Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Spala sem s šefom za napredovanje, nato je mesto dobil en moški

Spala sem s šefom za napredovanje, nato je mesto dobil en moški

Obljubil mi je napredovanje, pogoj je bil seks. Priznam, tip dobro zgleda (sicer sva oba poročena in imava otroke), seks je bil dober, on je bil res napaljen, oziroma je bilo večkrat da sva se dala dol, kar v moji pisarni navadno, ki je bila tik ob njegovi, ampak manj frekventna, no, seks je torej bil, napredovanja pa nisem bila deležna. Ga je dobil drug sodelavec, ki mu ni bilo treba fafati za pozicijo ali pa biti na hrbtu na pisalni mizi z nogami narazen. Vsaj mislim, da ne.

Nimamo besed za taksne kur…be.

En ali trije fukci za boljše delovno mesto, za 350 evrov višjo plačo?

Odgovor na objavo uporabnika
blanka Vlas, 29.09.2025 ob 08:43

Obljubil mi je napredovanje, pogoj je bil seks. Priznam, tip dobro zgleda (sicer sva oba poročena in imava otroke), seks je bil dober, on je bil res napaljen, oziroma je bilo večkrat da sva se dala dol, kar v moji pisarni navadno, ki je bila tik ob njegovi, ampak manj frekventna, no, seks je torej bil, napredovanja pa nisem bila deležna. Ga je dobil drug sodelavec, ki mu ni bilo treba fafati za pozicijo ali pa biti na hrbtu na pisalni mizi z nogami narazen. Vsaj mislim, da ne.

slabo sexaš.

vazn da dobr zgleda pa ogrozimo družino. Ženske dokazujete da ni več lojalnosti in ste pač k… za prvim vogalom se daste dol. Naj ti še kredit podpiše naivnica…

očitno, 29.09.2025 ob 08:57

slabo sexaš.

Mislim, da sama kakovost seksa ni bila pogoj, vsaj ne piše nič o tem 🙂

seks si pa le dobila. win win.

mestu in med delovnim časom se ne sexa, zato je napredoval sodelavec.

a rada daš noge narazen?

Vzami sex nazaj!

Anonimno 7432, 29.09.2025 ob 10:24

Vzami sex nazaj!

Priznaj, da ni bilo lepo od tega šefa. Ni držal besede.

Tisti moški bolje fuka kot ti!

Vprašaj šefa!

Pa si mu dala tud v rito? Mogoče je manjkala ta pika na “i”?

Ko sem podrejeno večkrat pofukal in je prasička mislila, da bo dobila povišico ali celo napredovanje, sem ji na koncu dal še odpoved. Tako da je sama pri sebi videla, da je navadna kurbica.

en direktor, 29.09.2025 ob 13:52

Ko sem podrejeno večkrat pofukal in je prasička mislila, da bo dobila povišico ali celo napredovanje, sem ji na koncu dal še odpoved. Tako da je sama pri sebi videla, da je navadna kurbica.

dIrektor … ti si pa pravi zvodnik in povrhu še sadist! Ne skrbi, tudi ti boš dobil svojo porcijo.

Sve se vrača, sve se plača. 

Avtorica, moje sožalje.

Vsaka šola nekaj stane. 

Najbolj elegantno se nisi lotila svojega napredovanja. O morali ne bomo, saj si že dovolj oklofutana. Oprosti, je pa tvoja zgodba malce smešna burleska in tako si jo tudi opisala.

Epilog: na moške se ni za zanašat, sploh če je povezan z seksom za napredovanje. In prav je tako … se mi zdi. Nisem sigurna. Ker najbrž si zaslužiš vodilno mesto, glede na to, kaj vse si bila pripravljena storiti za to. Je pa res vprašanje, če se ti je zgodila krivica, glede na to, da si napredovanje hotela kompenzirati s seksom. Lahko bi na odgovorne naredila globok vtis s kakšnimi izjemnimi dosežki na delu … recimo! Zato raje dmanji doživljaj in se delaj, kot da se ni nič zhodilo … mogoče menjaj službo. Mogoče je to najboljše. In ti drugje uspe drugače. A new start! 

A sta ti in tvoj šef kakšna uniformiranca?

Nisi prebrala drobnega tiska. ?

Si pa verjetno edini primerek v Sloveniji. Običajno take vse po vrsti dobijo položaje. Mogoče mu je sodelavec zagrozil, da bo povedal njegovi ženi za vaju. Njemu pa ločitev ni v interesu.

Ga ni boga, da bi se dala dol za boljše delovno mesto oz. napredovanje. Šefe se drugače zjebe pa četudi sem vedno potegnila ta kratko. Imam pa čisto vest in nizko pokojnino.

Dejte no…provokacija itak

Komu ga moram pa jaz pofafat za napredovanje?

Pišeš, da sodelavcu ni bilo treba….., pa saj tudi tebi ne bi bilo treba, saj si vse to počela za isto pozicijo.

Redek primer, a se zgodi. Verjetno je ta sodelavec imel kakšnega asa v rokavu. V teh časih pa me ne bi začudilo, da v hlačah. Ne pokaži užaljenosti, nikakor. Delaj se, kot da ti je vseeno. Toda – pamti i vrati, kot pravijo na jugu. Vsak šef slejkoprej naleti na kakšno mino. Takrat pristavi svoj piskrček in ga pomagaj sesuti.

Potem se pa čudite ko direktorjem mažejo strihnin na avtomobilske kljuke.

Naj ti odgovorim v stilu mojega hudobnega brata dvojčka. Tvoj sodelavec bolje vleče.

Vtraglava za fuk,enako za delo,tako da se boš morala še potrudit.Boljši fuk,boljše delo,,logika

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close