SONČNI MRK
25.3. odrinemo v Antalyo na sončni mrk.( kamp Olympus). če je že kdo bil kdaj tam naj mi prosim sporoči kako se je imel in kaj se da početi in se splača videti.Tam smo en teden poleg mrka bi še šli malo naokrog. Ni ravno veliko časa pa vseeno. Tudi kakšni kulunarični nasveti so priporočljivi, saj vsi radi kaj dobrega pojemo in popijemo.LP vsem kjerkoli se že potepate ali pa se pripravljate na letošnja potepanja.Ursa
Čao, vem da je tole malo pozno, ampak zanima me če bi slučajno imeli prostor in me vzeli s sabo, sploh če greste z avti. Stvar je taka: bila sem zmenjena z enimi, da gremo v Kapadokijo geldat mrk, pa so mi danes v četrtek sporočil, da so se enostavno premisli. Po domače povedan zaj. so me. Jst pa šla že po vizo, preštudirala kaj je za videt, pa se zelo veselila tega izleta. Sicer sem študentka, stara 23 let, ful nezahtevna, prilagodljiva, ne kompliciram, tako če bi bli slučajno pripravljeni me vzeti s sabo, bi bilo nepojemljivo. Če je kakšna varianta, da grem z vami, me prosim pokliči na 041/322-341.
Drugače pa vam želim uspešno pot in naj vam bo vreme naklonjeno. Tina
Tina se ti globoko oproščam. Sem kar izginila iz foruma. Zdaj se ponovno vračam. Upam, da si uspela priti do sončnega mrka. Mi smo šli (4) najprej z avtom do Graza, nato pa z avionom do Antalyje. Bila sem povabljena, karte in nočitve so bile že v naprej rezervirane, tako da bi ti težko pomagala, saj sem se že sama takorekoč “švercala”. Sicer je bilo to zame veliko doživetje.Še enkrat oprosti, ker se ti nisem javila.Veliko lepih potovanj ti želim. Ursa
Forum je zaprt za komentiranje.