Najdi forum

Pozdravljeni!
Upam, da mi bote lahko kaj pomagali-že zdaj se vam najlepš zahvaljujem.
Jaz imam odprt en poštni predal na pinkponk, oz. bivšem pinkponku, sedaj planetu-pa mi non stop pošiljajo nki spam-sploh se ne morm tega reši. Vsak dan dobim po več e-mailov kjer mi prodajajo viagro in podobno. Sploh ne vem kje sem to staknila. Iz tega maila sploh nisem nikomur nič pošiljala, imela sm ga pač sam kar tko.
oky….
hvala
sanja

Če prebiraš pošto preko MS Outlooka, ti lahko pošljem pravila, ki jih uvoziš.

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

Ja, isto se dogaja tudi meni , zacelo se je malo pred zdruzitvijo planeta in pinkponka ze – je pa zelo “zanimivo”, da smo na listi samo uporabniki pinkponka, kot je razvidno iz seznama prejemnikov- sem pisala na mobitel ze dvakrat, pa kar lepo ignorirajo….
Ja pero, a lahko posljes meni?

Urejeno!

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

Meni so skoz pošiljal spame, kako mi bodo podaljšali penis 🙂

ja no-tud to dobivam-sicer pa men ga en morjo! 🙂
Ne, žal ne prebiram e-pošte prek Outlooka. Sam nimam pojma kje sem se jaz tega “nalezla” sploh nism pošiljala nč iz tega naslova.
A pol praviš da na Mobitelu akr ignorirajo-ravno sem premišljevala kaj naj jim napišem-zatežim! Kr men je tega dost!
Mam pa e-mail na siolu in morm rečt da kle spama ne dobivam!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close