Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Sorodne duše

Sorodne duše

V procesih zaljubljanja je praviloma najbolj aktiven srčni center.

Odgovor na objavo uporabnika
xrobe, 14.06.2021 ob 20:59

V procesih zaljubljanja je praviloma najbolj aktiven srčni center.

Da se ga aktivirati tudi drugače. Danes se na žalost nimaš v koga niti zaljubiti. Je treba poseči po drugih načinih aktivacije srčnega centra

Hmmm384, 14.06.2021 ob 22:50

Da se ga aktivirati tudi drugače. Danes se na žalost nimaš v koga niti zaljubiti. Je treba poseči po drugih načinih aktivacije srčnega centra

Lahko delamo eksperiment kar na daljavo. Ni potrebe po fizični navzočnosti. To pomeni, da ne potrebujemo dotika. (zanimiv bi bil virtualen dotik)

Če ste ženska, ste vrhunska igralka (virtualka). Če ste moški ste vrhunski igralec (virtualec).

Virtualka in virtualec lahko odigrata neskončno mnogo različnih vlog in prizorov. Karkoli, ni, da ni. Ste v virtuali, v virtualnem svetu.

Skačem sem ter tja po internetu vedno gola. Pred vami poskočim, počepnem, bliskovito odskočim in izginem v daljavi. Brez modrčka in spodnjih hlačk lahko skočim tudi v materialni svet.

sorodna duša se najde, samo kaj, ko je …. časovno omejena na ene tri do pet let. od oka… Po temu času ni več tako sorodna kot je to do takrat.

Ja, tudi sorodne duše se s časom odtujijo. Žlahta je strgana plahta.

Desperadodajka, 15.06.2021 ob 08:16

Ja, tudi sorodne duše se s časom odtujijo. Žlahta je strgana plahta.

Pri pravih sorodnih dušah to traja večno. Pa če so blizu ali daleč, hrepenijo ene po drugih in ne najdejo miru drugje

xrobe, 15.06.2021 ob 00:08

Lahko delamo eksperiment kar na daljavo. Ni potrebe po fizični navzočnosti. To pomeni, da ne potrebujemo dotika. (zanimiv bi bil virtualen dotik)

Virtualno je BS. Brez dotika ni nič. Ne moreta galaksiji trčiti

Hmmm933, 15.06.2021 ob 10:30

Virtualno je BS. Brez dotika ni nič. Ne moreta galaksiji trčiti

Recimo, princ in princesa se v procesu spoznavanja ne smeta absolutno nič dotikati. Dve galaksiji.

Princesa je z Andromede. Pod nadzorom ima vse sisteme na planetu Zemlja.

xrobe, 15.06.2021 ob 11:44

Recimo, princ in princesa se v procesu spoznavanja ne smeta absolutno nič dotikati. Dve galaksiji.

Galaksiji se pravzaprav nikoli ne dotikata, ker so njune zvezde predaleč ena od druge, prišlo bi le do preoblikovanja njunih orbit okoli novega galaktičnega centra v katerem bi bili združeni jedri obeh galaksij (ob morebitnem trku, ki je baje neizogiben).

Hmmm320, 15.06.2021 ob 12:47

Galaksiji se pravzaprav nikoli ne dotikata, ker so njune zvezde predaleč ena od druge, prišlo bi le do preoblikovanja njunih orbit okoli novega galaktičnega centra v katerem bi bili združeni jedri obeh galaksij (ob morebitnem trku, ki je baje neizogiben).

Premer Andromedine galaksije je večji in tudi masa te galaksije je cca 1,5 krat večja od Mlečne Ceste, Gravitacijska sila med tema galaksijama ti dve galaksiji približuje, (privlačnost). Lahko si predstavljamo, da je ena ženska in druga moška galaksija. Vse okrog sebe kar vidite je animacija. Center animacije je znotraj vas. Vi ste v centru animacije kot animator. Brez animatorja ni animacije.

xrobe, 15.06.2021 ob 14:10

Premer Andromedine galaksije je večji in tudi masa te galaksije je cca 1,5 krat večja od Mlečne Ceste, Gravitacijska sila med tema galaksijama ti dve galaksiji približuje, (privlačnost). Lahko si predstavljamo, da je ena ženska in druga moška galaksija. Vse okrog sebe kar vidite je animacija. Center animacije je znotraj vas. Vi ste v centru animacije kot animator. Brez animatorja ni animacije.

Intergalaktična ljubezenska zgodba praviš? Hm.. škoda, ker ji nihče od nas ne bo priča. Niti naši potomci, ker bo na Zemlji prevroče, da bi obstala voda (in s tem življenje na njej). Andromeda izgleda zelo cool, sigurno je ženska 🙂 baje je že nekaj moških popapcala do sedaj. Ne dvomim, da ji ne bi uspelo še Mlečne ceste. Carica, ni kaj.

Nekateri so rojeni animatorji, nimaš kaj

Hmmm537, 15.06.2021 ob 15:30

Intergalaktična ljubezenska zgodba praviš? Hm.. škoda, ker ji nihče od nas ne bo priča. Niti naši potomci, ker bo na Zemlji prevroče, da bi obstala voda (in s tem življenje na njej). Andromeda izgleda zelo cool, sigurno je ženska 🙂 baje je že nekaj moških popapcala do sedaj. Ne dvomim, da ji ne bi uspelo še Mlečne ceste. Carica, ni kaj.

Nekateri so rojeni animatorji, nimaš kaj

Čas je relativen. Je kot elastika. Izven posameznika je samo animacija. Če ste v nekem prostoru nekje kjer je še kakšna oseba lahko delujete kot animator. Naredite kakšen neobičajen gib. Samo ne pretiravati. Naj ta oseba razmišlja zakaj ste to storili.

Sorodne duše ni. To sem verjela za mojega partnerja, oprostite kurbirja, dokler nisem izvedela,da me kakšna 2 meseca vara z neko primorsko kuzlo. Od takrat ne verjamem več niti v ljubezen, noiti v monogamijo in flancanje z sorodnimi dušami!

xrobe, 15.06.2021 ob 16:02

Čas je relativen. Je kot elastika. Izven posameznika je samo animacija. Če ste v nekem prostoru nekje kjer je še kakšna oseba lahko delujete kot animator. Naredite kakšen neobičajen gib. Samo ne pretiravati. Naj ta oseba razmišlja zakaj ste to storili.

Ma, čas je res ena čudna reč. Nikakor pa ne to, kar si mi predstavljamo. Vse skupaj je iluzija. Kot v sanjah. Svoj svet oblikujemo sami.

@jeni
žal mi je, da te je en bebec razočaral, a nikar ne obupaj kar tako. Sorodne duše še kako obstajajo. Jbg si imela smolo. Primorke so opasne

Ma, bebci so res ena čudna reč. Nikakor pa ne to, kar si mi predstavljamo. Vsi skupaj so iluzija. Kot v sanjah. Svoje bebce oblikujemo sami.

Desperadodajka, 15.06.2021 ob 19:06

Ma, bebci so res ena čudna reč. Nikakor pa ne to, kar si mi predstavljamo. Vsi skupaj so iluzija. Kot v sanjah. Svoje bebce oblikujemo sami.

Buahahaha xD pejt delat dej

Anonimnež,

O šamanizmu nimam blage veze, mene navdušuje astronomija. Ko se zazrem v zvezdnato nebo, sem v mislih kar tam med nebulami 🙂 ure in ure bi lahko gledala in se spraševala le kaj se skriva tam gor? Pa saj že par fotk ko pogledaš v teh skupinah profesijonalnih fotografov lahko samo občuduješ to lepoto in ostaneš res brez besed. Kako je vse to nastalo, kako deluje, kako do tja priti in ali nam bo kdaj sploh na voljo tehnologija s pomočjo katere bomo lahko dejansko potovali po vesolju, skozi čas, odkrili skrivnosti teh dimenzij in vsega v “ozadju” … to je moja največja želja. Ta vpogled v backstage. V razumevanje. Ko se bodo vsi puzli končno sestavili in tvorili sliko. 🙂

Meni si lepo zapisal in mi tvoja angleščina deluje popolna. Kdor želi razumeti, bo vedno razumel, kdor ne – tudi če mu v 5 jezikih govoriš, ti ne bo pomagalo. Tako da “no worries” in sam piši, povsod se najdejo zanimivi ljudje, ki ti dajo marsikdaj misliti

Zakaj se preseravate z angleškimi teksti, če ne znate jezika?

Desperadodajka, 15.06.2021 ob 21:36

Zakaj se preseravate z angleškimi teksti, če ne znate jezika?

Dovolj je da znaš toliko, da te nasprotna stran razume. V čem je problem? Lahko v angleščini, nemščini, hrvaščini ali kitajščini, zakaj te to moti? Očitno je xrobe pisal na nek tuj forum in kako naj bi pisal tam – v slovenščini? Ne vem zakaj ste nekateri vedno pripravljeni le kritizirati, nikoli pohvaliti ali spodbuditi druge? Kritikov je že tako preveč danes, zato si nihče niti nič ne upa – ne se izpostaviti, ne povedati svoje mnenje, ne kaj izumiti, deliti, celo humanitarnost je danes popljuvana… vseskozi se samo kritizira. Zato pa smo tam kjer smo. Poskusite kdaj koga pohvaliti, mu dati kakšen nasvet morda, če se vam zdi da bi mu prišel prav, ga usmeriti, spodbuditi, boste videli, da vam ne bo nič hudega, nekomu boste pa lahko zelo polepšali dan in sami se boste bolje počutili pa hitro se vam bo lahko kaj lepega zgodilo v zameno. To vesolje rado vse pogliha ko kroži pozitivna energija 😉

Anonimnež,

Saj meni tega ni treba absolutno nič razumeti. Vsaka beseda ima svojo magično moč.

Hahahahaha, moram priznati, da je izjava prav pesniška. Može da bude ali ne mora da znaći.

Hmmm209, 15.06.2021 ob 21:25

O šamanizmu nimam blage veze, mene navdušuje astronomija. Ko se zazrem v zvezdnato nebo, sem v mislih kar tam med nebulami 🙂 ure in ure bi lahko gledala in se spraševala le kaj se skriva tam gor? Pa saj že par fotk ko pogledaš v teh skupinah profesijonalnih fotografov lahko samo občuduješ to lepoto in ostaneš res brez besed. Kako je vse to nastalo, kako deluje, kako do tja priti in ali nam bo kdaj sploh na voljo tehnologija s pomočjo katere bomo lahko dejansko potovali po vesolju, skozi čas, odkrili skrivnosti teh dimenzij in vsega v “ozadju” … to je moja največja želja. Ta vpogled v backstage. V razumevanje. Ko se bodo vsi puzli končno sestavili in tvorili sliko. 🙂

Meni si lepo zapisal in mi tvoja angleščina deluje popolna. Kdor želi razumeti, bo vedno razumel, kdor ne – tudi če mu v 5 jezikih govoriš, ti ne bo pomagalo. Tako da “no worries” in sam piši, povsod se najdejo zanimivi ljudje, ki ti dajo marsikdaj misliti

Pogled v vesolje je pogled v preteklost. Ko gledamo Andromedino galaksijo vidimo njeno stanje izpred dveh milijonov let. Center zaznavanja je znotraj vas. Največja skrivnost je znotraj centra zaznavanja. Šaman je kot spiritualno bitje znotraj vas, ki združuje vlogi duhovnika in zdravnika. Poenostavljeno povedano.

Hvala za pohvalo v zadnjem delu teksta.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close