Najdi forum

šoping v Bosni

Pozdravljeni.

Vem, da je bilo pred leti “moderno” in da se je zares splačalo po kakšna oblačila hoditi v špoing v Bosno. Zdaj pa ne vem, ali to še kdo hodi danes. In predvsem kam? Imam namen iti drug teden, npr. do Banje Luke.

Mi lahko kdo svetuje, kam se splača in po kaj?

Najlepša hvala vsem za info!

Bil tam in kaj kvalitetnega tudi z lupo ne najdeš. Večinoma poceni ponaredki, ki jih najdeš tudi pri naših kitajcih.

tja hodit samo za šoping se niti pod razno ne splača…
tam na tržnici prodajajo turško in kitajsko robo za tako ceno, ki jo tudi tu dobiš v butikih… sploh med počitnicami in prazniki, ko vedo, da prihajajo “slovenci” :)).
Ravno za majske počitnice smo bili dol in sem šla malo pošnofat po tržnici in pogledat koliko stanejo lahke prehodne jaknice… in 90% so bile vse plastične kratke “usnjene” jaknice, nekaj navadnih platnenih in ostalo trenerke. In eno grdo mi je hotla prodat za 40€. Sm rekla, da cenej in lepše dobim pri nas v LJ. In to v butiku. Me je samo postrani pogledala…
Sploh če pri nas slediš akcijam, niti ne razmišljaj, da bi hodila dol.
Morda, ampak res morda se splača pri njihovih kitajcih kaj kupiti, sploh kake otroške obleke in čevlje oz sandale… jaz sem tudi sebi kupila res ugodne hlače in majčke…. samo… res… če se odpravljaš dol samo za šoping, pozabi… škoda časa in denarja.

Kaj pa Madžarska? Pred leti mi je mama tam nakupila pulije, ki so bili na lj. tržnici 3-krat dražji. Popolnoma isti puliji.

V bosno se splača hodit sprot ko greš na hrvaško morje. špecerija je od oka 30% cenejša, cote pa morate iti kupovati izven počitnic, ko spet spustijo cene.

Oblačila v Bosni so večinoma kvalitetna, so tudi slaba. Tako je tudi v Sloveniji.

Kupujem v “robnoj kući” in na tržnici in sem zadovoljna. Oblačila na tržnici so cenejša, res pa je, da včasih tudi slabše kvalite, kak šiv se razpara a nič kar se ne bi dalo zašit.

Imam majice, ki so stare več kot 6 let in so še nosljive, kupljene v Bosni (so bombažne).

Hlače kombinacija elastna in bombaža stare 4 leta še vedno ok.

Pripomba gre kompletu, ki sem ga kupila hčerki, je šiv med nogam popustil, slaba nit.

Vsi, ki opevate oblačila v Sloveniji, se morate zavedat, da so oblačila v njej večinoma tujega izvora, kitajska, turška…

Dovolj je, da recimo naredite obisk po HM in kaki drugi trgovini in da vidite, da je to res.

Dobila, kot darilo dve pižami kupljeni v Ljubljani v “normalni” trgovini, prva se je razvlekla, druga pa popokala po živih na obeh delih (spodnjem, zgornjem).

Tako, da ni treba posploševat.

To misliš Lenti? Tam ni več štantov, kraj je prazen……

Ne vem, če je bilo prav moderno hodit v Bosno v šoping. Ker nikogar ne poznam, ki bi šel, če ne bi brala tega foruma, sploh ne bi vedela, da se to počne. A se vam res da? Meni je že v BTC muka it, pa imam par km do tja …

Ne gre se zato, če se nam da, ampak zato da prihraniš. Tudi v službo ne hodimo, ker se nam ljubi, ampak zaradi denarja 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close