Sonce rumeno in njen skok:)))
Ne, ne jaz sem skakala v petek, snemali so pa v soboto :-)). V soboto tak čas sem se jaz na morju zbudila :-)).
A ti bi tudi fotke gledala??? Hm, ti pošljem kakšno, če bi rada obujala spomine in potem ugotovila kako je bilo fino in šla še kdaj :-)).
Hvala ti, se že veselim pogledat 🙂
………………… bi lahko še jaz vidla tvoj skok.
Sem pa včeraj govorila s tvojim pilotom tandema in mu povedala, da me je tvoj slikovit opis skoka tako navdušil, da bi še jaz skočila. Si naredila dobro reklamo zanj, zato mislim, da boš pri naslednjem skoku deležna kakšnega prav dobrega popusta.
Je bil pa tako radoveden, da me je potem klical nazaj in vprašal, kje si to napisala, da bi še on prebral. In res ga je zadeva zadela- zelo pozitivno.
Tako, svojega snemalca že ima, tebe pa mora vzeti za reporterja. Boste super tim.
nani
Nani!
No, zdaj pa je skrivnost razjasnjena!
Res mi ni bilo jasno, kdo bi mu lahko pokazal tole mojo izpoved :-)). Za crknit. Ne bi si mislila da take pogumne fante ganejo takele izpovedi :-))). Popust je pa že zgoraj obljubljal, ja :-)). Khm, khm. Za reporterja ne bi bila dobra, bolj za kakšno nakladaško pisanje (proste spise sem imela vedno 5) :-))))
Daj, oglasi se mi na mail, pa bova tam kako več rekli:
Ojej :-))
Jah kaj hočeš – c’est moi :-))) Me pa firbec matra kakšne predstave si imela da so bile tako zgrešene :-)))))))))
Sicer pa imamo pri nas kar konkretno nevihto, upam da ni bila spet kje toča (pri nas zenkrat samo fuuul pada in piha).
Hej, lusne slikice in ti tako…polna radosti:)
Pri nas sej je zacelo!!! Temni grozeci oblaki, veter, vse frci, ljudje tecejo s kopalisca…Jaz pa opazujem z balkona (na varni strani).
Upam, da se bo ulilo…Toda veckrat po takem vetru oblaki odplavajo dalec stran, ne da bi spustili niti kaplje.
Cemo vidt, kolko bo duralo:))) Lep pozdrav Babi
Forum je zaprt za komentiranje.