Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Sovražim tim bildinge

Sovražim tim bildinge

Firma ima skoraj vsak teden tim bildinge, seveda izven delovnega časa. Ker odnosi znotraj firme niso najboljši, se jih redkokdo sploh udeležuje – tam se nam bodo smejali šefi, med delovnim časom pa nas grdo gledali?! Malo morgen! Zakaj jih sploh še organizirajo?!

Ni dovolj, da se gledate osem ur na dan + nadure, potem pa še po šihtu. Kot da se nisi dovolj timsko nabildal med delovnim časom, da boš še v prostem času treniral.

Team buildinge rabijo nesposobni šefi!

Ga ni delavca, ki bo dal svoj prosti čas za službeno sranje.

Jp, šefi, ki nimajo nikogar, da bi šli skup pit.

Meni bi bilo to tudi zelo odveč! Če pa šefi ne morejo poštimati odnosov v kolektivu, je pa tudi malo žalostno. Običajno je problem ena, dve osebi, če je večji kolektiv. Odpustiš in imaš mir za naslednjih 10 let.

Na kraj pameti mi ne pride službene stvari delat v prostem času. Team buildingi so zame službena reč. Tako, da se bi moralo šteti v službeni čas. Logično, da noben ne pride, če se ne šteje kot služba. Boš v prostem času imel šefa pa sodelavce na grbi? Ne, hvala.

Izvajajo neka anglosaška sranja, a nimajo za pošteno plačo, nadure, pošteno plačane dodatke, itd. Prava Slovenija v svojem polnem sijaju!

Pardon Zlovenija!

Izvajajo jih zato, da tiste, ki niso prisotni, oziroma tiste na dnu lestvice, označijo, kot krivce.

Ni govora, da bi me v prostem času morili s temi blesarijami, ki jih papagajsko kopipejst ako od amerov. In to celo vsak teden?! Kaj folk res nima nobenega svojega lajfa, da čas tako zapravlja?

To gre tud men na penis…Kao službene zabave ipd.

S tistim k se zastopno, smo na vezi/piru/pomoči tudi po šihtu, z ostalimi ostajam v poslovnem odnosu…k teh izumetničenih priliznjenih fac ne prebavljam…

Sicer pa tole:

Službena zabava, šef trosi vice, vsi se smejijo, le Janez ne.

Pa ga vprašajo sodelavci: Zakaj se ti ne smeješ?

Pa pravi on: Kuri me bolac, jaz grem čez dva dni v penzijo!

To je realna slika kvazi team buildingov.

Tudi jaz.

Večkrat na leto dala to sr…. Skozi. Jasno vedno v prostem času in ponavadi je trajalo cel vikend.

Itak direktorica z nastopi pri katerih je pričakovala salve smeha, dolgimi samogovori, katere smo mogli poslušat in ploskat. To ni bil team building ampak ego building. Udeležba je bila obvezna za vse, pritisk je izvajala cel teden pred odhodom…

Kaj je danes s to firmo? Propadla je. Team buildingi niso splaknili vsega dreka, ki smo ga prenašali vse dneve. Ostala je brez večine delavcev, pa še delovna inšpekcija jo je našla…

Tako da vsi team buildingi ji niso pomagali, še pospešili so razpad..

Mene pa zanima, če so tu kakšni organizatorji ali iniciatorji teh neumnosti iz firm? Kako se počutijo oziroma, zakaj vztrajajo, če vedo, da gre 95 % folka to skrajno na živce? Pri nas smo dvakrat kar zavijali z očmi, tretjič pa jasno in glasno enotno nastopili, da se teh traparij ne gremo več. Organizatorka pa kot polita kura potem.

Odgovor na objavo uporabnika
Kakšni organizatorji tu, 31.07.2021 ob 13:49

Mene pa zanima, če so tu kakšni organizatorji ali iniciatorji teh neumnosti iz firm? Kako se počutijo oziroma, zakaj vztrajajo, če vedo, da gre 95 % folka to skrajno na živce? Pri nas smo dvakrat kar zavijali z očmi, tretjič pa jasno in glasno enotno nastopili, da se teh traparij ne gremo več. Organizatorka pa kot polita kura potem.

So ljudje brez lastnega življenja doma ali celo bežijo od doma (zato so te bedarije izven službenega časa), ker jim grejo lastni partnerji in otroci na živce.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close