Najdi forum

solarij

Pozdravljeni!

Pred obiskom solarija imam nekaj vprašanj. Sem bolj bele polti in ko sem na soncu me opeče na rdeče, se lupim in potem zelo malo porjavim. Zanima me kako vzdrževati rjavo barvo, ki jo dobiš v solariju. Kolikokrat moram iti na začetku, ali se lahko po tem tuširaš, če ne koliko časa ne in kako nadalje obiskovati solarij, ko že dobiš barvo. Imam tudi mnogo rjavih lis oz. materinih znamenj po celem telesu ali tem lahko škodi solarij? Ali ga je sploh smiselno obiskovati, če tudi po sončenju na soncu zelo malo porjavim? Ali se bo kaj poznala barva?

Hvala za odgovore in LP

Priporočam ti uporabo kremic za sončenje v solariju (npr. Australian Gold). Ponavadi jih prodajajo kar v salonih. Varujejo kožo pred izsušitvijo, z njimi lepše porjaviš in barva ostane dlje. Dobro se je sončiti vsaki drugi dan ( na začetku npr. 5 min v turbo solariju, vsakič kakšno minutko več), ko dobiš željeno barvo pa enkrat tedensko, da jo obdržiš. Vsaj 2 uri po sončenju tuširanje ni priporočlivo.

Ja obvezno kremice!Pa bojo rezultati sigurni!Če hočeš vrhunsko kvaliteto usebnost,učinek…za normalno ceno!!! Kupi od FIJI BLEND jaz si brez kremic ne predstavljam več it v solarij!
lp

Kje se pa te kremice lahko kupijo in koliko stanejo?

http://www.bolha.com/trgovina/pulse
pa uživaj;)

lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close