Najdi forum

je kdo bil na solti? zanima me morje… trajektna povezava…pa infrastruktura! potapljaski centri? lp petra

morje – čisto kot solza
plaža – kamnita, ni ravno primernih plaž za male otročke
trejektna povezava – mislim, da 3x v obe smeri / dan
infrastruktura – OK glede na vleikost otoka
potapljaški centri – do lani ni bilo nobenega.

Šolta ni najbolj turistično razvita. Malo pobrskaj z iskalnikom, ker je bilo že vleiko napisanega o Šolti – da ne bi ponavljala.

Meni je bilo všeč, ker sva z možem iskala mir, samoto, prijazne ljudi…. Žura in turističnega vrveža na Šolti ni!

hvala,tocno to tudi midva isceva ! moz je potapljac- torej je treba se to preveriti! lp petra

jaz sem bila lani na Šolti v kraju Stomorska in tam so se z dvema gumenjakoma vsako jutro eni hodili potapljat, vračali pa so se zvečer.

ali je bilo to organizirano preko centra,ali privat ? lp petra

ne vem, sem skoraj sigurna, da je bilo preko centra??!!
Sicer pa lahko najbrž pogledaš na stran capita.wustl.edu/solta/ in boš morda našla kaj bolj zanimivega.

hvala za info. lp petra

Sem skoraj ziher, da Šolta nima potapljaškega centra, saj jim še lokalčkov in Špcev sladoledom primanjkuje, haha.

Malo pobrskaj še po različnih straneh na netu. O Šolti je full napisanega.

ima ! sem nasla !! lp petra

uaaau! super! sem včeraj nekaj spraševala moža, če se kaj spomni, da bi bil potapljaški c. na šolti in mi je tudi on rekel, da se mu zdi, da je videl, da je. no, fino! potem pa kar na juriš.

priporočam ti, da si vsaj 2-3 ure pred odhodom trajekta iz splita na šolto že v vrsti za trajekt, ker na šolto vozijo majhni trajekti in če ostaneš doli….

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close