Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Sovražim ženske

Sovražim ženske

Kako ozdraviti mojo mizoginijo? Počutim se, kot da ženske upravičeno smatram za slabše. Kot da si zaslužijo sovraštvo

Kakšen je odnos z mamo in kakšen je bil v otroštvu? Mislim, da je to ključno.

??

Jaz pa temne… A je tudi odnos z mamo kriv??? Jebote strah me fikret sa delavnice mi se mota, pusta neke signale a zarecenga kruha se najvec poje… Res prav strah me sta ako bude dovio??? Upucivo molbe… A Šef samo kaze budi i ono bude.

Tema.

Odgovor na objavo uporabnika
Blaablaa, 27.11.2021 ob 16:34

??

Jaz pa temne… A je tudi odnos z mamo kriv??? Jebote strah me fikret sa delavnice mi se mota, pusta neke signale a zarecenga kruha se najvec poje… Res prav strah me sta ako bude dovio??? Upucivo molbe… A Šef samo kaze budi i ono bude.

Tema.

Ustrel Se. Resno. Odvratno zmene.

Jaz pa moške

Avtor, a moške tudi sovražiš? 🙂 🙂 sej je znano, da se starševski čvek spreminja v gejevski forum, ampak za vse pa tudi ne moreš ženske krivit no? 🙂 🙂

Grenivka422, 27.11.2021 ob 17:08

Avtor, a moške tudi sovražiš? 🙂 🙂 sej je znano, da se starševski čvek spreminja v gejevski forum, ampak za vse pa tudi ne moreš ženske krivit no? 🙂 🙂

Odvisno od barve njihove kože in verske pripadnosti. Bolj pomemben kriterij je seveda karakter; ali so beta copate, ki se mečejo na trepalnice, da so babam všeč, ali alpha/sigma moški s hrbtenico.

Sovražim ženske, ki mi ne dajo.

Campari bianco, 27.11.2021 ob 17:38

Sovražim ženske, ki mi ne dajo.

Torej vse?

nežna snežinka, 27.11.2021 ob 17:39

Torej vse?

??

Niti slučajno. V glavnem se z vami ženskami dobro razumem. Sem pozoren, sočuten in dober poslušalec. Rad ugajam, rad carkljam, a rad na koncu tudi pridem na svoj račun. I hope it’s understandable.

po pravici, 27.11.2021 ob 16:15

Kako ozdraviti mojo mizoginijo? Počutim se, kot da ženske upravičeno smatram za slabše. Kot da si zaslužijo sovraštvo

Bom smatrala, da ni provokacija – sama imam podoben problem z moškimi…

Poskusi določiti katere izkušnje so ti oblikovale mnenje in jih realistično ovrednoti, ter poskusi se prisiliti v pridobivanje “garantirano” vredu izkušenj.

In ker bo 99% primitivcev začelo tuliti “kur*e”:

Si imel starejšo sestro in jo opazoval kako v najstniških letih resnično grdo dela s fanti – realistično ovrednoti koliko od tega je samo najstniško in neizkušeno; koliko njen značaj; koliko družba/skupina ter koliko drugih je tako delalo s fanti in koliko fantov grdo z dekleti.

Če imaš izkušnje, da te je partnerka prevarala – koliko “partnerjev” poznaš, ki varajo.

Če imaš prijatelje, sodelavce, sodelavke – pridruži se na kakšnemu druženju, kjer bodo vsi garantirano “normalni”. Dobre izkušnje z nasprotnim spolom, morajo biti samo z nasprotnim spolom, pa tudi če z 90letno sosedo klepetaš o zelenjavnem vrtu in prebavnih težavah njene mačke.

Toksični norci so povsod, samo če je “pač en” v vrsti za javni WC, ki ga še nikoli nisi videl in nikoli več ne boš, je zelo drugače kot npr. Nekdo v katerem iščeš več.

In a imaš kaj proti temu? Naj ga preimenujejo v Gejevski forum. Veš kako težko mi je bilo priznati, da ga rad čutim v ritki. Ne me zdaj še ti omejevati.

Blaablaa ?‍♂️, 28.11.2021 ob 02:21

In a imaš kaj proti temu? Naj ga preimenujejo v Gejevski forum. Veš kako težko mi je bilo priznati, da ga rad čutim v ritki. Ne me zdaj še ti omejevati.

To je bilo za Grenivko

Blaablaa ?‍♂️, 28.11.2021 ob 02:22

To je bilo za Grenivko

Lepo, čestitke, naj ti tekne 🙂 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close