sopotniki-WANTED
živjo! ker so me kolegi pustili na cedilu, meni pa se vseeno lušta pobegniti za kak mesec, iščem sopotni-co/ce/ka/ke za september. v mislih imam turčijo, maroko, portugalsko, španijo, tunizijo, karkoli….. v poštev pride res skoraj vse (: nič finega, čimbolj poceni pa čimveč doživetij- če ima kdo čas septembra naj se oglasi! lp nina
Nina LP,
kot berem, ti še ni čisto jasno kam bi šla. V petek zvačer odhajamo na 33 dnevno potepanje po Turčiji in Iranu. Za enega sopotnika-co imamo še prostor (v kombiju).
Kpl. denarja ranbiš 1150 USD in nič več. Kaj vse lahko doživiš, pa lahko najdeš na moji domači strani pod “programi”. V grupi nas je 7, v starosti 21 -3o, le jaz sem starejši.
Igor-No mad
zivjo nina!
zanima me bl konkretno, kdaj (priblizen datum) imas v mislih in kolk casa?
mene tud vlece nekam-v pustolovscine, pa nimam nikogar za zraven. v spaniji in na portugalsskem sem bla lani, tako da bi sla kam drugam zdej… denarnica pravi, da nekam po Evropi, kjer ni glih svinsk drago… Racunam, da bom drugi teden septembra cist frej, pa do vključno 1 tedna oktobra mam cas-torej bo treba nekam odpujsat!
kej se se oglasi
pozdravcek
mateja
živjo
predlog o iranu mi je všeč, zanima pa me ali bi bilo 3 dni dovolj, da se pripravim – rabiš kaj posebnega sabo? je tam hrana draga? koliko približno daš za vstopnine, če si bolj radovedne sorte (: ? pa družba- je skupina bolj zaključena, bolj pari ali posamezniki? je kje kakšen problem zaradi polnoletnosti (21) ali kaj takega, ker sem 19?
mateja, hvala za odgovor, če nikamor ne grem, se ti pred septembrom definitivno še oglasim! čas pa imam vse do oktobra. čau
nina
Nina živijo!
Za pripravo imaš 3 dni več kod dovolj. Seveda če imaš denar – 1000 USD za prevoz, vize trajekte, kampe in hotele in za sabo še 150 do 2oo USD za hrano vstopnine in darila za domov. Le odločiti se moraš do jutri do 10, ko damo delat turške vize. S seboj rabiš poleg normalne popotniške opreme še spalko in nekaj majic z dolgimi rikavi ali jakno (vse bolj ohlapno, da se ne vidijo telesne obline) – Iran je pač Iran! Če se odločiš me pokliči ma GSM 040 579 442, da se dobiva pred turško ambasado.
Pozdrav Nomad
hi nina,
sem Martin iz Maribora (20) in imam, kot ti v sempembru željo nekam odpotovati.
Za Portugalsko, Španijo imam že eno varianto, saj se en prijatelj odpravlja tja s avtomobilom (skupaj s punco-zato zame ni prostora), jaz bi šel s svojim avtom vendar sveda ne sam! (upam da imaš vozniški izpit, saj je vožnja precej dolga).
Maroko pa mi že od nekdaj diši tako, da … trebalo bi se enostavno dogovoriti
Če želiš se oglasi,
na: mongus@email.si oz. 02 4203-156
lep pozdrav
Martin
Forum je zaprt za komentiranje.