Najdi forum

sončnice

Pozdravljene!

Zanima me, če katera izmed vas morda ve, kako in s čim vpeti sončnice (umetne, drobne cvetke) v spuščene lase. Frizerka mi je že poskušala naredit frizuro za poroko, ampak sončnic ni mogla pričvrstit v lase,razen z navadno gumico, ki pa se je ful ven videla. Rekla je, da je ona na sejmu v Bologni najdla malo morje takih stvari, vendar so jih v salonu razgubili. Baje obstajajo neki fedrčki, ki se samo vpnejo v lase in se ne premikajo po laseh, nič ne drsijo. Zato me zanima, kje se dobi karkoli, da bi sončnice vpele notri, če bi imela spete lase, ne bi bilo problema, ampak jest tega ne maram, ker mi obraz še bolj suh naredi, pa še starejša zgledam.

Za odgovore najlepša hvala in lp vsem skupaj, M.

lep pozdra.Soncnice lahko pritrdiš z šivilsko elastiko,dobi se v bolje založenih šivilskih trgovinah.Elastiko daš skozi lasno sponko,nato sponko(z drugega dela kot se zapenja greš ob lasišču zajameš nekaj las,daš sončnico zraven las in potegneš lasnico ven in nato zavežeš elastiko.(lasnico-špango,uporabljaš zato,da lahko elastiko daš ob lasišče,če imaš že narejen čop.To je frizerski trik,jih je pa še veliko,lahko si pomaga tudi z kakšno starejšo frizersko knjigo spenjanja.,naj ji dela domišlija.Upam da sem ti vsaj malo pomagala.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close