Sovražim hlače z nizkim pasom – kje dobiti te z “normalnim”?
Sem 20+, normalne postave (prej vitke kot srednje) rada bi se oblačila modno (rada bi hlače s SREDNJIM, ne nizkim in ne visokim pasom) in ne staromamsko, pa povsod naletim na skrajnosti:
– V trgovinah, primernih za mlajše ženske, videvam samo kavbojke z nizkim pasom, ki pa so moji postavi (bolj majhni boki in rahlo nakazan pas) povsem neprimerne: rit mi odrežejo in me dejansko naredijo bolj ravno, kot sem … JOj, mi gre ta nizki pas na živce …
– in pa seveda brezoblične hlače (ala Vogele style), ki pa tudi ne pridejo v poštev.
Kje bi dobila normalne, modne hlače z nekim srednim pasom? Do zdaj sem jih našla le v Salsa jeans in so fenomenalne, res naredijo ta pravo ženstveno obliko … Vendar imajo tudi tukaj samo eden ali dva modela le-teh Hvala.
P. S: Tudi sicer vidim veliko žensk, ki bi jim precej lepšo obliko naredil “middle waist” kot pa ta nizek pas.
Kaj pa Topshop? Nobene hlače nimajo nizkega pasu, nekaj je namenoma zelo visokega, večina hlač pa ima nek srednji pas. Tudi Levi’s ima nekaj modelov s srednjim pasom.
LP,
Lenka
Forum je zaprt za komentiranje.