Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek sončna očala

sončna očala

Rada bi si kupila dobra in ne predraga (do 15.000) sončna očala. Kje jih po vaših izkušnjah lahko kupim ?
Pozdrav

kaj pa ti misliš, kje jih prodajajo? zagotovo ne v mesnici!

Največjo izbiro sončnih očal imajo v optiki -50, kjer je res ogromno sončnih očal vendar jih jaz za 15000 nisem našla. Jaz sem jih kupila za 30000, s popustom so me prišle 24000. Tiste, ki so malo bolj poceni pa niso ne vem kako fajn. V glavne so to tista čudna vesoljska očala z roza ali plavimi šipcami.
Clarus v City parku nima nič, ampak dobesedno nič, razstavljenih imajo ene 10 sončnih očal, v glavnem nič.
Splača se it pogledat še v optiko Look look v BTC-ju ampak imajo tudi kar zasoljene cene.
Aja pa v City parku je še ena optika samo ne vem kako se imenuje kjer imajo kar nekaj očal ampak meni nobena niso pristajala, mogoče pa tebi bodo.
Dosti izbire pa ima tudi Mestna optika na Kongresnem trgu čeprav tudi ne ravno poceni.

Upam, da sem ti kaj pomagala.

Jaz sem najdla lani ene dobre v Clarusu na Čopovi.So bli 50% dol in so me pršli mal čez 10.000sit.

Vseeno pa iščem še kakšna očala in tud še nobenih nisem vidla,ki bi mi bila všeč.Pri teh sedanjih namreč ni tistih nosnikov al kako se jim reče 🙂 Letos so spet sama taka velika plastična očala v modi(in take že imam).Rada bi kakšne lažje-ampak ne maram pa tistih prozornih šipc,brez okvirjev.So preveč “fancy” zame :>

V Mariboru dobiš sončna očala pri Benkotu.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close