Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Španija v juliju

Španija v juliju

Ojla,
bi koga mikala Spanija v juliju, teden, dva, z letalom tja (Benetke Ryanair je ker poceni), potem malo okrog Barcelona (morda rentat avto).
lp Nika

ola!

zanimivo, napiši kaj več …

Nika, kdaj si planirala na pot in koliko si predstavljaš, da bi vse to stalo?

lp, nataša

Živjo!

V Španijo planiramo it trije, od tega ena punca in dva fanta, in sicer okoli 18.julija (+/- 1 teden) za 10-14 dni. Najprej smo mislili iti z avtom, da bi pogledali še malo Francijo, vendar je tale RyanAir hudičevo poceni.
Dobro bi blo, če bi nas šlo več zaradi najema avta. Nameravamo pa biti v Kataloniji,od Girone do Tarragone, mogoče še obisk Andore.

lp, Simon

res je hudičevo poceni… mamljivo…. koliko ste planirali skupno zapravit? imam namreč omejen budžet za počitnice (regres), okoli 500 eur. kje planirate spati (v hotelih, kempih ali hostlih?) in koliko naj bi znašal najem avtomobila? lp, nataša

Ojla,
jaz sem mislila it tam v zacetku julija, ene 2 tedna, stroski pa:
Rynair poglej njihovo stran, ce dost prej rezerviras je bila povratna
okrog 60e s taksami, kak teden prej je pa 200e, kar je se vedno relativno
ugodno. Z avtom sem se sla do Barc ob Franc obali, tako da mi to ne bi bilo
prevec zanimivo, pa se pol ves crknejn tja prides…Znam pa spansko sicer in francosko,
tko da komunikacija ne bi smela bit problem ;-). Jaz sem si zamislila samo mal Barcelono in
okolico raziskat (Gaudija…) pa mogoce kak izlet v Pirineje. To bi blo za ene 10 dni cist zadost,
ponavad raj uzivam pocas, kot pa da bi bezljala okrog znamenitosti in jih poskusala cimvec videt, samo zato, da se zraven pofotkam. Torej ena taksna na easy varianta. Ja stroske pa tudi jaz racunam pod 500e, ce se bo dal. Spanje pa…hostli.
lp Nika

hojla še enkrat. sem mislila, da je simon iz tvoje ekipe, zdaj pa predvidevam, da ni… (datumi so namreč drugačni). ali prav mislim? meni začetek julija ne ustreza, ker sem v službi do 20. julija, tako da simonov predlog bolj pride v poštev (po 18. juliju oz. po 20.). lp, nataša

Ojla!

Sem v isti situaciji kot ti, vendar ostali trije sopotniki še niso videli Azurne obale. Kolk prej je treba (vsaj približno) rezervirati RyanAir?

Se še slišmo…

Ali še velja vse to dogovarjanje okoli Španije?

LP
Anita

Zivjo,
ja ne vem, jaz se se naceloma odlocam med Spanijo in Dalmacijo, ker za Spanijo nisem nasla kaksnih zagretih interesentov.
lp Nika

Zaenkrat gremo 4 z avtom v Španijo. Čez 14 dni bom pa zvedel, če dobimo kombi in tedaj bi nas lahko šlo še nekaj zraven. Odhod je 20. julija (okvirno).

lp, Simon

jaz sem rezervirala začetek maja za odhod v septembru, povratek v oktobru, in me je karta stala 60 eur.

LP,
A.

glede kombija je se kar ugodno se mi zdi v Studentskem klubu Domzale, jaz sem clanica, lahk se pozanimam…
lp Nika

Ojla a ti si zdaj že našla kakšnega kandidata ki bi potoval s teboj v Španijo ali Dalmacijo???No sporoči, kakšen je tvoj plan. Jaz bi tud Ful nekam šla sam nisem našla še nikogar!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close