Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek sončna nedelja.

sončna nedelja.

jp,končno prost dan,pa še sončna nedelja,je kera za kako kavo….

Očitno so vse babnce že zunaj 🙁

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Prost dan, ki ga boš izkoristil zraven računalnika in s čakanjem kdaj te bo katera kontaktirala na pvt. Svet je lep.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Tudi zate velja mali..) Ko te ne bo več gor,potem bom vedela da je le ena ujagala (ukrotila) ..))

Sandi, kaj pa ti počneš že od jutra na monu? Drkaš, ali depresiviš?

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Sandi, kaj pa ti počneš že od jutra na monu? Drkaš, ali depresiviš?[/quote]
Ful že od jutra, kot da sem poslal 30 sporočil lol. Trenutno pa gledam tekmo, če te že zanima, približno uro nazaj sem pa odlaufal 5 km.

Btw, deluješ mi kot da si zacopan v Nm-3wja, glede na to, da si edini tu gor, ki ga tako zagreto braniš :>

Tudi zate velja mali..) Ko te ne bo več gor,potem bom vedela da je le ena ujagala (ukrotila) ..))[/quote]
Na tvoja privat sporočila se ziher ne splača čakat.

haha mali,res je tako.

oddelal dobri dve urici na scooterju … spotoma pogledel napenjanje prdic mladenk na kobilah … noro dobri razgledi ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Pa kaj je z vami. Ta vikend je bil prekrasen, meni na kraj pameti ne bi prišlo, da bi se čez dan približala PC-ju. Sami dolgočasneži:).

tole spada v popolne vgrize v mednožje vratno … kaj pa tale objavica???
vikenda še ni konec in zunaj je celo romantično ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Bemu, pa si naja pogruntal, sam ne okol govort!

Bemu, pa si naja pogruntal, sam ne okol govort![/quote]

ej Paco … a misliš, da je DoSadni sposoben vsaj 5x plačati vse runde, ki jih midva konzumirava, da bi bil lahko član najinega fan kluba ☺

Bemu, pa si naja pogruntal, sam ne okol govort![/quote]

ej Paco … a misliš, da je DoSadni sposoben vsaj 5x plačati vse runde, ki jih midva konzumirava, da bi bil lahko član najinega fan kluba ☺[/quote]
Dvomim, razen če doma sune.

ej Paco … a misliš, da je DoSadni sposoben vsaj 5x plačati vse runde, ki jih midva konzumirava, da bi bil lahko član najinega fan kluba ☺[/quote]
Dvomim, razen če doma sune.[/quote]
poreklo € me ne moti … lahko tuidi odda v najem tudi mamo, sestro, sestrično … bomo skompenziral ☺

Ja že že, ampak vidva sta stara. Tko ful ane.

Ti ne boš nikoli toliko star!
Sva pa v glavi bistveno mlajša kot ti.

Ti ne boš nikoli toliko star!
Sva pa v glavi bistveno mlajša kot ti.[/quote]
pa z “glavicami” mnogo bolj dejavna ☺

Tak lep dan, vi ste pa viseli na netu?

Pa res ja…ob 16h se je pokazalo malo sončka:).

Pa res ja…ob 16h se je pokazalo malo sončka:).[/quote]
btw: v čem je point, da se dan imenuje nedelja — konec koncev je to točno tisti dan (poleg sobote), ko je najbolje uživati v svojem premoženju … ne pa se drenjati po cestah z idijoti iste vrste, ki gredo nekam na “svoje”

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close