Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice sopotnik za kolesarska potepanja

sopotnik za kolesarska potepanja

Turbo, če bi imel termin tudi čez vikend bi se ti z veseljem pridružila za kakšen dan. Tam okoli imam namreč še nekaj lepih kolesarskih tur v planu. Lepo se imej.

Živijo vsem tukaj,

Tudi sam sem navdušen kolesar, rad imam tako enodnevne turce po Sloveniji, kot tudi večdnevna potovanja po tujini. Pri nas se predvsem rad vozim po bolj skritih in neznanih krajih, ki jih pri nas ne manjka.
Lani sem bil v Budimpešti, letos pa imam v načrtu iti s kolesom do Črne gore. Če bi se mi rad kdo pridružil pridružil na tej poti ali pa na kakšni turci po Sloveniji je lepo vabljen/a.

Lp

potep83 piši na: pia.persic@gmail.com

dober dan voščim…:-) a vi pa kar do nepala al kako? :-)hi hi hi ja super ideja je to! Pa velik kolesarite al kako? Iz kje pa ste? 🙂 Ja jest jo bom tud verjetno jeseni mahnil na jug s kolesom…ne vem pa še točno kam…Ja lep pozdravček! Metod

Pozdravljeni,

tudi sam iščem družbo – predvsem za gorsko&cestno kolesarstvo. – V teh vročih poletnih dneh bi bolj izpostavil gorsko kolesarstvo&samo pohodništvo (slovenske&tuje gore).

– Zanimajo me težji kolesarki vzponi, ter daljše kolesarske ture (lahko tudi kam v tujino za več dni!). V poštev pridejo tudi manj zahtevne kolesarske poti do nekje 70.km (odvisno od tvoje telesne pripravljenosti). – Kar pa se tiče samega pohodništva – sem kondicijsko dobro pripravljen, tako da jo lahko mahnemo na katerikoli vrh (neglede na njegovo zahtevnost!). Lahko se kdaj tudi kje tabori&tako za dan, dva, oz. več pobegne od vsakdanjega stresa:)

Čas imam v večini petek, sob., ned. (vikende sem vedno prost – tudi petke v večini).

Pišite tukaj na forum, in v kolikor bo vladalo zanimanje – pripišem svoj kontaktni mail naslov.

Lep športni pozdrav!

Zdravo simpatizerji vrtenja pedalov in ljubitelji hribov,

Če ima kdo voljo prekolesarit kakšno kolesarsko turo cestno/gorsko ali pa osvojit kakšen vrh v julicah naj mi to sporoči.Drugači sem pa iz severne primorske.

Lp bunko

Jst bi šel s kolesom na otok Krk, z vlakom do Rijeke in naprej s kolesom do Baške (Rijeka – Baška, 66km). Star sem 29 let imam gorsko kolo in do 80 km imam moči. Šel bi 17.8 in nazaj naslednji dan.

Alex

acopolstar@gmail.com

Bi bila kaka kandidatinja za kolesarsko turo iz predvidoma Mojstrane do Trbiža pa še malo naprej, potem pa v hude klance 🙂 do Višarij? Šlo bi se najverjetneje en dan čez vikend in seveda bolj zjutraj. pa ne se ustrašit ture, ker se ne bo šlo na čas, pač pa zato da se pride, torej dnevna tura in izi tempo 😉

Hej! Bi šel kdo na vikend turo, ali pa za podaljšan vikend kolesart po sloveniji?.. (bi blo najbol fajn, če dijak,študent(ka) da sva približno istih let) 🙂

Tudi jaz iščem družbo za kolesarske izlete, najprej kakšne krajše izlete po Sloveniji. Imam trek kolo.
Sem iz mb, 39 let sienna_sumer@yahoo.com

Bi bil kdo za vikend turo po sloveniji v kombinaciji z vlakom? Ce se kateri najde v tem me lahko kontaktira mitja9030@gmail.com

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close