Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Španija-Malgrat de mar

Španija-Malgrat de mar

Gre letos kdo v Španijo? Morda izkušnje tistih, ki ste že bili?

Hvala!

Iti v Španijo je zelo širok pojem.
Mi smo že bli na Mallorci (v hotelu), prekampirali celo južno obalo, pa še 2x letalski izlet v Barcelono (1x z agencijo, 1x v lastni režiji), 1x last minute z agencijo v Malagi, 1x smo na potepanju po Franciji še malo pokukali na severno obalo … Tko da če bi vse seštela, bi se nabralo Španije za kak mesec in pol. In temu primerno izkušenj.

Aha, najbrž se je vprašanje nanašalo na Malgrat de Mar … Sem šele zdaj opazila.

Pozdravljena,

mi smo bili predlani za 14 dni v Santa Suzani. Ful nam je bilo všeč. Bi šli ponovno.

LP, Nataša

mi pa en teden, tudi v suzani; tudi nam je bilo všeč
a greš s palmo?

Da, gremo s Palmo in tudi za 14 dni. Upam da bo vse ok. V Suzani so bili hoteli dražji, tako da smo se potem odločili za Malgrat.
Planiramo iti na izlet v Barcelono, Montserrat, vodne parke. Ste bili z otroki? Kako je ponoči, se da spat;)?
Hvala vsem!

če te zanima si lahko prebereš in ogledaš moje slikce:
http://sites.google.com/site/saskia02/spanija—marineland-in-water
v stranskem seznamu poišči še barcelono in nekaj na splošno o kataloniji

lepo se imej :-))

santa suzana, super si, hvala!

A morda veš, kje so najlepše plaže? Saj ne bi bili radi celih štiridnajst dni pred hotelom. Vem, da gremo v turistično fulll razvito območje ampak ali se vseeno da dobiti kakšno plažico, ki ni tako zelo obljudena?

mi smo bili vedno na tisti, ki je na slikah. in taka plaža je od malgata do barcelone, vse skupaj je ena dolga plaža, res. mestna plaža je običajno bolj živahna, mivka bolj umazana,… ampak mi smo bili izven te gužve pa je bilo super.
mal na google-maps poglej kje je vaš hotel lociran. pa virtual-turist je tudi dost za brat: http://www.virtualtourist.com/travel/Europe/Spain/Catalunya/Malgrat_de_Mar-261916/TravelGuide-Malgrat_de_Mar.html

meni je bilo res žal, da nismo šli v dalijev muzej (in picassovega tudi). sej nimam pojma o umetnosti, apak on je bil tak fanatik, da zagotovo navduši vsakogar. ampak jaz v katalonijo še pridem, enkrat pomladi….

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close