Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Sorodne duše

Sorodne duše

Odgovor na objavo uporabnika
xrobe, 15.06.2021 ob 22:19

Hmmm209, 15.06.2021 ob 21:25

Anonimnež,

O šamanizmu nimam blage veze, mene navdušuje astronomija. Ko se zazrem v zvezdnato nebo, sem v mislih kar tam med nebulami 🙂 ure in ure bi lahko gledala in se spraševala le kaj se skriva tam gor? Pa saj že par fotk ko pogledaš v teh skupinah profesijonalnih fotografov lahko samo občuduješ to lepoto in ostaneš res brez besed. Kako je vse to nastalo, kako deluje, kako do tja priti in ali nam bo kdaj sploh na voljo tehnologija s pomočjo katere bomo lahko dejansko potovali po vesolju, skozi čas, odkrili skrivnosti teh dimenzij in vsega v “ozadju” … to je moja največja želja. Ta vpogled v backstage. V razumevanje. Ko se bodo vsi puzli končno sestavili in tvorili sliko. 🙂

Meni si lepo zapisal in mi tvoja angleščina deluje popolna. Kdor želi razumeti, bo vedno razumel, kdor ne – tudi če mu v 5 jezikih govoriš, ti ne bo pomagalo. Tako da “no worries” in sam piši, povsod se najdejo zanimivi ljudje, ki ti dajo marsikdaj misliti

Pogled v vesolje je pogled v preteklost. Ko gledamo Andromedino galaksijo vidimo njeno stanje izpred dveh milijonov let. Center zaznavanja je znotraj vas. Največja skrivnost je znotraj centra zaznavanja. Šaman je kot spiritualno bitje znotraj vas, ki združuje vlogi duhovnika in zdravnika. Poenostavljeno povedano.

Hvala za pohvalo v zadnjem delu teksta.

Hvala za razlago. Se bom poglobila na to temo, me res zanima več informacij o tem.

Ni za kaj, desperadodajka samo išče malo pozornosti 🙂 zato si ne ženi k srcu njenih komentarjev. Smo tudi taki, ki cenimo tvoje zapise.

@desperadodajka imaš ti kaj za povedati na temo – sorodne duše? Me zanima tvoje videnje … 🙂 če ti ni odveč

Desperadodajka, 15.06.2021 ob 21:54

Hahahahaha, moram priznati, da je izjava prav pesniška. Može da bude ali ne mora da znaći.

Pred nekaj meseci sem bil na tistem forumu registriran. Odprl sem temo Šamanska praksa z vami. Napisal sem, da bomo šli po korakih in oddal sem nekaj postov. Po nekaj urah sem dobil, se razume kaj, banano. Pa nisem bil absolutno nič žaljiv.

Hmmm201, 15.06.2021 ob 22:23

Hvala za razlago. Se bom poglobila na to temo, me res zanima več informacij o tem.

Ni za kaj, desperadodajka samo išče malo pozornosti 🙂 zato si ne ženi k srcu njenih komentarjev. Smo tudi taki, ki cenimo tvoje zapise.

@desperadodajka imaš ti kaj za povedati na temo – sorodne duše? Me zanima tvoje videnje … 🙂 če ti ni odveč

Saj je luštno, če malo poklepetamo.

xrobe, 15.06.2021 ob 22:43

Saj je luštno, če malo poklepetamo.

Vsekakor. Dokler le ostanejo vsi vljudni 🙂

Lepo smo klepetali danes. Hvala!

Hmmm551, 15.06.2021 ob 22:48

Vsekakor. Dokler le ostanejo vsi vljudni 🙂

Lepo smo klepetali danes. Hvala!

Naslov teme je tak. 🙂