Solea krema
Tudi jaz sem bila deklica, ko sem dobila za darilo SOLEA kremo…. ker kot zgleda, res drugega ni bilo… zacela sem jo uporabljati pri 15 letih starosti, fini obcutek, pa se tovarna Zlatorog je bila proizvajalec… jaz pa mariborcanka…. cez nekaj mesecev sem si kupila naslednjo…. prislo mi je v navado…. ko so bile na trziscu ze druge kreme… najbolj se spomnim NIVEE, me sploh niso mikale… ostala sem zvesta SOLEI…. sedaj sem stara 65 let, se vedno uporabljam SOLEO… lepa zdrava koza, nikoli nobenih tezav… vedno enaka kvaliteta, enaki neprisiljeni vonj, ceprav jo zdaj izdeluje Henkel…. se vcasih posalim, da bi mi zdaj ze lahko eno podarili, kot zvesti uporabnici 50 let…. jo priporocam vsem, ki dajo nekaj na sebe in na svoje zdravje…. lep pozdrav…
Pozdravček,
krema je ok kot zaščiza pred mrazom, za poletne dni ni zaščita, ker nima Uv faktorja,
Krema je univerzalna in naredi zaščitno plast na koži, globinsko kože ne bo navlažila, nahranila.
Za mastne kože je lahko premastna.
Za tiste, ki želijo kaj narediti proti gubam in za bolj zrelo kožo bo vsekakor premalo.
Simone Godina
Ali je navadna Solea krem še sploh na tržišču???imam alergijo na praktično vse kozmetične kreme katere sem probala, razen na navadno Soleo, uporabljam jo že desetletja, pred kratkim mi je zmanjkala, kupila sem novo, nisem bila pozorna na napis, itak so imeli le eno v Mercatorju, ko sem jo odprla, sem ugotovila, da to ni to, kar sem do sedaj uporabljala. Zopet sem dobila srbečico, krema je nekako trda in se slabo maže.na njej piše with thermal water, meni ne ustreza, ali obstaja še navadna Solea krema??????
več lahko preberete prav tukaj http://yourperlebleue.com/386/lepota/perle-bleue-formula-3-n-nh-2-wm/
Forum je zaprt za komentiranje.