Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Sovražim službo svojega fanta

Sovražim službo svojega fanta

Skupaj sva 6 let. Ja, že od začetka vem, da ima drugačno službo. TV.
Problem ni v tem, ne moti me delovni čas, ne sodelavci, ampak kako nesresno je vse skupaj. So na robu propada, plače niso dobili že dobrega pol leta. On je v tem času sicer nekaj zaslužil, ker pač zna določene stvari. Sedaj pravijo, da jim bodo obnovili pogodbe, denar za nazaj počasi izplačali… Ampak vsi tam so tako leni, delo je za njih kosilo, pakete za oglaševanje imajo absurdne, leni so tako, da boli – potem so jim pa za slabo poslovanje krivi drugi – konkurenca, vsak teden skoraj pijanica (moram priznati, da se jih moj udeleži zelo malo), evo sedaj ta petek spet – čaga (po skoraj 3 meseceih ne poslovanja), za kaj za vraga – ZA DOBRO POSLOVANJE?? Za bankrot, za to, da niso dobili plačil že 6 mesecev… Malo se imajo možnost pobrati, evo spet grejo po strai poti! Nič jih ne izuči, pa so dobili že toliko možnosti, da bi bilo bolje pa nič.
Grejo mi na živce zaradi svoje neodgovornosti, lenobe, pijanščine… Dobil je ponudbo na drugem TV-ju ampak noče, ker jim je tukaj prelepo.

Njemu je stanje kakršno je dovolj všeč, da vztraja. Kaj lahko narediš? Verjetno si mu že vsaj 3x to povedala, kar si napisala sem. Sprijazni se ali odidi, vse ostalo je izguba časa.

Kaj dosti tukaj ne moreš narediti, ker je to le njegova odločitev, razen, če ga zadnje pol leta v glavnem ti financiraš in nima motivacije iskati plačane službe, ker nima finančnih problemov..

Vodušek pa direktor? :)))

Ni njegova služba kriva, da je fant len in neodgovoren. Iste vrste ptice vkup letajo, a ne:)

Lp

Ne, ni Vodušek direktor.

Nisem ga rabila jaz financirati. Ima kar nekaj privarčevano, še od takrat, ko so plačevali.
Situacija ni takšna, da bi se zaradi tega razšla. Sem mu povedala že to ja. Samo malo sem morala pojamrati.
Čudno je, ker včasih pravi kako ne mara sodelavcev, da so vsi leni in bedni (sam zna biti isto len) in da je zguba časa, a ko se ponudi priložnost ( s tem nima ravno problema, saj zna stvari), pa pravi, da ne bo šel. Res ni mi čisto jasno.
Saj je zdaj malo jezen, ker sem mu rekla, če imajo čago za dobro in uspešno leto, hihihihihi – malo zlobna moram biti.

Aredhel?

Ne, to pa ne bo držalo 🙂

Ah tebe bolj moti da kolektiv uživa kot pa dnar.
To mu raje rec rada te mam moj lolek bolek sam ne maram da hodiš na zabave to sem pa jezna ko mater. Ker ti tega ne privoščim da uživaš brez mene.

Ne, bo držalo. Moti me to, da doma jamra, da nima plače, da se počuti nekoristnega in neproduktivnega, da ga v službi nihče ne upošteva in vsi samo šetajo sem in tja se zabavajo derejo, nič ne delajo on pa mora svoje narediti pa še plačano ne dobi. Tole me moti! Boljše ponudbe pa ne sprejme! Tole me moti. Meni paše kak večer, da sem sama, drugače tako nisem. 🙂 Lahko delam jogo, gledam TV, berem… …

Pri mojem je skoraj isto – delajo sicer ful, ampak plače dobijo z zamikom po 1 mesec pa še to 300€ ta teden, pa 200€ naslednji pa 500€ še naslednji , pa 500 še naslednji itd (sicer je dobro plačan in na koncu koncev so mu do sedaj še vse plačalo).

Dela v teamu z samimi dečki brez obveznosti – vsi imajo mlade punce, ki še študirajo oz bodo še en čas študirale, edini starejši ima rešen stanovanjski problem in punco, ki dobro zasluži in ne nameravat imeti otrok itd…v glavnem skupina tičkov na veji…oni hodijo v službo, ker se imajo tam fajn…super…mu privoščim…

Ampak razkuri pa me, da si za en projekt jemlejo čas in ga delajo do 22.00 vsak dan, če bi ga lahko naredili do 15.00 ali 16.00 pa šli domov ali pa vzeli še kak projekt in dodatno zaslužili.

Ampak ne…oni to lepo na izzy, počasi, z dosti kavami, čik pavzami, čvekanjem, neumnimi testiranji in probami, 2 urnim kosilom, pivo pavzo ob 16.00 itd. itd. … potem pa na koncu panika in delajmo še ob sobotah…

Ampak potem pa mene okličejo mone za bitatch, ker gnjavim bogega reveža…

Ljudi ne moreš spremijat, tvoj fant se v tem poklicu dobro počuti, to je tudi razlog da vztraja kljub plačni nedisciplini. Sigurno mu tovrstni nered tudi odgovarja, torej je na tebi da to sprejmeš ali pa greš svojo pot.

Sem ljubitelj narave, plesa in vsega lepega, ločen po tuji krivdi, ne pijem ne kadim - 1. april...

Ne vem, ali njega nič ne moti da nima denarja? Torej vse supportiraš ti. Ti ustreza? Ne.

Če ti ne, se pogovori z njim in ga vprašaj, kaj pričakuje od takega življenja, pohajkovanja, zabave…..

Saj mogoče kakšen mesec paše, po tem pa ne.

Pogovori se z njim in ugotovi, kaj bi rad pa povej, kaj tudi bi ti rada.

Drugače pa………. se malo za šalo, malo za res vedno vrnem h grafitu, v katerem je več resnice, kot mislimo:

………..čakala sem princa na belem konju, a prišel je konj v belem BMW-ju…..

lp,k

Ti sovražiš njega ali njegovo službo? Ker se mi zdi da prej njega.

Kdo sem, kaj sem? Sem vesoljka in ne prihajam v miru.!!!!

RTS televizija …. se vidimo v Plus minus? 🙂

Groza sicer ….

kaj je to?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close