Šolarji danes naredili apokalipso pred McDonaldsom!!!
Saj to je vsako leto tako. Moja hci je vceraj prisla domov ob sedmih zvečer, niso sli v McDonald so sli pa na pizzo, pa v en lokal (lokali so bili polni mladine vceraj) pa potem v drug lokal, pa se kam. Kako se jim da v tej vrocini.? Ampak ok domov je prinesla odlicno spričevalo pa sem na eno oko zamizala da se je cel dan potepala :))
Jutranja rosa, 25.06.2021 ob 09:04
Kokosi
Bejz no bejz
Koljejo od vedno povzpetniki, ne pa taki ki Dans ne vejo kakšen praznik je.
Hahaha kokoši tricetrt Slovencev odraslih ne ve kaj dans praznujemo, glavno, da je podaljšan fraj vikend in norija na Hrvadko?
Samo zabiti ne vedo kakšen praznik je danes. Drugače pa: gliha vkup štriha ali pa iste sorte ptic skupaj letajo.
Glede na to, da praviš, da 3/4 odraslih ne ve kakšen praznik je danes, potem je jasno s kakimi se družiš. Samo tvoja družba še ne pomeni realno sliko. Taki ste pač ti in tvoja družba. Ostali smo pa drugačni.
Samo toliko..če bo kronski nateg prišel v učbenike kot najhujša epidemija v zgodovini človeštva, si lahko predstavljamo koliko resnice je v teh učbenikih, ker sedaj vidimo vsi kaj se v resnici dogaja in kako je zabeleženo v časopisih, kako se cenzurira resnica in kako se izvaja genocid. Tudi židje so šli le “pod tuš” v plinske celice..
Dokler vsaka laž postane v učbeniku resnica, jaz ne dovolim, da se moj otrok uči teh laži. Zgodovina da, a tista ta prava. Dejstev ga bom naučila jaz, brez manipulatorskih, lažnjivih, podkupljenih posrednikov.
Aha zato ker koljejo povzpetniki, potem niso navadni ludje nič krivi? Za genicid nad židi in genocidi nad drugimi skupinami so pol krivi le par politikov in vojaki ki so tudi manjšina? Navadni nemški ludje ki se jim ni dalo razmišljati pač ne? Tko kot nioso krivi navadni ludje da je pred 15 leti na referendumu SDS uspela in uničila našo največjo medijsko hišo RTV in nastavila svoje ljudi na doloćene položaje, kot tudi navadni ludje niso krivi da spadamo po pravicah istospolno usmerjenih v Vzhodno Evropo. Ker se navadnim ljudem ni dalo z tem ukvarjati in so raje na sončno nedeljo odšli na izlet kot na referendume. Nobena politika ni nikoli nič kriva, ampak samo nevedna golazen od navadnih ljudi. Nevednost in ignoranca sta največje zlo.
In tako bomo nazadovali in nazadovali ker se navadnim ljudem ne da na nič misliti in gre država počasi u pm, dokler nebojo povzpetniki in politiki spet naredili vojno. A nimam takrat pravico te navadne ljudi, ki so danes mladi ki se jim je.be zmerjati z golaznijo, ki je vsega kriva?
Ta pametna generacija srednjih let ki buli resničnostne šove, bere 24kur in slovenske novice, pomisli na vodko ko omeniš Puškin, pametuje na FB ker je dva youtube videa videla kjer je nekdo ki se je predstavil kot zdravnik govoril o tem da nas bo 5G skuril, ima tono sranja doma in nobene knjige, gre v gledališče samo ko tam kakšen “komedijant” glupe vice poka, posluša muziko ki je slišat kot trop gonečih mačk, jim je glavna tema pogovorov tašča, svakinja, soseda, sodelavka, šef in kdorkoli ki ima kaj več kot oni…..je vzgojila mulce ki nič ne vedo o zgodovini? Šokantno. Le kako je to mogoče.
kokoši, 25.06.2021 ob 09:37
Aha zato ker koljejo povzpetniki, potem niso navadni ludje nič krivi? Za genicid nad židi in genocidi nad drugimi skupinami so pol krivi le par politikov in vojaki ki so tudi manjšina? Navadni nemški ludje ki se jim ni dalo razmišljati pač ne? Tko kot nioso krivi navadni ludje da je pred 15 leti na referendumu SDS uspela in uničila našo največjo medijsko hišo RTV in nastavila svoje ljudi na doloćene položaje, kot tudi navadni ludje niso krivi da spadamo po pravicah istospolno usmerjenih v Vzhodno Evropo. Ker se navadnim ljudem ni dalo z tem ukvarjati in so raje na sončno nedeljo odšli na izlet kot na referendume. Nobena politika ni nikoli nič kriva, ampak samo nevedna golazen od navadnih ljudi. Nevednost in ignoranca sta največje zlo.
In tako bomo nazadovali in nazadovali ker se navadnim ljudem ne da na nič misliti in gre država počasi u pm, dokler nebojo povzpetniki in politiki spet naredili vojno. A nimam takrat pravico te navadne ljudi, ki so danes mladi ki se jim je.be zmerjati z golaznijo, ki je vsega kriva?
Res je.
Politiki so samo ljudje, ja, nekdo izmed nas. Na položaje jih postavimo, mi, ljudje.
Tako, da ja za vojne, pobijanja, korupcijo, lopovščino, smo krivi mi ljudje. Recimo samo Hitler, samo Miloševič, samo Stalin… ne bi mogli nič, če ne bi zanje pobijali njihovi oboževalci. Ok, res je, da nekateri ljudje so bili prisiljeni, apmak prislila jih je večina. Torej večina ljudi je podprla omenjene.
Tudi sedanji politiki v Slo, so tam, ker imajo podporo ljudi.
kaj ti resno, 25.06.2021 ob 09:53
Res je.
Politiki so samo ljudje, ja, nekdo izmed nas. Na položaje jih postavimo, mi, ljudje.
Tako, da ja za vojne, pobijanja, korupcijo, lopovščino, smo krivi mi ljudje. Recimo samo Hitler, samo Miloševič, samo Stalin… ne bi mogli nič, če ne bi zanje pobijali njihovi oboževalci. Ok, res je, da nekateri ljudje so bili prisiljeni, apmak prislila jih je večina. Torej večina ljudi je podprla omenjene.
Tudi sedanji politiki v Slo, so tam, ker imajo podporo ljudi.
Kaj ti resno,
BRAVO!!!! Neverjetno ampak to kar si zdajle napisal sem hotel prvo napisati, a sem se odločil da bom raje svoje sporočilo zastavil kot vprašanje. In to bi bil odgovor na vprašanje.
Nažalost se nečesa tako pomembnega kot je to ludje kot je “Jutranja rosa” ne zavedajo. Apatija in brezobzirnost tistih, ki se jim je.be pa sta glavni krivec, da je svet tako usran.
kokoši, 25.06.2021 ob 10:11
Točno to sem hotel napisati, da taki kot je Hitler nebi sami mogli nič.
Ja, samo značilnost luzerskih ljudi je pa ta, da vedno krivo zvalijo na drugega. Recimo na politike (ki pa so jih sami izvolili).
Pa seveda še enkrat poudarjam: niso bili vsi Nemci za Hitlerja, marsikdo ni maral nacizma, ampak večina je pač zmagala. Isto velja v Slo: gnile politika na oblast postavi večina. In večina je kriva za korupcijo in vse, kar se pač dogaja. Samo Janša, Mesec, Kučan, Cerar… ne bi mogli nič. Oblast jim dajo ljudje, ljudje jih podpirajo.
prjatu mi pravi, 24.06.2021 ob 20:05
zrastu sem burger kingom, tolk ne mi pravit, kaj je dobr in kaj ne. Ali pa madžarska svinjina, a to je pa ok?
Še boljša original slovenska
Jutranja rosa, 25.06.2021 ob 11:56
Hahaha
Najstniki jih zmotijo, danes, konec šolskega leta.
Pa partizani in domobranci, pa gayi, pa lezbijke, pa verniki, pa starejši. Jutri bo nov dan in kdo drug a ne *kokosi*? In kompaniha ?
Jutranja rosa,
ni neke logike v vsem kar pišeš.
Zakaj bi me zmotili geji če pa sem sam gej? In sem vedno zagovarjal ogrožene skupine, ki so zaradi vas v usranem položaju.
Če ne bereš dobro nj citiram iz prejšnega odgovora: “navadni ludje so krivi da spadamo po pravicah istospolno usmerjenih v Vzhodno Evropo. Ker se navadnim ljudem ni dalo z tem ukvarjati in so raje na sončno nedeljo odšli na izlet kot na referendume.”
in NAVADNI LUDJE SO KRIVI, DA SE VOJNE PONAVLAJO KER SE IZ PREJŠNIH NISO NIČ NAUČILI. Pač te ki se jim je.be in ti jih zagovarjaš pri temu.
In tako bomo nazadovali in nazadovali ker se navadnim ljudem ne da na nič misliti in gre država počasi u pm, dokler nebojo povzpetniki in politiki spet naredili vojno.
in,
Nažalost se nečesa tako pomembnega kot je to ludje kot je “Jutranja rosa” ne zavedajo. Apatija in brezobzirnost tistih, ki se jim je.be pa sta glavni krivec, da je svet tako usran.
Bla bla bla kokosi.
Zakaj misliš, da sm napisala med drugimi tudi gayi, ja ker vem, da si gay a hkrati si tudi ti zelo nestrpen do ostalih.
Nimas otrok. Jaz jih imam in mladina je danes drugačna, bolj samozavestna in ne sklanja glave za vsako figo in za vsak ficnik.
Zakaj poudarja
Kot jutranja rosa
Hahaha, drugje imam drug Nik in se zelo ujameva. ?
Jutranja rosa, 25.06.2021 ob 12:55
Bla bla bla kokosi.
Zakaj misliš, da sm napisala med drugimi tudi gayi, ja ker vem, da si gay a hkrati si tudi ti zelo nestrpen do ostalih.
Nimas otrok. Jaz jih imam in mladina je danes drugačna, bolj samozavestna in ne sklanja glave za vsako figo in za vsak ficnik.
Zakaj poudarja
Kot jutranja rosa
Hahaha, drugje imam drug Nik in se zelo ujameva. ?
Vem ja, samo če nisi opazila živimo v nevarnih časih!
Mladina je lahko bolj samozavestna, samo kaj to pomaga če se jim obenem je.be in so brezbrižni medtem ko jim vladajoči za hrbtom speljejo skozi vse živo sranje, ki bo vplivalo tudi na njihovo prihodnost?
Slovenija je po zaslugi vlade najbolj povezana ravno z dvema najbolj skrajnima in praktično nacističnima državama Madžarsko in Poljsko. Ravnokar zdajle ko visim na internetu sem po televiziji poslušal Dnevnik in spet so rekli, da se je Slovenija spet postavila proti Evropski Uniji zavoljo Madžarske in Poljske. Zdaj se to zgodi že vsak dan. Madžarska spet krši pravice istospolno usmerjenim in cela EU jih je napadla zaradi tega, Nizozemci so jim celo predlagali naj odidejo iz EU. In edini sta jih spet podprli Slovenija in Poljska. Poljska, ki bo še posiljenim ženskam prepovedala splav. Slovenija sodeluje zravn in se je že pred celo Evropo nepopravljivo osramotila. Prav tako slovenci vedno pustijo Janši da zmaga na referendumih, tudi proti pravicam istospolno usmerjenih. Ker grejo raje v nedeljo v naravo kot na referendum.
Misliš, da stanje ne more postati slabše? Misliš da je to najhuje kar je lahko? Da se stvari ne morejo še bolj poslabšati? Ljudem se bo je.balo a kar naenkrat se bomo potem na koncu lahko znašli v brezizhodnem položaju. In do katastrofe se hodi korak za korakom, počasi da ludje niti ne opazijo kaj se dogaja.
qwerty208, 25.06.2021 ob 13:07
Zgodovine po koncu 2. svetovne vojne se sploh ne uči, kar je po mojem katastrofa. Osamosvojitve se praktično ne omenja.
-
Novejša zgodovina je še v pisanju in vrednotenju in tega se ne sme učiti.:)
Ja, to je žalostno. Bi bilo za videt kak je učni načrt pri zgodovini in kaj učitelji odpredavajo. Je čista sramota, da ne poznajo osnov slovenske zgodovine.
Pa seveda, kdor je kolikor toliko razgledan, te zadeve pozna, čeprav se o tem ni učil v šoli.
Forum je zaprt za komentiranje.