Sovražim ženske
Blaablaa, 27.11.2021 ob 16:34
??
Jaz pa temne… A je tudi odnos z mamo kriv??? Jebote strah me fikret sa delavnice mi se mota, pusta neke signale a zarecenga kruha se najvec poje… Res prav strah me sta ako bude dovio??? Upucivo molbe… A Šef samo kaze budi i ono bude.
Tema.
Ustrel Se. Resno. Odvratno zmene.
Grenivka422, 27.11.2021 ob 17:08
Avtor, a moške tudi sovražiš? 🙂 🙂 sej je znano, da se starševski čvek spreminja v gejevski forum, ampak za vse pa tudi ne moreš ženske krivit no? 🙂 🙂
Odvisno od barve njihove kože in verske pripadnosti. Bolj pomemben kriterij je seveda karakter; ali so beta copate, ki se mečejo na trepalnice, da so babam všeč, ali alpha/sigma moški s hrbtenico.
po pravici, 27.11.2021 ob 16:15
Kako ozdraviti mojo mizoginijo? Počutim se, kot da ženske upravičeno smatram za slabše. Kot da si zaslužijo sovraštvo
Bom smatrala, da ni provokacija – sama imam podoben problem z moškimi…
Poskusi določiti katere izkušnje so ti oblikovale mnenje in jih realistično ovrednoti, ter poskusi se prisiliti v pridobivanje “garantirano” vredu izkušenj.
In ker bo 99% primitivcev začelo tuliti “kur*e”:
Si imel starejšo sestro in jo opazoval kako v najstniških letih resnično grdo dela s fanti – realistično ovrednoti koliko od tega je samo najstniško in neizkušeno; koliko njen značaj; koliko družba/skupina ter koliko drugih je tako delalo s fanti in koliko fantov grdo z dekleti.
Če imaš izkušnje, da te je partnerka prevarala – koliko “partnerjev” poznaš, ki varajo.
Če imaš prijatelje, sodelavce, sodelavke – pridruži se na kakšnemu druženju, kjer bodo vsi garantirano “normalni”. Dobre izkušnje z nasprotnim spolom, morajo biti samo z nasprotnim spolom, pa tudi če z 90letno sosedo klepetaš o zelenjavnem vrtu in prebavnih težavah njene mačke.
Toksični norci so povsod, samo če je “pač en” v vrsti za javni WC, ki ga še nikoli nisi videl in nikoli več ne boš, je zelo drugače kot npr. Nekdo v katerem iščeš več.
Forum je zaprt za komentiranje.