Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice sopotnik za kolesarska potepanja

sopotnik za kolesarska potepanja

Pozdravček!

Lahko pišeš na sopotnik.44@gmail.com.

e.n.a. dej povej iz kje prihajaš pa se zmenva za kakšno izi turco,jst sm iz okolce lublane.lp

Škoda, ker ni tole julija izvedljivo!

Sem pa sam odprt za kakšno popotovanje po Avstriji, Italiji, lahko tudi MTB ture ali hribolazenje, pač po dogovoru. Če je kakšna popotnica, ki ima podobne načrtne, naj se mi javi.

popotnik-
V začetku avgusta odhajam s kolesom na morje v Romunijo.Če je kdo zainteresiran in ima željo da se mi priključi naj to javi na forum da se bomo zmenili naprej..

zdravo, jaz se tud opravljam v te kraje, samo imam namen začeti na madžarskem (budimpešta) in potem preko romunije in bolgarije proti istanbulu, če koga zanima se lahko pridruži…termin je druga polovica avgusta-september…
lep pozdrav vsem

Mogoče kdo za kolesarjenje proti koncu septembra? Recimo kaka Dalmacija, Korzika, mogoče Romunija.

Nas je kar precej kolesarjev, navdušenih za potepanje po svetu s kolesom…
Pa obstaja v SLO kak forum izključno po naši meri (poleg Bicikel.com), forum na katerem bi bilo možno najti sopotnika za kolesarska potepanja?

lp g…..

Jaz ga žal še nisem našla. So portali, ampak ne popotniškokolesarski 🙁

Lepo pozdravljeni!Kar veliko kolesarim po Slo in tudi Hrvaški, vesel bi bil kdaj kake družbe na kaki turi.lp M.

malo sem pozna, ne vem če je tema še aktualna, ampak tudi sama sem precej navdušena nad kolesarjenjem. Ne morem sicer reči, da sem v nevemkako dobri kondiciji, ampak za kako lažjo turo sem takoj. Ta začetek… Čez poletje sem precej spraševala prijatelje, da bi kam šli, vendar so bolj za poležavanje na plaži, zato sem morala iti sama :). Če še kdo nima primerne družbe, bi se lahko za kdaj zmenili in skupaj kam odšli… moj mail je: kakojelepo@hotmail.com lep dan

Iz katerega konca pa prihajate, tako da se znam orjentirat.

Lep pozdrav Boštjan

Jaz sem s Celjskega.
Zadnje čas žal nič na kolesu. Drugača pa iščem družbo za kolesarska potepanja za naslednje leto 🙂

sem za kolesarjenje aaangie77@gmail.com

No ni problema jast sem iz Primorske tako da tisti vaš konc ne poznam dobro :). Ja pri nas imamo vreme čez celo leto super tako, da se lahko za naslednje leto kaj zmenimo.

Lp Boštjan

da se malo aktiviramo:))
poleti? bicikl? kak mesec dni?

Ja eni smo po primorskem aktivni 100 na uro že cez celo leto.Ja lepo, da se simpatizerji aktiviramo 🙂
lp Boštjan

Pozdravljeni

Nevem ali je tema še aktivna ,ampak vseeno.
Letos sem se odločil dopust preživeti na kolesu. Ker bi to bilo zame prvič bi rabil kakega sotrpina/ko, lahko tudi več.
Štartal bi iz ljubljane pa do krka in po otokih naprej do recimo paga. Končni cilj še ni določen.Potovanje bi bilo dopustniško ,brez kakega hitenja in nervoze, počasi , kolikor se naredi km v enem dnevu se naredi ,tempo dopustniški,najde se kamp in prespi. Če je slabo vreme se načeloma lahko prespi tudi v apartmaju. Vračal bi se z trajektom do rijeke,potem pa dve varjanti . Ena je da se gre z kolesom nazaj do slovenije in nato na vlak ,ali pa že v rijeki na vlak in via ljubljana, oziroma so opcije še odprte, stvar dogovora.
Vse skupaj naj bi trajalo 2-3 tedne , kot sem prej napisal dopustniško.
Jadran sem preplu z čolnom , prevozil z avtom ,vlakom, edino z kolesom še nisem .

Šlo naj bi se nekje konec junija začetek julija, lahko se ta termin še prestavi.
Pred popotovanjem bi se lahko zmenila/li tudi za kakšen skupen trening recimo.

Torej je kdo ali katera za akcijo?

L.P.

Lafe

me pa prou zanima če se je že kdo iz tle sploh zmenu za kako turo? :))))

lafe iz kje pa si?

Ja tud jest se to sprašujem ,ampak probat ni greh pravjo,zato pa je internet :-).

Sem pa iz ljubljane -vič. Lansko poletje sem imel že neke želje samo mi je hrbet preprečil kakeršno koli kolesarjenje, namreč ugotovili so , da imam diskus hernijo. Upam da mi letos uspe .

L.P.

Lafe

Torej pišem v drugo..

Nekdo je spraševal za kolesarjenje po Alpah (Italija, Švica). Sem za! Poleti bi rada prehodila tudi slovensko planinsko transverzalo. Prav tako imam nekako v planu prevoziti hrvaške otoke (nekje do Č. gore, morda celo Grčije, Istanbula?)…

Dalj časa pa razmišljam o daljšem potovanju s kolesom do Nepala. Tam bi želela prehoditi (vsaj dobršen del ) Great Himalaya Trail- a. Potem pa morda dalje proti JV Azije, Avstralije…

če kdo upa. 🙂 …naj piše: pia.persic@gmail.com

Iščem družbo za popoldanske (med tednom) ali celodnevne ture. Običajno izbiram ture po manj obljudenih cestah in takšne, da je tudi nekaj vzpona. Med tednom se običajno zapeljem na kakšen hribček v okolici Ljubljane (Katarina, Krim,…).
Pišete mi lahko na rinkakoskos@hotmail.com.

Iščem sopotnico za termin nekje do 27.4., hotel Oleander 3* v Strunjanu, 5x polpenzion, nedelja do petka, 132eur. Lahko bi se zmenila tudi za Hotel Mangart v Bovcu.kjer je polpenzion 39eur, ali kaj podobnega. Ponudbe so od Sončka. Zadeva bi bila saj iz moje strani kolesarsko obarvana.
Iščem sopotnico zaradi neplačila 🙂 za enoposteljno sobo.
Ponudba je čisto resna, zato če si resna tudi ti se oglasi …….. gradbinc@yahoo.com
lp

Oj, živjo,
jst sem zlo zainteresirana za kolesarska potepanja, in tudi iščem družbo. Se mi zdi pa fajn, če bi se za začetek zmenili za eno ‘spoznavno’ eno turco, da vidmo kako bi se uskladili med sabo glede kondicijske pripravljenosti in želja, pa tut da kakšno več rečemo. Jst sicer nimam kondicije do neskončnosti. Si jo pa skušam vzdrževati sedaj pozimi, da občasno skočim na kak hrib. Glede destinacije sem sama odprta za vse predloge. Od Primorske do Prekmurja, s šotorom ali v kombinaciji z vlakom itd. Mam čas tut med tednom. Skratka pišite mi na agatapetric@gmail.com

Med prvomajskimi prazniki želim odpotovati iz Lj do Budimpešte s kolesom. Nazaj z vlakom. Če se najde kakšna popotnica za družbo bom vesel, sicer grem pa kar sam… 🙂 klavdijp@gmail.com

Vglavnem nobena se ni oglasila, zato grem kar sam. Užival pa bom od 16.-20. aprila v hotelu Alp v Bovcu, brez doplačila za enoposteljno sobo 🙂

Lafe, piši na mail: pia.persic@gmail.com

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close