Spala sem s šefom za napredovanje, nato je mesto dobil en moški
ja614, 29.09.2025 ob 09:13
blanka Vlas, 29.09.2025 ob 08:43
Obljubil mi je napredovanje, pogoj je bil seks. Priznam, tip dobro zgleda (sicer sva oba poročena in imava otroke), seks je bil dober, on je bil res napaljen, oziroma je bilo večkrat da sva se dala dol, kar v moji pisarni navadno, ki je bila tik ob njegovi, ampak manj frekventna, no, seks je torej bil, napredovanja pa nisem bila deležna. Ga je dobil drug sodelavec, ki mu ni bilo treba fafati za pozicijo ali pa biti na hrbtu na pisalni mizi z nogami narazen. Vsaj mislim, da ne.
vazn da dobr zgleda pa ogrozimo družino. Ženske dokazujete da ni več lojalnosti in ste pač k… za prvim vogalom se daste dol. Naj ti še kredit podpiše naivnica…
Danes “dat” ženski pizdo, še posebej mlajšemu dekletu, je toliko, kot meni popit podaljšano kavo.
Že daljnega 1975, torej pred 50-imi leti smo govorili: Nije pička sapun da se troši…
Kronski dokaz:
Pater Rupnik je od 40-ih nun zapeljal 23… Pa so bile nune…
Kakšna je danes šele morala “nenun”…
No, preluftaj že, sam ne tko, da med nogam gostiš negostitelje, ki ti oarazite nosijo izven nog. Naslednjič ne boš počakala, da seks zamenjata za temelje. In samo seksata, brez pogovorov. Jest ne maram takih, ki se kurbajo, in samo to vidijo. Če nimajo rešeno s prtljqgo. Jest te ne bi vzela nazaj. Ta k< te pa tud noče. Zakaj ga kolneš? Oba sta se f*ukarila ob poročenih zraven. Tvoj te bi varal, da se sedaj razburjaš. Ločika si se. A je premalo denarja in nisi zanesljiva, da bi brez tujega skrbela še za otroke? Da se on ni ločil, ko ga je vtikal, ste pač za skuoaj, ko ugotoviste, da nisze. Oba sta se natikala. Najdi si sedaj še enega, ki mu ne pomeni nič, kar je ustvaril in mu je začasno eba za nataknit bolj pomembna. Pogovarjat se itak ne znate. Oći od safira. Un, ko me skoz nekaj ofna, saj bi požrl vse besede, ko bi me enkrat srečal. Kot bi rekli, dovolj pametna sem, da se neumno naredim s pametjo. ☺️☺️☺️ Pa da pokukam zjutraj tule, pa pol tja, da vidim, a je spet kdo kovance z obrestmi želel vnovćiti zastonj. Zdej nove naprave, pa kaj z Al že kaj več omogočajo. Če ne pa kaj vprašajte tega Al, da premostite tale 1. Oktober, pred 1. novembrom. ☺️☺️☺️ Ampak res Mon, vsaj do 1.11. bi loh pustili oz. do 1.1. da bi pol darila s krediti omilila to krizo pogrešanja. ? Je pa res mal smešno, pljuvanje, pol pa jokanje za nečim, kar so nekateri po vzgibu spljuvali. Nisem brala vsega alo vseh upprabnikov. Nisem pa po nikomu pljuvala, bila žaljiva. Kot so znali biti določeni. Nrala sem, kar me je nasmejalo, podala sem nasvet, če sem ga znala. Da bi koga žalila pa ne. Sem svoja, ne kot večina. In taka ostajam. In verjamem, da se bi v reali tak, ki me je rad ofnal, počutil zelo drugače. Včasih se poistovetiß, ne z žaljivostjo, pa jim ni pol všeč. Lepo se imejte. Če se ne beremo več. Ldorkoli se je že bral mrd seboj. ?
Forum je zaprt za komentiranje.