Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Šolarji danes naredili apokalipso pred McDonaldsom!!!

Šolarji danes naredili apokalipso pred McDonaldsom!!!

Danes v enem izmed LJ McDonaldsov nisem mogla verjet svojim očem, kar sem videla. Potem mi je kapnilo, da je danes konec šole. Dobesedno v deset metrskih vrstah so otroci čakali pred McDonaldsom, da pridejo na vrsto.

Treba ovčice zdresirat že zgodaj na multikorporacijsko uro 😉

Odgovor na objavo uporabnika
mcdonalds obsesija, 24.06.2021 ob 13:50

Danes v enem izmed LJ McDonaldsov nisem mogla verjet svojim očem, kar sem videla. Potem mi je kapnilo, da je danes konec šole. Dobesedno v deset metrskih vrstah so otroci čakali pred McDonaldsom, da pridejo na vrsto.

Treba ovčice zdresirat že zgodaj na multikorporacijsko uro 😉

Bedno a ne, vrjetno tudi samo ameriške filme in serije gledajo.

če so stali v 10 metrskih vrstah in držali varnostno razdaljo recimo 1,5m, je bilo v eni vrsti cca 6,5 oseb, pa ajde, 7, če so bili fejst natlačeni. a to se ti zdi tako zelo grozno?

To je stalna praksa. Včasih je bil Mc Donalds v centru Celja. Vedno polno otročjadi. Po pouku na poti domov so se ustavljali tam in se nažirali svinjarije.

Ampak itak je logično, če pa starši ta male otroke vodijo na rojstno dnevne zabave v McDonalds. Kako bodo potem najstniki drugačni, če jih starši učijjo jesti svinjarijo?

zrastu sem burger kingom, tolk ne mi pravit, kaj je dobr in kaj ne. Ali pa madžarska svinjina, a to je pa ok?

Tudi meni paše od časa do časa, zakaj pa ne.

pretiravaš no, 24.06.2021 ob 19:34

če so stali v 10 metrskih vrstah in držali varnostno razdaljo recimo 1,5m, je bilo v eni vrsti cca 6,5 oseb, pa ajde, 7, če so bili fejst natlačeni. a to se ti zdi tako zelo grozno?

Dober vic to z varnostno razdaljo. Kje eni živite!?!

Ne vem zakaj tako zgražanje, pač so si ob koncu šolskega leta privoščili v mcdonaldsu. Moji otroci so šli pa na pico.

Večina take zadeve je malkrat in zakaj si jih ob taki priložnosti ne bi privoščili. Še posebaj po tem čudnem letu, ko druženja ni bilo.

Ampak eni pa morate iz vsega delati iz muhe slona. Nimate nič drugega za počet?

emmm … a 3,14ZDAm se pa lahko profit tlači tudi v r.it??
Jep .. tudi naf.uk levičarjev to dela ☺☺
Potem pa se levaki zgražajo nad tem, ko (H) firme, banke kupijo!!! kaj SLO
Opomba: osebje v McDonalsih je plačano slabše kot snažilke, albanci v gradbenih firmah … MaCe je treba izgnati iz države!!
LEVICA!!in SINDIKATI!!  kje ste, da preženete to zlorabo SLO ljudi!!

Bog MONa TM, 24.06.2021 ob 20:39

emmm … a 3,14ZDAm se pa lahko profit tlači tudi v r.it??
Jep .. tudi naf.uk levičarjev to dela ☺☺
Potem pa se levaki zgražajo nad tem, ko (H) firme, banke kupijo!!! kaj SLO
Opomba: osebje v McDonalsih je plačano slabše kot snažilke, albanci v gradbenih firmah … MaCe je treba izgnati iz države!!
LEVICA!!in SINDIKATI!!  kje ste, da preženete to zlorabo SLO ljudi!!

koliko si spio bogec mona hehehehhehe

men je pa krompirček v mcdonaldsu všeč.

ha hahhehhehehhe, 24.06.2021 ob 20:46

koliko si spio bogec mona hehehehhehe

Rožle – spil sem več, kot ti lahko preplavaš ☺
razloži razliko med 3,14ZDA (piz.da) izkoriščevalci in (H)vplačniki za naše banke, bencinske … !!! aja .. pa višino plač v acu in na MOL ☺

[img]https://shrani.si/f/2n/YC/2uu2sEQj/shutterstock546403519big.jpg[/img]

Slovenskih ljudi? Hočeš reči zlorabo vzhodno evropskih delavcev ki delajo za ameriško korporacijo?

Me prav zanima če bi bil McDonald tako popularen če bi bil Ukrajinski ali Kitajski? Ali pa lahko njegovi popularnosti prištejemo tudi podzavestno željo slovenskega človeka da je hurba največjim, torej američanom?

Bog MONa TM,

Slovenskih ljudi? Hočeš reči zlorabo vzhodno evropskih delavcev ki delajo za ameriško korporacijo?

Me prav zanima če bi bil McDonald tako popularen če bi bil Ukrajinski ali Kitajski? Ali pa lahko njegovi popularnosti prištejemo tudi podzavestno željo slovenskega človeka da je hurba največjim, torej američanom?

kokoši, 25.06.2021 ob 02:40

Bog MONa TM,

Torej si ti iz istega razloga podzavestno toplovodar ratal? Kaj pa socialkarska lenuharska zguba tudi?

Tako torej, 25.06.2021 ob 05:48

Torej si ti iz istega razloga podzavestno toplovodar ratal? Kaj pa socialkarska lenuharska zguba tudi?

Kr neki, tuki ni logike. To kar sem jaz napisal in to kar si ti napisal se ne ujema in nima nobene veze. Pojasni v čem je logika te primerjave.

Ne vem a ste kle že vsi 60+ al kako, ampak kaj točno ste pa vi hodili ven jest kot najstniki? Mislim mi smo jedli burgerje z ponfriji (ne mc donalds običajno), čipse, pice, sendviče tople z tono majoneze in ponfrijem ter podobne stvari. V resnici se ne spomnim da je kdo sanjal o domačem zelju in jabkih. Valda da smo hotli jest tisto česar doma ni blo. Pa smo 25 let kasneje še vedno tu :). Večina nas sedaj ne je več tega, ker bodimo realni, pri 40+ težko to hrano predelaš :). Nehajte zganjat foušijo. Naj uživajo dokler lahko.

Btw vrste so bile tudi pri slovenskih ponudnikih burgerjev, pic ipd.. Pač če si samo slučajno videla pred mc d še ne pomeni da so VSI slovenski otroci prodane duše američanom ki so menda izvor vsega zla :). Mislim da današnja mladina dosti več ve o svetu kot smo v njihovih letih vedeli mi. Pa večina je tudi več sveta videla kot smo ga mi pri njihovih letih.

Mladi danes nedvomno veliko več vedo. Včeraj so na Valu 202 predvajali ulično anketo na temo osamosvojitve Slovenije. Na vprašanje, koliko časa je trajala vojna za osamosvojitev, je mularija odgovarjala, da od nekaj mesecev do nekaj let. Ko so jih vprašali, s kom je bila Slovenija v vojni, jih polovica ni vedela, drugi so pa omenjali Nemčijo, Hrvaško … Kdo je zmagal v vojni? “Jah, ne vem, upam, da Slovenija.”

Tile se bodo čez nekaj let napihovali z  nekakšno visoko izobrazbo in diplomami.

Hahaha desperadodajka

?

A ti misliš, da bo ta mladina kot ti, ki se še vedno kopaš v zamerah vojne med partizani in domobranci. Kljub zakopanibsekiri vn vlačite zgodovino in se preoucavate kdo je kriv.

Po tolikih letih.

Mladim se j. Be za zgodovino, živijo ta trenutek in prav je tako.

Hahahah kake komentarje maš ti radodajka., radodarne?

Desperadodajka, 25.06.2021 ob 07:01

Mladi danes nedvomno veliko več vedo. Včeraj so na Valu 202 predvajali ulično anketo na temo osamosvojitve Slovenije. Na vprašanje, koliko časa je trajala vojna za osamosvojitev, je mularija odgovarjala, da od nekaj mesecev do nekaj let. Ko so jih vprašali, s kom je bila Slovenija v vojni, jih polovica ni vedela, drugi so pa omenjali Nemčijo, Hrvaško … Kdo je zmagal v vojni? “Jah, ne vem, upam, da Slovenija.”

Tile se bodo čez nekaj let napihovali z  nekakšno visoko izobrazbo in diplomami.

Jah očitno jih naša pametna z zeljem futrana generacija zgodovino uči 🙂

Ja, verjetno jih v šoli pri zgodovini učijo, da je vojna trajala nekaj mesecev ali let, da so bili nasprotniki morda Nemci, morda Hrvati ali nekdo tretji, in da se ne ve točno, kdo je zmagal. Zagotovo je tudi v učbenikih tako napisano.

Jutranja rosa, 25.06.2021 ob 07:56

Hahaha desperadodajka

?

A ti misliš, da bo ta mladina kot ti, ki se še vedno kopaš v zamerah vojne med partizani in domobranci. Kljub zakopanibsekiri vn vlačite zgodovino in se preoucavate kdo je kriv.

Po tolikih letih.

Mladim se j. Be za zgodovino, živijo ta trenutek in prav je tako.

Hahahah kake komentarje maš ti radodajka., radodarne?

Jutranja rosa,

Ja ampak a nimajo zgodovine, kot predmeta v šoli? Mi smo novejšo zgodovino (torej 1, 2 svetovno vojno in 91.ker dve leti obravnavali). Kako pol ne vejo?

Prasviš da se mladim j.ebe za zgodovino in da je prav tako?

A pol ne drži da se zgodovina ravno zaradi takih zavržencov kot si ti ki se nikoli iz nje nič ne naučijo vedno ponovi? Sej mladina se je tudi v bivši jugoslaviji fajn zabavala pol pa so bili začudeni od kje zdaj kar naenkrat vojna.

Zdjle pa v sloveniji zatiramo novinarje. Približujemo se madžarski in poljski ki že sprejemata mnoge stvari, ki se jih je sprejemalo v času nacizma. Vsak čas bojo na Poljskem še za posiljene ženske prepovedali splav. Itd. itd. itd.

A čez par desetletji  ko se bo vojna ponovila lahko te mlade zmerjam z neodgovornimi ničvrednimi govni, ki so vsega krivi samo zato ker se jim je je.balo in se jim ni dalo utrujati z tem, da bi o temu premišljevali (pa čeprav ne bojo oni vojne zagrešili in se bojo spet vsi ničvredneži zgovarjali na politike)?

Kaj ti to resno ali se norčuješ? UPam, da se hecaš.

Ker drugače pa čista katastrofa, da so mladi tako debilni, zarukani.

Veš eno je, če se danes kregajo med sabo domobranci in partizani.

Nekaj povsem drugega pa je poznavanje zgodovine. In ja, zgodovina spada med splošne predmete v šoli. In za zjokat se je, če ne poznaš vsaj osnov slovenske zgodovine. In, če blebetajo take stvari o osamosvojitveni vojni kot je omenila, potem je dejansko čista katastrofa.

Katastrofa seveda tudi učitelji zgodovine, da taka zabita mularija naredi šolo.

Vprašanje se postavlja kaj učitelji sploh učijo, da mladina klati take neumnosti.

S tem, da smo se te stvari mi učili že v OŠ in potem v SŠ spet. Tako, da sumim, da se učijo v šoli, vendar so pač butasti otroci.

Kokosi

Bejz no bejz

Koljejo od vedno povzpetniki, ne pa taki ki Dans ne vejo kakšen praznik je.

Hahaha kokoši tricetrt Slovencev odraslih ne ve kaj dans praznujemo, glavno, da je podaljšan fraj vikend in norija na Hrvadko?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close