Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Sončenje zgoraj brez

Sončenje zgoraj brez

Po dolgih letih dopustovanja v FKK kampu sem bil na obisku pri kolegu na Krku.
Šli smo tudi na plažo, katera je bila čisto polna.
Ampak:
Niti ene ženske, ne glede na njeno starostno obdobje, ni bilo zgoraj brez. Niti ena se ni sončila brez gornjega dela kopalk.

Še 20 ali pa 30 let nazaj jih je bila zgoraj brez velika večina. Celo na Mariborskem letnem kopališču.

Kdaj se je vse to tako spremenilo in zakaj?

Lp
J.

Na prvo sem prebral – srečanje zgoraj brez. :))

Kdaj se je to spremenilo? Jah, UV žarčenje je zaradi tanjšega ozona bolj nevarno kot nekoč. 🙂

Nekoč je pri veliko ljudi bilo bolj bistveno, da si prišel lepo rjav domov z letovanja in da se je to videlo, da si bil nekje, danes pa je dokazov o škodljivosti sonca in njegovemu izpostavljanju malo morje.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

sončenje zgoraj brez je stvar mentane higiene, nasploh je smiselna prepoved sončenja zgoraj brez starejšim od 30 let in tistim , ki so rodile ter imajo povešene prsi, razlog je preprost, ker s tem povzročajo čustvene bolečine moški populaciji in pod temi pogoji sem zagovornik prepovedi

Ker je to na javnih plažah enostavno prepovedano (vkolikor to ni fkk). Verjetno si nihče ne želi na dopustu dobit položnice za “razgaljanje na javnem mestu”, kaj misliš?!

Drugo so divje, odročne plaže, tam pa najdeš nagce 😉

Da mi je videti tvoje prelestno mlado telesce.

Razgaljenje je, če je zgoraj brez??? Od kdaj je to prepovedano, saj nismo v Ameriki, da bi nad “nespodobnimi” ženskami bdela moralna straža? Kaj pa ko doji otroka ženska? Bi se morala tudi skrivati?

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Da mi je videti tvoje prelestno mlado telesce.[/quote]

Ne želi si tega, ker bi doživele takšne čustvene bolečine, da bi te čisto zvilo.:) predvidevam.

Kako mehka in ranjena morajo bit čustva, da človeka boli, ko pogleda telo, ki ni po tvojem okusu? Hmmm

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Jaz sem vsako leto že iz otroštva na enem in istem otoku malo južneje od krka. pa tega pojava še ne opažam. So pa tam divje plaže, tako da se nikomur ne zapoveduje, kaj mora imeti gor, res je opaziti trend, da so vsi vedno bolj oblečeni, ampak tako dramatično še ni. Navsezadnje je mokre kopalke tečno imeti na sebi. V nepoletnih mesecih, ko praktično ni nikogar, ali pa tu in tam kdo na čisto drugem koncu zaliva, imam ne sebi samo gumico za lase. Aja nazadnje sem bila v evini obleki pred dvem mesecema v blejskem jezeru. Se spomniš krivokljunčica? Ti si še nekaj komplicirala, pa čeprav je bila že skoraj trda tema ccc
Sončiti pa itak čim manj. Še sploh za tiste, ki svoje kože sicer ne izpostavljajo soncu, potem pa tisto praženje na plaži…?

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Matjazko, če nečesa ne veš, še ne pomeni, da ni res in da ne obstaja. Sploh na Hrvaškem so bolj picajzlasti kot pri nas. Jaz sicer sem se preoblačila na plaži, ampak to je bilo v sekundah opravljeno. Saj tudi seks na javnih krajih ni dovoljen.

Katenjka piška miška, jaz sem komplicirala zaradi nečesa drugega, ne zaradi golote, bilo je prav erotično vse skupaj haha Za naslikat s čopičem recimo.

Uf, da mi je bilo vedet zaradi česa je ena komplicirala in kakšna je bila tista oblekca obsijana z mesečino….

Nocoj bo jasna noč, malo pred polno luno, mesečina bo še lepše sijala…

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close