sončenje
Torej, Demie je danes šla v shopping:) In si je kupila osvežilno vodico brez faktorja(ma-mi-ca nisi povedela, da tako fajn diši;)), losjon po sončenju, mleko za superporjavitev 8-12 faktor in suho olje faktor 1-3. Toliko stvari pa zato, ker bo letos ful dosti na soncu in še delila si bo malo izdelke:) Za darilo pa mi je potem prodajalka prinesla še torbico, v kateri je taka odejica oz. ne vem še kaj naj bi to bilo, ampak mislim, da krilo ni:)) Kdo ve slučajno? Aja, bila sem pa v Mullerju.
Te stvari so me tokrat kar ful udarle v žep, moram rečt. Jaz samo upam, da ne bom obžalovala, ker ne bo rezultata. Za vse štiri izdelke sem dala slabih 15.000 sit. Precej drago, ampak letos žal ne bo šlo brez, ker bom ful izpostavljena soncu. Mi je pa zelo prijazna prodajalka svetovala kako se moram mazati – najprej ene štiri dni z visokim faktorjem, potem z njižjim (torej v tem primeru z oljem), ko vidim, da imam že lepo rjavo barvo. Sama sem se odločila, da bom se raje mazala z mlekom (in vodico po potrebi) samo tam, kjer imam bolj občutljivo kožo in tam, kjer koža letos še ni bila izpostavljena žarkom. Drugje pa kar z oljem in vodico.
Namesto vodice (če jo boš želela kupiti), lahko kupiš tudi v lekarni termalno vodo Avene. Ta Collistarja je dražja, ampak je pa res, da daje lepo intenzivno barvo.
Če pa želiš res, ampak res tropsko intenzivno barvo, pa obstaja še ena koncentrirana krema oz. “marmelada” za to. Ampak ta se nanaša, ko si že lepo rjav oz. pri ljudeh, ki si želijo barvo, ampak je ne dobijo zlahka.
Forum je zaprt za komentiranje.