Sosedje si vedno vzamejo koga na piko
Določeni sosedje oz. bom rekla v tem primeru določen sosed ima čisto vedno nekaj proti nam. Zdaj se je zapičil, ker smo dali pred vrata vrečko z revijami. Polovica drugih ima stvari pred vrati – čevlje, omarice, košare … pa nobenmu nič ne reče, samo nam. Mi je popolnoma jasno, da ne gre za to KAJ je pred vrati, ampak KDO nekaj postavi pred vrata. Če te imajo na piki, te imajo na piki, za vse. Marš, dokler bodo drugi bom tudi jaz!!! Včasih je revije kdo vzel zato smo jih dali pred vrata. Zdaj pa očitno niti to ne več samo, da lahko težijo.
Ja in, 26.09.2025 ob 14:02
Določeni sosedje oz. bom rekla v tem primeru določen sosed ima čisto vedno nekaj proti nam. Zdaj se je zapičil, ker smo dali pred vrata vrečko z revijami. Polovica drugih ima stvari pred vrati – čevlje, omarice, košare … pa nobenmu nič ne reče, samo nam. Mi je popolnoma jasno, da ne gre za to KAJ je pred vrati, ampak KDO nekaj postavi pred vrata. Če te imajo na piki, te imajo na piki, za vse. Marš, dokler bodo drugi bom tudi jaz!!! Včasih je revije kdo vzel zato smo jih dali pred vrata. Zdaj pa očitno niti to ne več samo, da lahko težijo.
Marsicemu se odpovedujemo, da smo v hisi.
Nikoli vec v blok.
Mir nima vrednosti, je neprecenljiv.
Jaz se ne sekiram za take.
Karma is a bitch.
Taki bojo prej ali slej imeli vrečke nakopičene v stanovanju, da ne bojo mel kam stopit or something like this.
Zadnja leta sem že večkrat doživela, da vsi, ki so mi včasih težili, danes sami doživljajo podobno, skratka majo probleme v življenju. Res je trajalo par let, ampak tetka karma naredi svoje vedno. Vedno bolj verjamem to.
Anonimno 5913, 26.09.2025 ob 14:26
Jaz se ne sekiram za take.
Karma is a bitch.
Taki bojo prej ali slej imeli vrečke nakopičene v stanovanju, da ne bojo mel kam stopit or something like this.
Zadnja leta sem že večkrat doživela, da vsi, ki so mi včasih težili, danes sami doživljajo podobno, skratka majo probleme v življenju. Res je trajalo par let, ampak tetka karma naredi svoje vedno. Vedno bolj verjamem to.
Se strinjam. Doživeto. Moj oče je bil vedno čist, higieničen, čisto stanovanje v nulo. Imel je tudi ogromno dvosobno stanovanje, ki ga je vedno čistil sam. Kasneje se je preselil v manjše, tudi vedno čisto. No pa je prišel v leta, ko ni mogel več čeprav je govoril, da lahko. Sem enkrat prišla k njemu, mama mia, kot da ni moj oče. Umazano, razmetano, umazana posoda celo po tleh, vrečke, smeti vse okoli.
Zato dragi moji ne pametujte drugim, raje pomagajte. Enkrat boste sami na istem. Ni važno, človek je lahko star, bolan, ima druge probleme. Lahko se pa preprosto samo zmeni, da bo dal nekaj pred vrata, ker nekdo pride iskat. Folk očitno nima svojega življenja. Ali pa morejo težit nekomu, da se sami bolje počutijo, ko nekoga potlačijo.
Forum je zaprt za komentiranje.