Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Španija,Portugalska

Španija,Portugalska

Živjo,

Zadnji teden v avgustu nameravam odriniti proti Španiji ali Portugalski. V najslabšem primeru grem pač sama, ampak raje bi videla, da imam kakšno sopotnico – lahko nas je tudi več.

Dopusta imam 14 dni.
Ciaooo, CieLo

Sicer se oglašam malce pozno, ampak…Tudi jaz imam dopust zadnji teden v avgustu, pa še ne vem, kam bi se dala. A lahko kaj več poveš o svojih načrtih?

Ne vem še.

Vem da bi šla lahko že takoj v nedeljo :):)

Če si za se lahko dobimo na kavi pa se zmenmo.:)
Nimam še nekih velikih načrtov, ker če grem sama bo to zgledal tko, da bom ene 2 al pa 3 dni pisala diplomo, pol bom pa vidla kdo nima izpitov in šla ke nekam…al pa kej podobnga…
če gre pa kdo z mano, se za pap vse zment:) barcelona, lizbona, valencia….lahko gremo na jug… men je važno samo da grem v španijo pa da je morje zdravn 🙂
LP

Zdravo,

jaz grem z autom mimo Barcelone in potem naprej.. Ce hoce kdo do Barcelone z mano, naj se javi!

Lp

romina77z@hotmail.com

Kdaj pa greš?
no evo jz grem 26.8. oz midva greva…en kandidat se je najdu.. 🙂
ciaooo 😛

Jaz sem bolj za kakšno last minute varianto, po možnosti z letalom, ker letos rabim bolj “ležanje na plaži” varianto dopusta 🙂

jaja z letalom valda. kam pa?

Nisem imela izbrane destinacije. S prijateljico sva se dogovarjali, da bova izbrali eno od last minute,(kar bo na razpolago), pa je dobila službo, tako da sedaj ne more it.

škdoda..no če bi šla proti španiji povej. jz bom najkasnej v tork rezervirala rezervirala karto.

no, jaz bi šla pa jutri ali pa v torek mal po agencijah pogledat, kaj ponujajo…

noo ok. ti mi sporoči če si kaj našlsa. a ti bi šla prav z agencijo al bi šla tud “brez agencije”?:)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close