Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice ŠPANIJA &PRTUGLASKA

ŠPANIJA &PRTUGLASKA

LEP POZDRAV

Iščem sopotnike za španijo, prtugalsko in me zanima kaj se splača iti z letelom ali lastni režiji.
Če ma kdo čas v mesecu juliju za 3 do 4 tedne.

lp

Jaz grem za prvega maja kolesarit po Andaluziji..
Sem bil že parkrat v Španiji, jaz sem vedno letel z Ryanairom, iz Trevisa gredo do Girone,
do tam se pa da ugodno priti z vlakom sedes na vlak za benetke kupis karto do sežane, ko je vlak čez mejo pa še od italjana kupiš karto do Mester, jaz sem prakticiral to obliko, sicer pa so iz Bergama odprli par novih linij do Španije, jaz tokrat letim iz Bergama do Valencije, potem pa kolesarim do Seville in od tam spet letim v Bergamo, do Bergama pa z vlakom, yes..
oba letala skupaj prideta 54 eur, malo bom sicer za kolo doplacal pa nima veze , važno da se mi odpirajo prostranstva španije.. lp

Hey! Tud js razmišljam o podobnem potovanju. Privlači me predvsem portugalska in surfanje..v juliju ali avgustu..

sama sem šla z letalom do barce, potem pa san sebastian – madrid – toledo – salamanca – porto – lizbona – faro – sevilla – tarifa – algeciras – ronda – granada – alicante – valencia in spet nazaj v barcelono pa z letalom domov. vmes sem se vozila z avtobusi pretežno, nekaj pa tudi z vlaki. meni se zdi to boljša varianta, ker se lahko spočiješ, cenovno pa je veliko bolj ugodno z avtom.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close