Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek solarij

solarij

Toliko je bilo že rečenega na to temo,pa vseeno.
En mesec hodi enkrat na teden za 10 minut oz. če so čisto sveže žarnive pojdi samo za 7 minut. Ko se te bo že prijelo, pa lahko greš do poletja dvakrat na teden po 8-10 minut. Čez poletje pa valda ne boš hodila…Sicer pa so v solarijih vedno zaposleni tako prijazni, da ti svetujejo, glede na tip kože in moč solarija, kako dolgo se pražiti notri.
Ljubljana – Cankarjeva.
P.S. Soalrij 1 in 3 imata nove žarnice.
pa lep pozdrav,
A.

ker imam zelo svetlo kožo in grem vedno pred poletjem parkrat v solarij, predvasem predem grem na morje, ker drugače dobim hude opekline. Tak da malo solarija ne škodi, celo koristi bi lahko rekla v tem primeru.

tinchy ne trapej, dej si mal literature preber, pa ne o sončnih studijih, ampak o raku in ostalih boleznih, ki ga uv sevanja povzročajo

oprosti, ampak res se ne hecamo ko ti nekateri tukaj govorimo da sončenje ni zdravo, najmanj pa v solarijih, pa če te še tok prepričujejo

ne govorimo ti to zastonj

p.s. tud jest sem hodila sicer sem po petem obisku dobila alergijo, ki jo na soncu ne dobim pa če se cel dan pržim, po predavanju o sončenju in koži, ki mi je bil obveza, sem pa na solarij sploh pozabila, sem še hotela it, ker imam neizkoriščene kupone, vendar so romali v smeti

res, poslušaj naše nasvete in ne verjemi da je solarij neškodljiv, raje naredi terapijo z bronz plus kapsulami 1 mesec pred odhodom na morje

lp Cat24

no glavnm če ne drucga se saj nasmejiš kle gor, k kj pametnga itaq ne odneseš, razn povno enega nakladanja.
en bl pametn k pa tadug. jst pri svojih 18 letih vem daj solarij škodljiv ravno toliko kot sonce in da ni priporočljivo tako viseti v solariju, ko pa se sončati. seveda povzroča predčasno staranje kože in kožnega raka.

samo če bi se samo na to ozirali, kam bi pa pršli. raka stakneš lahko tudi na drugačen način. koža se pa stara tudi zaradi vseh krem in pudrov k si jh zmečemo na obrz tko, da sploh ne vem kje je kle fora, da bi se kregal.

imate prov pa nimate. če se vm pa da pobijat zarad takh traparij se pa dejte. sam ne vem no, bote pametni. nj vsak dela tko kukr nemu paše- sj ima konc koncov svobodno izbiro pa nehejte pol ga matretirat s svojimi prav pametnimi komentarji.

ja draga tyaska,

sej ne pametujemo, samo svetujemo, čist logično je da se bo odločila sama, mogoče pa bo pred tem malo premislila, kaj praviš???????

pa še nekaj SOLARIJ JE BOLJ ŠKODLJIV, pa če se na trepalnice postaviš

lp Cat24

p.s. do zdele se noben ni razburju, enostavno smo samo svoje mnenje povedal glede tega, samo k mate eni tok pametne izjave kot ti npr. k ti pa res pokrov dvignejo, pa če mogoče še kej več vemo, kot vi a veš to je pa že too much

Ha, mestne dame, zapelte se nmau iz mesta, pa grablje in motiko v roke. Pa adijo solarij in UV.
Mater ste pametne.
Še enkrat je prišlo do izraza:
nihče nam ne more narediti toliko škode, kot si je lahko naredimo sami.
Žal, dame, tako je.
Zdej pa v solarij: “…in po vsem telesu rjav, tak je naturist taprau!”
Sam ne pozabte se obrit, čist na nulo, džast in kejs.

nobody, Phoenix, AZ

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close