Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice sopotnik za obiranje sadja v UK

sopotnik za obiranje sadja v UK

Zivjo,
v naslednjem mesecu ali septembru imam namen iti za 2 meseca v Veliko Britanijo obirati sadje ali pobirati zelenjavo. Iscem sopotnika ali sopotnico, delno krijem stroske letalske karte jaz. Ce koga zanima mi naj cimpreje pise na modelneki@yahoo.com, da kontaktiramo farme, katerih ze imam telefonske stevilke.

o, kako je , dolenc! se je spett začela sezona?

še nisi nabral dovolj lani, ko si podpiral stebre v franciji, čistil svinjake in pral mrliče. Za povrh si bil pa še v avstraliji in mlati miljone?

lp

bv

malo si me zmedel s tvojo izjavo, ker ne vem o cem govoris. Domnevam pa, da si me zamenjal z neko drugo osebo, ki je ze bila na tem forumu. Pa si res moram ze enkrat registrirati nick, ki bo samo moj:)

No, ti kar. Predvsem, pa si mogoče nisi opazil, ne samo, kar se tiče nicka, ampak tudi kar se tiče teme, zgrešil forum.

Tu so popotniški oglsi in podobno, ne posredovalnica za delo.

Posredovanje dela ne npr. na zaposlitev.net.

lp

bv

skoda besed za taksne kot si ti, bom raje tiho

zopet nekateri kot bojanv izigravajo pametnjakovica

dej ti mal povej, za kolk casa gres, kje bi stanoval, stroski…

veš, Jure, tale bojanv ki izigrava pametnjakoviča, je enkrat v življenju že pomagal reševati naivčkote ki so šli delat v tujino.

Poleg tega je bojanv odgovarjal na vsebino posta dolenca, ne pa o dolencu. Jure pa nima odgovora na vsebino psota, ampak napade osebo – lep način debate.

Ampak OK, tudi juretovo mnenje je mnenje…

Ne vem pa, zakaj se nihče ne obregne ob to, ali je ta forum namenjen posredovanju dela, ali potovanjem, ali ne…

lp

bv

saj ves Bojan kdo se ze obregne ob to, vendar ne tisti, katerega delo je urejanje portala, situacija kot je je pac idealna za “administratorja/e”, ker vec klikov vec tolarjev. tematike pac so kakrsne so…..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close