Najdi forum

Spodaj sprešujejo o Njivicah, mene pa zanima Šolta. Tisti, ki ste že bili, kakšne so vaše izkušnje? Kateri kraj bi priporočili, kako je z infrastrukturo, apartmaji-privat ali hotelski?

Če si bolj za hotelski turizem, potem na Šolti nimaš kaj dosti izbire – greš v Nečujam.
Sicer pa je Šolta lepa, prijazna, če se potrudiš, najdeš samo svoj košček plaže. Ni pa kaj dosti tipičnega turizma v smislu zabavišč, diskotek, štantov ipd.

Super, hotelskega turizma ne maram, gužve tudi ne. Kako pa apartmaji, se bolj splača (ne samo cenovno) vzeti hotelski ali privat apartma?

Meni je Šolta ful všeč. Že nekaj let dopustujemo na Šolti. Predvsem mi je všeč, da ni tako skomercializirana kot ostali jadranski otoki.

Otok lep, majhen, celega sem prekolesarila, paziti je treba kje najamete app, ker v Nečujamu so eni novi app ki so grajeni zelo strmo v hrib, na razglednici pa zgledajo tako kot da bi bili ob plaži.Sicer so ob plaži samo grajeni visoko v hrib….tako da ne boste preveč trpeli ko boste šli iz plaže….

Bili smo tam…Nečujam…apartmaji…ODLIČNO…PRIPOROČAM vsem, ki ljubilo mir, dolge večerne sprehode brez nakupovanj in neokrnjeno naravo.
Če imate majhne otroke…super…za najstnike ni, je preveč mirno.-)

http://www.lenko-fewo.de/kontakt.html

Mi smo bili tukaj. V Stomorski. In še se bomo vrnili. Se pa večinoma strinjam z že napisanim. Najbolj mi ostaja v spominu vonj Šolte in njena flora.

Sem mislil da se gre večina dopustnikov na morje spočit…

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Šolta je eden izmed redkih otokov, ki ni skomercializiran..polega tega barka ali trajekt vozita do Splita, Brača, Hvara, Visa,…
Punkte za plaže lahko poljubno menjaš, ker se da otok kar hitro prevozit…brez obcestnih štantov, bifejev, znakov takih ali onakvih,…
Novejši apartmaji v Nečujamu so cenovno najbrž brez konkurence v Dalmaciji…

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close