše, pa seveda prakticiraj tako. KOt si že opazila, da tudi v reali, tvojim znancem, tvoj način ni všeč. Tebi pač je. Pač prakticiraj kot tebi paše.
Ja seveda, seveda, vse ok. Mi je samo zanimivo, s kakšno nestrpnostjo so se nekateri oglasili. Vse dobro!
Forum je zaprt za komentiranje.