Najdi forum

Avgusta greva z možem na Šolto. Je bil kdo že tam? Vtisi? Osebno mi je všeč plaža (fotke) in ponudba na plaži. Sem pristaš čim bolj sproščenega dopusta, brez ure in predpisane toalete. Najraje jem kar zunaj kaj sveže pripravljenega na žaru, sadje, pijačka – seveda v hladni senci.

dali Šolto po dolgem in počez, če bi rekla da mi je strašno všeč bi se zlagala. Plažo smo res imeli samo zase, sicer malček dlje, ker je z nami letoval kužek, ampak dobro, se navadiš. Z domačini res nismo imeli problemov, trgovinica v Stomorski glede na velikost dobro založena, če česa nimajo in jih prosiš ti pa tudi skušajo ugoditi. Mir, mir in še 1x mir, žuranja tu ni. Če želiš gužvo greš v Nečujam, odrezan hrib, zgrajeni apartmaji do vrha, na plaži bazenčki. V Rogaču (do tu vozi trajekt) so otroci prišli na svoj račun na vodnih igralih, vendar kake pametne sence ni nikjer. Maslinica raj za jahte. Obala več ali manj skalnata, v vodi smo povsod zasledili ježke. Hrana v konobah dobra, cene popolnoma iste kot tu, morda kaka stvar še cenejša, tako da s seboj ne vlačita ničesar

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close