Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Spajanje med wordom in excellom

Spajanje med wordom in excellom

Živjo!

Sicer sem najprej malo poiskala, če ima še kdo podobne težave kot jaz in sem ugotovila, da res. Vendar si vseeno ne znam pomagat. V postu namreč piše, da so prevodi tudi v slovenščino, vendar jih jaz ne najdem…. računalniške angleščine pa ne razumem prav dobro…

Moj problem je pa tak: V excellu sem si naredila tabelo za izdelavo računov. Vse se mi lepo izračuna, v SIT in EUR. Potem sem v wordu naredila obrazec za račun. Potem pa, ko dokumente spojim se mi zgodi, da kar naenkrat rata ful enih decimalk. Npr. namesto 1.583,33 kakor piše v excellu, mi potem v spojen wordov dokument napiše 1583,3299999999999 – torej brez ločil (brez pike, da se vidi koliko tisoč) in pa s ful enimi decimalkami. V excellu pa vse lepo in prav – celica je oblikovana na računovodsko in na dve decimalki. Kaj delam narobe?
Prosim, naj mi kdo pomaga, si že ful časa razbijam glavo…..

pri prvem linku, ki je verjetno tudi uporaben zate, je desno zgoraj na voljo Article translations – Slovenian; ta te pripelje na to povezavo:

lp

Milijonkrat hvala! Saj, samo dobro je treba pogledat! Res hvala, težave so odpravljene, dela tako kot mora. In kar je najbolj pomembno – zdaj bom imela veliko več časa! Juhu!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close